Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 339
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 650
Здравейте! Някой от спечелилите от форумната игра на памперс да си е получил наградата?

И аз още ги чакам. Чудех се даже дали не съм объркала нещо при изпращамнето на данните, но се успокоих като видях, че и другите не сте получили. Явно ще чакаме.

# 1 651
Днес пристигнаха мостричките от Нотино и аз чакам имейл от колата,нищо че не се намерих...чакам си Joy

# 1 652
Тези от КК вече тенденциозно не искат да ми дадат тиган за палачинки 🤣
Това, което ми го няма от 24/04 е тиган за палачинки, в последния момент направих профил на една приятелка, взех по един билет за четирите неща, спечели всичко без тенджерата, но мейла за палачинките го ня-ма🤣

Много играх в тази игра, много кодове изхабих, но на няколко приятелки спечелих по нещо от съдовете, на която, какъвто й бил късмета, без проклетата тенджера, естествено . Те ми дават кодове целогодишно, да ги стимулирам🙂

# 1 653
  • София
Имам съвпадение в кода и мейла в КК, но нямам получен мейл. Има ли други, които не са получили още?

Аз също имам съвпадение на билет и мейл и нямам мейл.

# 1 654
Аз от 15 кода за КК само тенджерата не спечелих, но тя май беше и най-желана от всички, а и бройките й бяха драстично по- малко от другите.

# 1 655
# 1 656
  • София
Туко що получих мейл от КК . Събрах целия комплект.

# 1 657
Най сетне и аз спечелих тавата и уок ,с не толкова много закупени билети (,може би по един за всяко теглене ).
Сега чакаме нови награди .

# 1 658
  • Пловдив
В КК участвам за хладилна и плажна чанта само, другите неща не са ми по вкуса. Всеки път купувам билети, ама... Не искат, да ме зарадват с един мейл.
Чакам Куинс - много, много ми трябва барбекюто, та си стискам палци за него. Другаде не съм се включвала (опа, забравих и Персил, но там дори не помня какво бяха наградите).

Искам награди за плажа и градината Joy

# 1 659
Аз не участвах за тенджери и тагани от КК, но пък имам билетчета за плажното одеяло и комботата с чанта и така ми се иска да спечеляяя.

# 1 660
  • Пловдив
Аз току що получих мейл от кока кола-печеля тиган за палачинки. Не съм участвала в последните тегления

# 1 661
  • Сф
Честито за наградите от КК! За новата Фанта ще има ивент на 10 ти, на НДК

П.п. Вече ставам досадна, но има ли още някой , който НЕ си е получил наградата от играта на София мел? На 4.5. пратих данни ,срока е 30 дни, почти изтича, в София съм и направо се чудя какво толкова се бавят!  Такива ли са? Писах им преди дни- нищо . Сега пак писах на Месинджър тоя път. Направо ми биха Нестле -то по бързина на реакциите 😂.

# 1 662
  • Б
Аз само тенджера нямам от Кока Кола. А знаете ли за чупа_чупс близалките играта за седмица ли само важат бележките?

# 1 663
  • Плевен
Споделям Ви едно участие в конкурс и след това за евентуално участие на фестивала WACKEN OPEN AIR в Германия, ако някоя от Вас има подобни наклонности, изяви, хоби. Или пък да сподели/уведоми свой близки, приятели, роднини, познати изявяващи се в това амплоа, ако има такива разбира се.

Цитат
Започва записването за участие на Wacken Metal Battle Bulgaria
България отново ще има представител на Wacken Open Air![/b]
Публикувано на 26 Май 2023

От 29 май започва набирането и подбора на желаещите да представят тази година родната сцена на най-авторитетния форум за метъл музика в света – фестивала WACKEN OPEN AIR в Германия.

Условията за участие в конкурса и след това за участие на фестивала са както следва:
– Групата трябва да е от България;
_ ....................................
Ако отговаряте на горните условия не по-късно от 7 юни изпратете на MetalBattleBG@bgtsc.eu като прикачени файлове или линк:
..................................

Пълният текст на условията тук: https://zrock.bg/news/zapochva-zapisvaneto-za-uchastie-na-wacken … tle-bulgaria.html

# 1 664
  • София
от 11:00 имам мейл от КК
печеля плажна кърпа и чадър-за пръв път печеля от седмичните награди на КК
в полето адрес или офис на Спиди-май Спиди ще ги носи вече.
Скрит текст:
Мъжа ми пък е спечелил Маги от Била
Скрит текст:
последно раздаване на КК имаше1420 награди-съдовете
си останах от 1 и 3 теглене с 2 тави и 2 уок-тигана. Доволна съм,
исках тенджерата, но явно и много други са я искали.
Тиган за палачинки не исках и не съм купувала билети.

Общи условия

Активация на акаунт