Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 349
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Под Слънцето
А мен още не са ме удостоили с отговор от компанията  дали ще изпратят въпросните мостри.

Пебълс, от Бърно ли е пратката или от София?

# 1 576
  • Пловдив
Скрит текст:
Chio - носят ги Еконт!

Какво иска куриера при получаване на пратката? Опаковката нужна ли е или нещо друго?
Опаковката я искат.
На мен не ми я иска, въпреки че упорито я предлагах. Попълних само ППП.

Здравейте!

Дали сте попадали на това предложение във фейса

В края на поръчката при плащането, излиза един много дребен текст
Цитат
Съгласен съм и приемам условията за членство. Повтарящо се плащане на всеки 14 дни, текущ курс (23 €). Отказ по всяко време. С натискането на бутона "PayNow" приемате незабавен достъп до TopTv.site .

Явно е фейк, но все пак да попитам ...
Попаднах, тръгнах да се пробвам. В момента, в който стигнах до плащане и трябваше да въведа карта, антивирусната ми го залови и каза, че е троянски кон. Приключих сделката до там Simple Smile

# 1 577
А мен още не са ме удостоили с отговор от компанията  дали ще изпратят въпросните мостри.

Пебълс, от Бърно ли е пратката или от София?
От София

# 1 578
  • Сф
Аз също успях да си взема от кенчетата в Била . Но, кодовете които имаха на каса дадени им от управител вероятно,  също НЕ минаха през скенера!  Въвеждахме ръчно целият номер. Без скоби, всички цифри! ( Придвидливо си го бях записала на листче след двойна проверка у дома 😂) И каза , че и е изписало награда нещо си и 00 лева. Това главен касиер естествено, на отделна каса ни взе да мъчим тая награда. Та ми беше много благодарна  жената , защото и други хора минавали и нищо не се случвало. Сега вече знае как. Иначе ни показа 5 листа безполезни инструкции и дали. Та и тя беше щастлива колкото нас 🤣. Казвам коя е Билата на който е удобна , на Орион новата. Хем няма народ да те пречука от опашката , хем са много любезни.
Минах и през Хита и взех Хайнц и теглих скреч на информация ,падна ни се продукт - майонеза. Сега гледам пуснали от 1 ви нова игра , с по- готини награди , ама нъцки да се включа! Имам вече и горчица и кетчуп и сос. 😛🤣

# 1 579
Изтеглени са петимата късметлии, които печелят комплект с продукти от играта на Frosh.

Това са:

Летен полъх
Емили__
ddjji
Supernatural_fan
rumidimi

Честито! Tada

# 1 580
Някои знае ли участващи магазини в играта на Маретти за гр.Плевен.

# 1 581
Преди малко ми се обадиха от играта на Сомат и ДМ - с Оптигрил съм  Simple Smile Много съм щастлива, от годими все ми се излъзваше.
Кока Кола не ме обича - приключвам с общо 13 закупени билета и 0 награди.
Видях реклама за игра за съдомиялна Бош и таблетки Финиш, но не мога да я открия. Някой попадал ли е на сайта?

# 1 582
Преди малко ми се обадиха от играта на Сомат и ДМ - с Оптигрил съм  Simple Smile Много съм щастлива, от годими все ми се излъзваше.
Кока Кола не ме обича - приключвам с общо 13 закупени билета и 0 награди.
Видях реклама за игра за съдомиялна Бош и таблетки Финиш, но не мога да я открия. Някой попадал ли е на сайта?

https://www.bosch-home.bg/specials/finish-campaign

# 1 583
  • Под Слънцето
Хей, имаше пост тук за игра на Олд спайс или стрийт STR8. Някой ще помогне ли?

# 1 584
# 1 585
Хей, имаше пост тук за игра на Олд спайс или стрийт STR8. Някой ще помогне ли?

Намирам тази https://www.spechelinagradi.com/2023/05/specheli-playstation6-str8.html

# 1 586
  • Пловдив
Относно Чио,картата ми я достави Еконт днес и не ми искаха кода,даже я подпуках вече в Дм😊

Пс:Твто от Прингълс дойде преди 10 дни.Още го гледам и не вярвам на очите си😁

Пс:Твто се върти и си застава в нормален вид за тв😊

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 08:25 от Petq211

# 1 587
  • у нас
И аз си получих сега мострите от Нотино. Бях ги отписала. Но явно не са били налични, отне повечко време, но пристигнаха.

# 1 588
  • Велико Търново
Мисля, че имаше игра за почистващи или миещи продукти, закупени от ДМ, но не я откривам. Някой ако я знае ще помоля да сподели.

# 1 589

Подари си усмивка с Oral-B & dm дрогерия 🤩

*Играта се провежда в Instagram профила на Oral-B Bulgaria ❗️❗️❗️

Купи продукти с марка Oral-B за минимум 16,99лв. от dm дрогерия -
Намери поста на играта в профила на Oral-B Bulgaria в Instagram ( и напиши под точната публикация за играта номера на касовата бележка )
Спечели 1 от 2бр. Конзола за видео игри 🎁

Играта продължава до 22-ри юни 🥳

Chupa Chups https://chupagames.com 🥳🤩

Купувай близалки Chupa Chups за минимум 3,99лв. и участвай за Страхотни награди:
🎁 1 от 3бр. Iphone 14 ( 6 касови бележки = 1 участие  - Голяма награда - тегли се след края на играта )
🎁 1 от 120бр. Ваучер за eMAG на стойност 50лв. ( 3 касови бележки = 1 участие / Всяка седмица по 30бр. )
🎁 1 от 120бр. Безжични слушалки ( 3 касови бележки = 1 участие / Всяка седмица по 30бр. )

*Седмични тегления - 05.06 / 12.06 / 19.06 / 26.06 - 2023г. 🍀

Играта продължава до 25-ти юни 😎

Общи условия

Активация на акаунт