Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 356
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 545
# 1 546
Последен шанс да се включите в тегленето в играта на Coca-Cola App - "Рецепта за магия"! 🎁

Честито на всички печеливши до сега и успех на всички в утрешното теглене! 🍀

# 1 547
Молба от мен! Един код на КК не ми стига да си взема билет за тава. Искам да се пробвам в последното теглене. Моля ако някой има желание да сподели ще бъда благодарна. Връщам жеста идната седмица.
Ще Ви дам, пишете ми!

# 1 548
Молба от мен! Един код на КК не ми стига да си взема билет за тава. Искам да се пробвам в последното теглене. Моля ако някой има желание да сподели ще бъда благодарна. Връщам жеста идната седмица.
Ще Ви дам, пишете ми!

Благодаря на всички за бързата реакция! Имам билет!
Късмет утре!

# 1 549
Подарявам код за - 15%  за ненамалени стоки за Praktis. Ако някои го иска да пише на лични.

# 1 550
И аз вчера успях да си взема сосовете на. Маги от Била. Жената на касата ми каза да си ги взема от стелажа, а после маркира код, който имаха на касата, не моя от имейла.

# 1 551
Дотътрих като за последно кодове за участие в Колата днес. Simple Smile Иска ми се игрите да са повече такъв тип, с повече награди и по- реален шанс за спечелване (не, че ме спохожда 😂), но тази кампания беше хубава като идея. Тия всеки 500 билет, всеки 250 печели, са ми отчайващи само като видя цифрата и колко е абсурдно да те изберат и то за награда, която е близка до стойност като тенджерите/тиганите, от които имат повече бройки.Искам още седмични кухненски съдове! 😭😭😂😂 Дано лятото пуснат пак нещо свежо, аз на пуфове, колонки, кърпи, чадъри, отварачки, раници, шапки, тениски,  щедро давам шанс на другите играещи. 😆

# 1 552
  • Елхово

Chio - носят ги Еконт!

# 1 553
Скрит текст:
Chio - носят ги Еконт!

Какво иска куриера при получаване на пратката? Опаковката нужна ли е или нещо друго?

# 1 554
Скрит текст:
Chio - носят ги Еконт!

Какво иска куриера при получаване на пратката? Опаковката нужна ли е или нещо друго?
Опаковката я искат.

# 1 555

Дойде ми компенсацията от КК.

# 1 556
И на мен ми дойдоха компенсацията от КК.

# 1 557
И моята също, но тиганите от 24/04, не🙂 До преди малко още стояха посудите в апп-а и метнах няколко билета.

# 1 558
Може ли линк към играта на Мерилин?

# 1 559
Аз съм доволна,че не са кенчета. Това са си +12 кода! 😀

Общи условия

Активация на акаунт