Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 403
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 470
  • При децата ми
Взех си наградата от "Била" днес:

Никакви проблеми нямаше с наградата! Да не повярваш! В магазина бяха запознати с играта. Само ми казаха да си ги взема от витрината, тъй като нямали 6 бр., мултипак.

# 1 471
Искам от някоя игра да раздадат ваучери за този магазин - пак безумно скъпи неща, обаче си харесах няколко:
https://valderalife.bg/collections/moomin-by-muurla

# 1 472
Някой има ли наблюдение не трябваше ли да бъдат изтеглени повече чадъри в КК от тези 20?
По мои сметки 33-35 някъде трябваше ама нещо си ги прикриха 😃

# 1 473
Спечелилите от Chio веднага ли получавате имейл ?

# 1 474
Някой има ли наблюдение не трябваше ли да бъдат изтеглени повече чадъри в КК от тези 20?
По мои сметки 33-35 някъде трябваше ама нещо си ги прикриха 😃
И според мен трябваше да са поне 33. Писах им на месинджъра, но от вчера никой не го е прочел.

# 1 475
  • Пловдив
Спечелилите от Chio веднага ли получавате имейл ?
Да, в 8.57ч сутринта, в деня в който ме изтеглиха.

# 1 476
Някой разбра ли кой печели билетите за концерта на Васил Найденов от играта във фейсбук на Култура бг?

# 1 477
Някой да иска 5000мб на Йетел? Подарени

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 16:39 от Светъл Ден

# 1 478
  • Пловдив
През минали години е имало толкова хубави игри на Каменица и Бургаско . В момента Каменица раздават само кенчета бира - нямат награди на сайта , ако и сега от 1-ви юни Бургаско също преминат само на награди кенчета ще съм много разочарован.
Ще те разочаровам значи Станимире и на Бургаско са само кенчета печалбите и опитай пак.

# 1 479
През минали години е имало толкова хубави игри на Каменица и Бургаско . В момента Каменица раздават само кенчета бира - нямат награди на сайта , ако и сега от 1-ви юни Бургаско също преминат само на награди кенчета ще съм много разочарован.
Ще те разочаровам значи Станимире и на Бургаско са само кенчета печалбите и опитай пак.
много скапани награди тая година на всички бири ,сега ще пробвам с туборг ,но и там са повече кенчета, миналата година на каменица бяха супер наградите на бош ,чукнах от всички ,доволно ,тая година или боклуци или бири

# 1 480
Кока Кола ще има скреч карти от юни месец в избрани търговски обекти.Наградата е пликове за лед! https://www.coca-cola.bg/igrai-za-nagradi/oficialni-pravila/coke … ms-and-conditions

# 1 481
Взех си наградата от "Била" днес:

Никакви проблеми нямаше с наградата! Да не повярваш! В магазина бяха запознати с играта. Само ми казаха да си ги взема от витрината, тъй като нямали 6 бр., мултипак.
Интересно ми е, ако случайно сте от Варна, в коя Била сте ги намерили. Аз вчера ходих специално да си взема същата награда в Била, която е на пазара, но въобще нямаше такова Пепси...

# 1 482
Те пък, пликове за лед Grinning

# 1 483
Промоция на Бош ще има.Ако някой ще купува пералня или прахосмукачка да изчака до 01.06
Скрит текст:

01.06. – 30.09.2023г. можете да спечелите още повече: всеки, който регистрира своята нова пералня или пералня със сушилня с марка Bosch и отговори на въпрос, свързан с характеристиките на уреда, получава шанса да стане един от 10те печеливши, на които ще възстановим пълната сума за закупения уред.
периода 01.06. – 30.09.2023г., всички които регистрират своята нова контейнерни прахосмукачки Bosch , получават шанса да спечелят един от 30 акумулаторни винтоверта Bosch IXO Classic.

# 1 484
Някой има ли свободни МБ на Йетел?
Подарявам код за отстъпка в Практис.

Общи условия

Активация на акаунт