Искам да кажа... (206) през Май 2023

• 45 197
  • 872
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Грабна ме въртележката и не знам на кои хора съм.
И аз така,като Алечка! Оказа се,че от 3 ти сутринта не съм влизала във форума 🤔 Натисна ни яко работата. А къде е още септември 😔😂
Ха, Здравейте !
Ем,още дълги години да сте все така влюбени! Много хубаво си го написала!
Съни,Бъни,разкошни снимки!
Селесте,да си починеш до колкото може!
Боби,честита награда! Не се тревожи за бала! Всичко ще е наред! И Мите ще се подобри!
Тит, 🤗
Тути,не се ядосвай!

# 121
  • София
Тит, колко добре те разбирам в момента.
И ние днес се сблъскахме със супер намръщена служителка в данъчното. Като зависят всички от тях си мислят, че могат да си позволят всякакво поведение. В общината поне бяха супер услужливи този път.
Поне в крайна сметка свършихме работата, за която отидохме.
Буни, прекрасни снимки. Много ми е любима тази държава. Purple Heart
Ем, чакаме снимки и от теб. Wink

# 122
И нашето празнуване наближава и аз естествено съм зле с кръста.Другата седмица ще си взема едно направление за физиотерапия, дано помогне малко.А тези 3 дни имах да чистя, да прибирам дрехи и т.н.Какво да се прави, милото ще помага.Хубав ден,момичета!😘

# 123
Ем, желая ви още много години щастие и да гледате в една посока. Приятно изкарване в Лондон. Simple Smile на косъм бях да съм там в празничните дни.

Неотдавна обикалях по институции и никъде не се сблъсках с грубо отношение. Комуникацията е двустранен процес.

С девойката сме единодушни, че след 3 г ще си спестим доста главоболия. И за проекто- първа кола си стиснахме ръцете, по-разумен избор е от предишното й желание Wink За съжаление в София се шофира и пешеходства по-лесно и организирано, отколкото в малките градове, та започнах да се притеснявам, че й обещахме скутер това лято.

Ели, Бъни, благодаря за прекрасните снимки.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 13:26 от Linofrina

# 124
В общината са ок, в данъчното - тоже. В интерес на истината за мои неща не са ме връщали. Но пък в Министерството на транспорта са ....вчера хем ми казва препишете този ред, хем после се сърди, че съм го преписала. Предния път им отне 40 мин да ме обслужат, с други думи да видят кога самите те са обявили изпит. Хубаво, че звънна ММ за да му обясня по тел, че мезграничното ми търпение има граници и след 5 мин се качвам горе и ги разнасям по коридорите. Успяха веднага да намерят информацията. Мога да съм перде, но и моето търпение има граници.
Селесте, така е като ми е голяма устата и не мога да кажа "не".

# 125
  • Бургас
Хапнахме и дойдохме с Марти уж на тишина в близкия парк. 8 автобуса с ученици тъкмо потеглиха, останаха най-шумните Joy Избутахме седмицата с различни занимания следобед: парк, музей, реставрираната баня на Сюлейман Великолепни, басейн..
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 21:16 от selleste

# 126
  • Бургас
😍 лелеее, Селесте,колко е пораснал Марти .... Пред очите ми е бебе още 🥰 как се кърмихте ! Боже,как растат тези деца!

# 127
  • София
Честит празник!

# 128
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник!
Честити именици!

# 129
  • при моите деца .....
Добро утро!
Честит празник на всички, които празнуват днес!
Здраве, късмет и щастливи дни!
Започва един дълъг, за нас празничен, уикенд!
Полежах до 7.
Днес вече съм наспана.
Натоварен ден ме чака....
Ще наливаме ракията, ще лепя етикети на бутилките, ще водя Митето на фризьор..... И т.н.
Какви са вашите планове за почивните дни?
Приятен ден!

# 130
Честит празник! Здрави да са имениците 🍀

Какви са вашите планове за почивните дни?

Да успея да стана от леглото 😆
Такъв вирус ме тръшна изведнъж, че не знам от къде ми дойде. Страшни мускулни болки, ужас някакъв.

Боби, кога е тържеството?

Хубав ден ☀️

# 131
  • На брега на реката
Честит празник на всички и ако имаме именици, нека с гордост  да си носят хубавото име, а то да им носи здраве и късмет!

Румка, оздравявай!

# 132
  • Бургас
Добро утро!

Честити да са имениците! Здрави и с късмет да са!

Руми, бързо оздравяване!

Планът за деня е процедури, следобедно кафе в Бургас с готини хора, работа.

Прекрасен ден, момичета!

# 133
  • гр.София
Добро утро ☕
Честит празник!
Руми, бързо да оздравяваш 🤗
Планът е спорт и после мързел, филми🙂
Вчера беше много хубав ден, и разкошно топло време 🌞
Хубав ден момичета 🤗

# 134
Добро утро! Честито на именниците! Леко ми помина кръста, но след инжекция.Днес плана е разходка някъде, не сме решили къде.Довечера кино.Утре имаме чистене и оправяне на дрехи( зимни,летни).В понеделник ще се виждам с една приятелка, която беше в Истанбул и да разказва.Че и ние искаме септември да ходим( никога не съм била).Дано и здравето ми позволи.Хубав уикенд, момичета!😘💞

Общи условия

Активация на акаунт