Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 364
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 515
Аз спечелих от предишната игра на MyDay, останах с впечатление, че определят според броя гласували.
Бях около 20 място, а наградиха първите 30 снимки, но може и да греша.

# 1 516
От кога почва играта на chupa.

# 1 517
Аз дори не съм на А1, но имам приложението и влизам с номера на майка ми, затова и аз не смятам че wi-fi има нещо общо.
Сега ми се паднаха мб, така че ако някой иска да праща номер на ЛС преди да са изчезнали - рефрешна се и изчезнаха вече Neutral Face
Когато съм в къщи и телефона има връзка с wi-fi в момента, просто не ме допуска до колелото. Иначе е постоянно включен. В къщи не ползва интернет чрез мобилни данни, а чрез wi-fi .

# 1 518
Каква може да е причината във Фантастико дадат дубликат на бележката на детето ? Има продукти на Милка там, но не е участвал в други игри, със скреч карти например, за да му вземат оригинала.

# 1 519
Или ще си ползва оригинала тя или го е повредила и затова му е дала копие.

# 1 520
Ако така си пазят оригиналите за себе си касиерките Sad , то представям си колко бележки регистрират ..... Видяла е, че е дете и няма да му направи впечатление сигурно. Дано да е друга причината.
P.S. - Аз сега не мога да я регистрирам тази бележка, нали ?

# 1 521
Спечелих си книга от ИГ. И около 40 айфона, чак ми втръсна, какво ще ги правя толкова 🤣🤣🤣

# 1 522
И аз се напълних с Айфони. Продавам виртуални такива! Че ми трябва нова кола...

# 1 523
  • Там...
P.S. - Аз сега не мога да я регистрирам тази бележка, нали ?

Звъннете и попитайте Милка, мисля че дубликат ще приемат. Ксерокопие не, но дубликат ще зачетат.

# 1 524
Голяма мъка с тая Била. Най-накрая ми дадоха кода, който ми се полагаше, а го нямаше на бележката и взе, че ми се падна Пепси. Разбира се то пък го няма по магазините им (във Варна) През два минах, утре в трети ще видя.

# 1 525
Голяма мъка с тая Била. Най-накрая ми дадоха кода, който ми се полагаше, а го нямаше на бележката и взе, че ми се падна Пепси. Разбира се то пък го няма по магазините им (във Варна) През два минах, утре в трети ще видя.

Наградата не се взима от клиента от стелажите. Касиерката или управител отива в склада и от там носят наградата.

# 1 526

Днес сме на спагети! Тенджерата за пастата, тигана за соса... а тавичката не излиза от фурната! Я принцеси се пекат, я хляб.
Реших да си споделя.
Хубава да ви е вечерта! ☺️

# 1 527
  • София
С тези айфони и аз не знам какво ще правя. Имам чувството, че колкото повече ги блокирам, толкова повече "печеля" Joy
Книгата от Розали от Великденския конкурс най-накрая пристигна, след като им писах преди два дни.
Скрит текст:

# 1 528
  • София
Как се свързахте с тях? Днешната ми бележка е без код, а има месо на Българска ферма за над 10 лв. Писах им лично съобщение в страницата им във Фейсбук. Дали ще го прочетат?

# 1 529
Спечелих чаша от Макдоналдс без да трия скреч карта 😂 направо ми я сложили в торбата 🥰

Общи условия

Активация на акаунт