Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 342
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 665
От КК са изтеглили още 20 печеливши за чадърите. Отговориха ми много любезно на имейла. Браво за отношението.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 14:03 от isis6

# 1 666
  • София
Тина Бонева голяма късметлийка се оказа в Чио Чипс

# 1 667
https://nova.bg/vegeta - На 26.05.2023 трябваше да теглят, някой видя ли печелившите?

- Наградката от "Бързи и яростни"

# 1 668
За втори път печеля в gamy.fun и вече си получих и втория ваучер, нямам търпение за го използвам. Участвах в шампионата за 24-май. За съжаление вчера бях на точка от челната петица на тема "Музика", но пък определено беше забавно и ще участвам отново.

# 1 669
И моите мостри от нотино са дошли, но разбира се не където трябва, тъй като адресът върху плика беше непълен (пишеше само улица и номер). Добре че съседите са съвестни и се познаваме, та една ми ги донесе лично.

# 1 670
  • Варна
И аз печеля комбо чадър + кърпа от колата ☺️ За протокола бях само с един билет, скоро не бях участвала.

# 1 671
Спечелих и тавичката от кОлата. В петък успях да се включа с един билет. Доволна съм - два билета, две награди.

# 1 672
  • софия
И моите мостри от нотино са дошли, но разбира се не където трябва, тъй като адресът върху плика беше непълен (пишеше само улица и номер). Добре че съседите са съвестни и се познаваме, та една ми ги донесе лично.
Току - що от съседния офис донесоха и моите.

# 1 673
Smile gumi как се свързват с печеливши? Следя им в страницата качените, ама май не качват редовно.
При мен мострата няма да дойде, че я заявих на адрес, който използвам за пазаруване от сайта на нотино, а той не е личен, а е автомат на спиди, просто не се усетих, че искат да е домашен. Но здраве да!

# 1 674
Smile gumi как се свързват с печеливши?
Пращат СМС.

# 1 675
Игра с регистрация
https://www.edna.bg/rescue

# 1 676
  • София
Бихте ли ми написали имейлите, на които пишете ( и ви отговарят) на Кока-кола, относно игрите в приложението.Благодаря

# 1 677
Здравейте!
Спомням си, че имаше една дама която искаше размяна на София мел за тенджера на Кока Кола, не помня името и. Ако все още иска размяна, моля да ми пише. Благодаря ви предварително за вниманието!
П. п. и аз съм доволна от играта на Кока кола събрах си комплект и компенсация имам от тях.

# 1 678
Играта на Pringles вече роботи - поне за мен е много трудно да се играе - рекорда ми е 1 минута и 20 секунди и мисля че това е много 😃

# 1 679
Аз спечелих и уок тигана от колата и съм доволна. Само тенджерата нямам, но нея не я и исках.

Общи условия

Активация на акаунт