Искам да кажа... (206) през Май 2023

• 45 193
  • 872
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Добре че стана месец май, за да мога спокойно да си обуя гумените ботуши с цветя ,кито си купих за зимата и дебелото палто!
Някак си се оказах забъркана в организацията на снимки за албуми за завършващи четвъртокласници, парти за края на годината на същите (откачих се от подаръците на госпожите) ; две -три срещи помежду другото;  юбилей на училището което завърших. За първолачката си правя пас Wink, ама още малко ще ги изтрая и ще рабутам кошера и там Wink
Ем, обичайте се и гледайте в една посока!

# 106
Ем, честита ви годишнина. Все така да потъваш в тези сини очи, а те да те гледат с обожание. Животът е лесен когато си с любимия човек.
Приятни емоции в Лондон:)
Мони, браво на младежа. Важно е те да са щастливи с резултатите си.
Боби, браво на Митето. Ще преборите и ленивото око.
Селесте, как са ваните? Знам, че по санаториумите храната е отврат. Една приятелка беше вдигнала патардия на Поморие, чак с писма до ресорните министерства.
Лина, и аз като теб се набутах - организация на спортен празник за средното училище, барбекю за училището, а тази седмица - седмица на учителите....мисля догодина да съм пас, освен ако не ми завръ нещо канчето.

# 107
  • Бургас
Тит, към процедурите нямам забележки. А на ваната какво да ѝ е зле, минерална вода, дюзите те удрят отвсякъде, кеф.
Храната не е зле, то по такива места не може и кой знае какво да се очаква. Дразнещото за мен е делението на диета по НОИ и ЗК. Едните имат малко повече неща, но не е кой знае какво, че да не може да се уеднакви направо диетата на всички. Аз примерно само заради наличието на стая, в която да сме заедно с майка, съм по ЗК, а не по НОИ, защото има определен брой такива стаи за определени периоди.

# 108
  • гр.София
Ем, честита годишнина 🥂 все така влюбени, щастливи и винаги в една посока за ръка ❤️
Ели, прекрасни снимки както винаги, направо се пренесох там 🥰
Мони, сигурна съм, че се е справил младежа🤗
Благодаря ви момичета, настина само това ми липсваше тук, вече съм почти щастлива 😁
Тук е хубаво времето от 2 дни.
Хубав ден момичета 🤗

# 109
  • София
emelie, така красиво си разказала любовта ви... Пожелавам ти след още 50 години любов, пак да си толкова щастлива, удовлетворена и обичана!
Още красива Италия:

Специално за мари

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 19:12 от buni

# 110
  • при моите деца .....
Вечерното надничане във форума...
Дано не пропусна нещо....
Първо - Ем, честита годишнина. Още дълги години бъдете щастливи и сините очи да те гледат с любов и обожание!
Ели, Бъни, прекрасни снимки!
Деси, много се радвам, че намери клуб за танци!
Тит, „от твоите уста (пръсти) в Божите уши!“
Мони, сигурна съм, че резултатите ще са добри.
Аз съм подстригана, боядисана.... безкрайно уморена.
Отивам да гледя и се надявам днес да си легнем по-рано....
Имам нужда от повече сън.
Лека вечер!
ПП. да се похваля - спечех от игра в БГ-мама  на La Roche-Posay

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 21:53 от * Боби *

# 111
Честита годишнина, Ем! Много да се обичате и подкрепяте, все така да ви е хубаво заедно! Усмихна ми вечерта🤗

# 112
  • Canada
Честита годишнина, Ем! Дълги години да гледате в една посока! 🍀

Ели, Бъни, страхотни снимки!

Браво, Деси!

# 113
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Наближава празникът на Марти и аз тази нощ не спах.
Дано сме здрави и да мине добре.
Но до неделя има още 2 дни, а до самото празнуване почти 3.
Хубав ден!

# 114
Добр утро!
Бъни, благодаря! Приятно изкарване!
Боби, всичко ще мине добре, не се притеснявай.
Хубав и спокоен ден!

# 115
  • гр.София
Добро утро ☕
Три дни почивка 🙂
Боби, нормално е! Всичко ще е наред, слагаш една усмивка, гледаш абитуриентката да е добре, тропваш някое хорце с гостите и ще ти останат само хубави спомени от този ден 🤗
Бъни, прекрасна Италия ❤️
Добре се наспах, ще отметна фитнеса, после един винен кебап ще сготвя и среща на кафе с приятелките ми накрая.
Хубав ден момичета 🤗

# 116
Добро утро!

Пак ми се видя много дълга тази работна седмица. Дано днес е спокойно...

Хубав ден, банда!

# 117
  • София
Добро утро!
Ние след малко ще трябва да се занимаваме с община и данъчно за разни документи. Дано успеем бързо да отметнем тази задача.
Боби, това са прекрасни трепети. Ще минат и после прекрасните спомени ще останат. Както една позната писа скоро, само после да не ни хване склерозата. Kissing Face
Прекрасен последен работен ден на всички!

# 118
Добро утро, или добър ден! До сега се мотках. Имам да чета за детски играчки, но се чудя как да дам такава препоръка ( на база на закона), като виждам какви са играчките на пазара. Та, имам душевни терзания.
Имам и едно ходене до общината, онзи ден ме върнаха за някакъв документ. Приятел на ММ е инвалид и трудно подвижен, поискаха де що може документ тези хора.
И с едни други приятели на приятел се ядосвам. От сега нататък такива услуги не правя. На ръба съм да му кажа, че тона му е доста неподходящ и да го пратя по дяволите. Ама пусто обещах на приятеля да им помогна.
Оплаках се, искам слънце, топло...и розите ми цъфнаха.
Боби, аз бих снимала всички етапи и бих направила фото книга. Както казва Роди, ако ни хване склерозата, поне да има децата от къде да ни напомнят ( майтап, майтап, но това работеше при свекъра ми)

# 119
  • Бургас
Боби, всичко ще бъде наред! Имаш едно прекрасно момиче, което всякак е хубаво. Имате тоалети, всичко друго сте си организирали, остава само купонът, а той няма как да не е на макс с такива танцувални домакини Simple Smile Наслаждавай се и в никакъв случай не се коси с разни дреболии или някой крив гост.

Тит, ама и ти си една добра душа, приятел на приятел...

Размина ми се ваната, да си имам тъпия късмет. Пак файда че 4 дни успях да се възползвам.

Хубав да е денят ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт