Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 357
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 590
Ако още някой има код за Емаг, моля да ме има предвид. Вчера видях, че предлагате, но пък днес едно нещо от списъка ми с любими е в намаление, а има и 20лв. доставка, та ако мога да намаля малко да я компенсирам, би било супер.
Чакам и аз днес с последна надежда тигани от КК, и за двата съм пуснала. Надявам се и на желираните бонбони, доста участия пуснах, че децата ги ядат.
Да попитам хора, които са печелили от Сушард, с кой куриер изпращат наградите?

# 1 591
  • При децата ми
И аз чакам с нетърпение Кока-Кола!

Ole-bole, какво си хареса от "Емаг"? Питам, защото вчера обмених точките от Толк панела за 50 лв. ваучери от "Емаг".

# 1 592
И аз чакам с нетърпение Кока-Кола!

Ole-bole, какво си хареса от "Емаг"? Питам, защото вчера обмених точките от Толк панела за 50 лв. ваучери от "Емаг".
Градинска люлка за село, от доста време ми е мерак, но понеже сме там само веднъж седмично и все не ми се дават големи суми, та така на промоция съм по-склонна да купя нещо, което няма да се ползва ежедневно.

# 1 593
Втора награда за тази година(първата беше чаша от Ситово).

# 1 594
И аз си получих сега мострите от Нотино. Бях ги отписала. Но явно не са били налични, отне повечко време, но пристигнаха.
Не успявам да се ориентирам по снимката.Какво има в мостри те?Серум или парфюм?Защото в описанието бяха написали един път парфюм,един път серум.
На мен ми искаха опаковката от чипса.
Можех да я взема още предния ден,но не беше в мен.На другия ден пък не успяхме да се срещнем с куриера и я пренасочих до офис(+7.99лв)

# 1 595
Тези мостри от "Нотино" безплатни ли са или е имало някаква томбола?

# 1 596
  • у нас
Lunatichka92,
Скрит текст:

# 1 597
Coca-Cola изтеглиха последните печеливши от играта - "Рецепта за магия" 🎁

Честито на всички печеливши 🍀

Пс. За пореден път нямам тенджера ,  дано пак пуснат такива награди 🙂

# 1 598
Здравейте! Някой от спечелилите от форумната игра на памперс да си е получил наградата?

# 1 599
Няма ме в КК.
Много се надявах на тиган за палачинки.

Дано скоро има пак такива хубави (и много) награди в приложението.

# 1 600
Аз пък май печеля и тенджера и съм изключително доволна. Само тиган за палачинки нямам, но не съм и играла за него.
Наистина беше страхотна тази игра с много печеливши и хубави награди. Flowers Cherry Blossom Честито на всички!

# 1 601
Събрах пълен комплект + компенсация, още миналата седмица вече бях приключила с тази игра! Невероятни неща, страхотно е, че толкова много съфорумници успяха да се оборудват!

Сега ще събирам кодове, докато не се появи нещо наистина хубаво!

# 1 602
И аз не съм класирана за тенджера, дано има резервни печеливши Simple Smile

Ще се ходи на кк-турнето на лов за капачки Joy

Някой питаше за гащичките, аз не съм ги получила още Simple Smile

# 1 603
ИВ, много се радвам, че печелите!
Благодаря Ви, защото Вие качихте коригирания списък тук, от който спечелих уок тиган от играта ☺🌷.
ДОПЪЛВАМ: Мисля, че се виждам за тавичка! С едно участие! Ех, радост!

# 1 604
  • София
И аз не успях за тенджерка. Само тавичка спечелих, прехвърлям се на плажните одеала и чанти. 😃

Общи условия

Активация на акаунт