Звездни Компромати - Май'23

• 299 259
  • 2 649
  •   1
Отговори
# 2 535
Не мога да си я представя пълна. Всъщност е починала на 53, това "стари години" ли са?!

# 2 536
Четох биографията й. Адски амбициозно е било семейството на Грейс Кели. Все не й харесвали гаджетата и разваляли годежа. Накрая кандисали за Рение - все пак принц! - и даже майка й я съветва да се направи на девственица, което било трудна задача... Но Рение й спестил усилията като казал: "Няма проблем какво си правила досега и с колко мъже си излизала, важното е, че си здрава и ще имаме деца". Общо взето е било брак по сметка и аз не забелязах да е имало особена любов. Може би някак са се харесвали все пак и всеки е спазил уговорката доколкото е могъл.

# 2 537
За Грейс Кели знам, че получава аневризъм и оттам катастрофата. На 52-53 г май е била и банковата й сметка е била почти празна.

# 2 538
И Рение е красив, защо децата не чак толкова.

# 2 539
Ето една нейна снимка като по-възрастна.:

Скрит текст:

Пишеше, че е глезила безобразно децата си и буквално никога нищо не им е отказвано...

# 2 540
И Рение е красив, защо децата не чак толкова.
Питай Брус Уилис Laughing
Е, не е пълна и пак е хубава Грейс. Личи си, че е била красавица. За мен е като статуетка на сватбата

# 2 541
Била е наддала доста, в книгата имаше снимка. Примерно към 80 кг видимо. Не чак съвсем дебела, а мощна изглежда.

# 2 542
Грейс Кели и Катрин Деньов имат много сходна хубост според мен. Студени, изящни блондинки с доста физическа прилика.
Със сигурност продължават да му се лепят на Албер, защото носи титлата принц, но да не забравяме културата, маниерите, ерудицията, самочувствието, които един такъв мъж носи и съответно какво излъчва. Не всичко е външен вид и плосък корем и Алетеа дори от разстояние го е усетила.

# 2 543
Елизабет си беше екстра. Тези около нея може да им е било малко тегавко, ама тя си беше екстра 😃😃😃
Нещо не им понася тази монархия на жените.

# 2 544
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Грейс е била много красива на млади години и трудно приема, че вече
не изглежда така и няма фигура на гръцка богиня както преди 30 години е било.
Иначе не, естествено, че не е 52/53 не е "стара" възраст, но ако се сравнява с младото и аз,
тогава работата е друга. Има жени, който остаряват красиво и стават с годините
още по-чаровни и прекрасни, има и такива, който възрастта ги прави да изглеждат бледо копие
на някога голямата им красота. За мен, Грейс е от вторите, доста филми има в тубата, все се
каня да изгледам и някой за децата и, има документалки за "проклятието", което тегне над наследниците и.

# 2 545
  • в пералнята
Албер винаги ми е бил много противен.
Нямам представа как от такива родители, се е пръкнал такъв.

Шарлийн ми е много красива, но той я съсипа. Тя просто от година на година вехне... Сега е наедряла, нямам представа защо. Но още погледът й е залинял.

# 2 546
  • София
Антидепресанти най- вероятно, от тях много се качва.

# 2 547
Когато и да го ступа ще му е късно. Преди години една моделка го обвини в изнасилване както и покровителство над ескорт мрежа от моделки и влезе в психиатрия също

Карен Мълдер ли е моделката?

# 2 548
Тя беше, да. Аз й вярвам.

# 2 549
  • Glasgow
Да, тя.

Общи условия

Активация на акаунт