Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 335
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 680
Получих си книгата от Розали от великденския конкурс.
Скрит текст:
https://www.ozone.bg/product/ostrovat-na-peperudite-ibis/?gclid= … AYASAAEgJTDfD_BwE В работата ми е и нямам възможност да я снимам.

# 1 681
Играта на Pringles вече роботи - поне за мен е много трудно да се играе - рекорда ми е 1 минута и 20 секунди и мисля че това е много 😃

И на мен ми е трудно. Много забива и копчето бавно реагира. Ама то в правилата си пише де. Моето устройство е от изброените - и пише, че играта няма да стартира правилно.

# 1 682
  • София
Получих мострата от Нотино. Не съм им писала, просто дойде. Явно сега разпращат.

# 1 683
Получих си тениската от Пиринско, наистина е много хубава, както и раницата от последните на 7 дейс. Не съм смятала, ама са над месец и двете🙂
Донесе ми ги човек от офиса на Експрес Уан, нямали куриери за нашия район, а ми е в квартала централата им.
Мейт много добре да си помислят, с кого да работят занапред.

# 1 684
  • Под Слънцето

Мейт много добре да си помислят, с кого да работят занапред.

То щото огромен избор ...

# 1 685
С министър-куриер и на нашата територия е така за съжаление.

# 1 686
Аз съм с тиган за палачинки от КК. Много се радвам. Играх с един билет за него миналата седмица когато писахте,че явно не е желана награда и лесно се пада Yellow Heart За тавата имах 2 билета.
Дано и моите мостри от Нотино се появят. Макар че се съмнявам, защото сме с обща пощенска кутия  на входа и всеки има достъп до нея.

# 1 687
С 12 билета обща събрах комплекта от КК.Даже и компенсацията получих.Доволна съм.Сега ако и чадър ми се падне ще е супер.
От Лидъл както винаги не печеля.Адски е демотивиращо да не печеля никога от тяхна игра

# 1 688
Днеска събрах най-накрая 20 кода с бая зор за Фанта.След петата вкусът става по-добър или просто съм свикнала 😂 Това е от мен.Никъде не ме теглят 🙁 Ако някой чуе томбола със 100% успеваемост да ми пише,ей така да си вдигна самочувствието 🫶

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 19:51 от Alize!

# 1 689
Получих обаждане от пощата за пратка, може да са мострите от Notino, утре ще ходя да я взема.

# 1 690
  • Б
А този код на играта с smmile gumy къде е написан? Купих едни и кода се оказа невалиден.

# 1 691
А този код на играта с smmile gumy къде е написан? Купих едни и кода се оказа невалиден.

Пробвайте пак. Може би вместо цифри пишете букви или буквата трябва да е главна  Моите кодове са с 1 буква и 4 цифри. На сайта би трябвало да има номер за връзка с организатора, ако не успявате да регистрирате кода.

.

# 1 692
Докладвам некоректен господин от Инстаграм.
https://instagram.com/neshopov?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==
Имаше игра, два пъти по 1000 лв. по случай 10000 абоната. Първо вчера като изтече срока спря коментарите и ги скри. Днес вече и поста, и снимката на играта ги няма. Ще му послугувам!

# 1 693
ПОДАРЯВАМ ваучери за  по 30 лв. за SmartBag.
CC30-np3qfd  и  CC30-sx6yw6
Ваучерите са валидни до 31.05.2023 г. само в онлайн магазина smartbag.bg с доставкa в цялата страна и  важат за всички раници и не са валидни за стоки в категория аксесоари. Не могат да се комбинират заедно.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 21:01 от Марги Атанасова

# 1 694
Има алтернатива за куриери, днес пратка от ИКЕА ми дойде с някакви CVC, които за пръв път чувам и не знам как са, но може да ги проверят организаторите.
Пратих днес мъжа в метро да пазарува и му казах да вземе една фанта от новите да я пробвам. Тръгнал да взема, върнали го, че трябвало да вземе цял стек. А пък тука в квартала не мога да я намеря за сега в магазини, които са ми удобни.
Обаче пък е купил цяла кутия вафли Чудо 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт