Искам да кажа... (206) през Май 2023

• 45 186
  • 872
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
Прибирам се, сърцето ми играе 😁
Толкова ми липсваха тия народни хора 🥰
Запознах се с мнооого сънародници, и все хубави хора ❤️
Браво на Митето, действайте Боби, няма начин да не се подобри 🤗
Имам нужда и аз от масаж 😁
Лека нощ от мен 🤗

# 91
  • Бургас
Деси, много ти се кефя колко бързо се адаптира и успя да влезеш в обичайния си ритъм: фитнес, работа, приятели,  ето сега и танците.

Радвам се за добрите новини при Мите. Едно по едно всичко ще се нареди.

Тути, дано днешният ден не се повтаря! То човек търпи, търпи, но ако отсреща си правят оглушки, избухването е неизбежно.

Много съм доволна, че една от процедурите ми за деня е перлена вана, определено ми е най-приятната. След 15 мин в горещата вода съм като нова. Дано успея да си я правя до последния ден и цикълът да не ме прецака.

# 92
Добро утро!

Деси, и аз много ти се радвам!

Браво на Митето!

Не съм наспана аз, но пък много сладко си изкарахме снощи.

Спокоен ден, банда!

# 93
  • На брега на реката
Добро утро!

Селесте, дано успееш да се насладиш на макс!

Мони, как се е справил м;адежа?

Тути, успокой се момиче! Знам, че е лесно да се дават съвети, но поне опитай! Как е Монката?

Роди, дано успеете! Втрещена съм от теста! Що се чудим, какво поколение расте, като от училището поощряват и дори оценяват, подобни простотии?!

Деско, ама много ти се радвам! Браво, момиче!

Боби, поздравления за Митето!

Съни, наистина прекрасни снимки!

Хубав ден, момичета!

# 94
Добро утро.
Браво на Митето и на Деси, на Али за купонясването и на Селесте за глезенето с перлите, пък нищо, че е по здравна каса.
При нас традиционно си вали и е студено.

# 95
Днес аз черпя виртуално. На тази дата преди 8 години един чаровник с очи сини като океан ме омая с дълбокия си глас и пленителна усмивка и вече 8-ма година продължавам да съм все тъй влюбена. През много неща преминахме за това време, но никога не спряхме да се смеем. Пожелавам си да сме живи и здрави и хармонията във връзката ни никога да не ни напуска.

Роди, цените след пандемията наистина са мамма миа, особено за азиатските полети. Дано все пак успеете да намерите нещо подходящо.

Сега малко да поработя и следобед летим за Лондон. Heart

# 96
  • някъде ... тук ...
Добро утро, макар и дъждовно!
Аз се наканих за малко снимки
Скрит текст:
гледка от станцията на лифта Бабадаг на 1200м

плажът на Синята лагуна на Олудениз

скалните гробници на Далян

Фетие - паметник, издигнат в памет на едно момиче, загинало от домашно насилие и всички други като нея (това успях да прочета на табелата с гугъл преводача)
П.с. Не било само за домашно насилие. Потърсих инфо - в памет на Йозгеджан Аслан, убита след изнасилване и всички жени, жертва на насилие. Не си спомням историяъа, но е от 2015г.

изоставеното село Каякьой

мостът над Дарданелите при Чанаккале

каньонът Сакликент

и едно шарено кафененце пак там

Емели, обичайте се още дълги години!

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:01 от ЕлиТ

# 97
  • На брега на реката
Ем, мило момиче, искам да ви пожелая дълъг живот,  много щастие,  безкрайна обич и нека винаги да пазите топлината и хармонията,  помежду ви!

Ели, красота!

# 98
Ем, пожелавам ви винаги да се чувствате по същия начин както когато е започнала приказката ви!

# 99
Ем,още 5 пъти по толкова ви пожелавам и все по-хубаво да ви е заедно. 😍❤
Елиии,супер ми идват снимките ти. Виртуална разходка. Ще потърся за това село,защо е изоставено.
Излизам на дъжда,няма начин. Много ме дразни това време вече,много! 😤
Хубав ден! 🍀

# 100
  • Бургас
Ем, все така влюбени един в друг да сте!

Ели, прекрасни снимки както винаги. Статуята много ми хареса, тъжен е поводът за нея.

Дъждовно време ще е днес, а следобед ще се прибираме с Марти до Бургас, че е на рожден ден и да използвам да видим Викчето, да поошетам из нас, да пусна някоя пералня, ей такива неща.

Пожелавам ви хубав ден и отивам на гимнастика.

# 101
Ем, здрави, влюбени и щастливи бъдете поне до златна сватба.
Ели, благодаря за снимките.

# 102
Честита годишнина, Ем! Обичайте се, смейте се, подкрепяйте се! Горчиво!

# 103
  • Germany
Честита годишнина, Ем! Още много години любов, разбирателство и смях!
Днес ми отпадна курса и ще мога да си поотметна повече работа из вкъщи. Имам чувството, че никога няма да можем да го оправим този багаж...
Благодаря ви за палците за младежа вчера! Не е толкова доволен, колкото след предните 2 матури, но каза, че на всички задачи е писал, сега остава да стискаме палци повечето да са му верни Simple Smile Резултати ще има чак края на юни, когато ще му е последната устна матура. Снощи излиза да празнува и сега спи. От другата седмица пак на училище, но ще е по лежерно, че май само едно-две класни останаха.
Хубав ден на всички!

# 104
  • София
Ем, честита да е любовта ви! Да бъде и пребъде още дълги години! Да обиколите много хубави места заедно и да сте все така усмихнати! Весело изкарване в Лондон! Flowers HibiscusHeartpulse
Ели, много красиви снимки! И аз се пренесох мислено там.
Браво на Митето за резултата! Да продължава все така! Blue Heart
Мони, браво и на твоя младеж. Резултатите мисля, че ще ви харесат. Kissing Face
И аз се дразня много на това дъждовно време. Днес имам плануван маникюр следобед.
Кучето цяла вечер броди насам натам. Не може да спи спокойно, съответно и ние. Липсват му децата явно. Довечера ще вземем най-малкото, така че вече ще си има и детска компания.
На мен снощи ми дойде като по поръчка точно след масажа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт