Звездни Компромати - Май'23

• 299 236
  • 2 649
  •   1
Отговори
# 90
Риана ме развесели.
Римейк на Голямото жълто пиле. Дебелото бяло пиле.

# 91
Иман е на 67 години. Поздравления за хирурга й!

# 92
Тя Атанаска добре се е уредила , няма нужда да я мислим .
Според мен той доста и угажда .

# 93
Е, тя Риана, че беше закръглена беше си, ама сега след толкова скоро раждане и пак бременна, нормално да е още по-закръглена.
Втрещих се от дължината на роклята, направо не мини, ами съвсем ще стане на блуза тази “рокля”. Иначе, има хубави крака поне от тези снимки.

# 94
Докато не дойде следващата...все пак и бяща му така сменя жените и деца има от мн жени

# 95
Докато не дойде следващата...все пак и бяща му така сменя жените и деца има от мн жени

Преди време гледах подкаст с Бачорски в който рзказваше, че бащата ги събрал и им казал, че имат сестра, защото вече били на възраст за полов живот и да не се объркало нещо.. 🤪🤪🤪

# 96
Не му е било лесно на Бачорски. Лично той мен не ме дразни, приемам го като някакъв зевзек. Жалко за бизнеса му покрай всички тия леготии. Обаче, виж, покрай жена си трупа доста кофти вайб. Тая селска пръчка не е за показване по никакви критерии. Ясно е, че го тегли надолу.
Марая Кери не знаех, че има деца, много са сладки.
Бг звездите с Джесика са големи сладури. Ивайли Захариев няма моите симпатии обаче. Първата му жена ми беше далечна позната, те бяха заедно в периода на голяма му слава покрай Под прикритие. Свястна, земна, добра жена. Народи му деца и сега той се изявява с някаква инфлуенцърка ала как Наска… Даже се ожени за нея. А с Марияна бяха религиозно семейство, познават се покрай пасторство и тн. Малко са ми странни тия негови житейски обрати. По интервюта ми изглежда много арогантен и самовлюбен.

# 97
Славена Вътова бюста ли си е коригирала, понеже от стари нейни снимки, изобщо не изглеждаше по този начин.
Сега

Преди

# 98
Смешно е как се изтъква колко е работлива и тн , но за раздялата вина няма само тя . Дали ще му е последна или поредна не се знае , никой не е застрахован .

# 99
Kim Kardashian
Скрит текст:

# 100
  • Rock & Roll feeling ...
Много се радвам, благодаря Revolving Hearts
Париж наистина е град със собствена, уникална атмосфера.
Бях през май преди години, едно на ръка забележителностите,
но онези уютни разходни покрай Сена, привечер Purple Heart
Жаки, приятно изкарване и да му предадеш лично моите поздрави Wink

Кимката я гледам през годините, наистина поддържана жена, но нищо повече.
Каквито и интервенции да си прави, не бих се обърнала по нея. Или може би не за хубаво. Впечатляващо е, че жени с подобна визия и "дадености" стават известни и биват трендови. ........

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 00:06 от Не се сърди, човече

# 101
Тенчеви
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 00:07 от Не се сърди, човече

# 102
Момченцето на Иван и Тенчева е голямо сладурче ♥️

# 103
Татяна отвръща на удара
Скрит текст:

# 104
  • Berlin
Met gala не е ли в чест на Карл Ларгерфелд тази година? Не мисля, че е Less is more темата, звучи ми познато.

Допълвам: да, така е -  “ Tonight, Monday, May 1st, the 2023 Met Gala will take place. This year’s Costume Institute exhibition, “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty,” will celebrate the full work and life of Karl Lagerfeld. The dress code is, fittingly, “in honor of Karl.””

Общи условия

Активация на акаунт