Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,момичета
днес направих кръвен тест на 14 ден след трансфера.Имахме много големи очаквания тк на 14 ден да съм без цикъл се  очакваше,че
ще е положителен но е <0.200 Sad
Не е възможно да има грешка,нали?
Много се надявахме ,че ще се получи от първия път макар всичките ни познати да казваха,че от първи път не се получава.

Съжалявам, отрицателен е.

# 376
DTDT5 За съжаление е отрицателен, познавам много случаи от първи път се получават нещата, жалко, че и Вие не сте от тях Sad А цикъл не идва, защото все още приемате медикаменти, сега като ги спрете, до 2-3 дни трябва да ви дойде! Съжалявам, но не губете кураж! стават нещата, макар и бавно, понякога Simple Smile

# 377
За съжаление е отрицателен, но това с първия опит е пълна глупост! Доста сме тези с успех от първия път!
Не се отчайвайте, спокойствие и успех следващия път Ви пожелавам
Здравейте,момичета
днес направих кръвен тест на 14 ден след трансфера.Имахме много големи очаквания тк на 14 ден да съм без цикъл се  очакваше,че
Много се надявахме ,че ще се получи от първия път макар всичките ни познати да казваха,че от първи път не се получава.

# 378
DTDT5,  горе главата и само напред,
 Успеваемостта на инвитро дори в най-добрите случаи е около 30% ,
Но разбира се ако вие успеете за вас ще е 100%,
Моят първи опит завърши "успешно", но! с мисед. Много пъти съм се чудила дали нямаше да е по-добре направо да си е отрицателен вместо да минавам и през това, нооо, това е животът,
Вторият ми опит (10 години по-късно), завърши с отвратителна(много стресова), но все пак сполучлива бременност, и бебенце родено преждевременно,
Третият опит беше BFN (абсолютна нула),
Сега чакам да видя как ще е 4-тият,

Заредете с търпение, любов към партньора и смело напред, най-хубавите тепърва предстои 🤗🤗🤞🤞

Здравейте,момичета

# 379
Благодаря за хубавите думи:)Аз съм доста позитивна,но се ядосах защото разбрах,че медикаменти не се спират по лична преценка,а след като се обадих в клиниката ми казаха,че най-рано след 3 седмици мога да се срещна с докторката,а аз исках да обсъдим има ли шанс да направим още един опит докато съм наблъскана с тия лекарства…Това ми се струва абсурдно да не можеш да се свържеш с доктор и да запазиш час и никой да не може да ти каже да пиеш ли хапчета,кои да продължиш и така….

# 380
Благодаря за хубавите думи:)Аз съм доста позитивна,но се ядосах защото разбрах,че медикаменти не се спират по лична преценка,а след като се обадих в клиниката ми казаха,че най-рано след 3 седмици мога да се срещна с докторката,а аз исках да обсъдим има ли шанс да направим още един опит докато съм наблъскана с тия лекарства…Това ми се струва абсурдно да не можеш да се свържеш с доктор и да запазиш час и никой да не може да ти каже да пиеш ли хапчета,кои да продължиш и така….

В коя клиника си?
Това не звучи много професионално от тяхна страна да не ти дават информация. Ако нямаш директна връзка с доктора, поне трябва да има спешен телефон и там да те посъветват.  При мен докторката ми даде личния си телефон и ми каза на 10-тия ден са си направя тест (Моя Е е 5-дневен) и да и го пратя на вайбър. Но като цяло няколко пъти сме си писали и абсолютно винаги отговаря дори в почивен ден. Трябва да си спреш лекарсвтата и на следващия цикъл, ако всичко е наред да действате.

# 381
Здравейте,борбени момичета! Записвам се за най-трудното чакане след това на най-дългото чакане! От 4 години и половина ходим по мъките и най-после стигнахме до нашето първо (надявам се и последно) ин-витро! Вчера на 6-ти юни ми направиха трансфер на един 7 дневен ембрион! От както сме се прибрали пазя леглото и 20/06 ми се струва невъзможно далечна дата! На моменти откачам! Вие какво правите докато чакате?
П.С. Успех на всички!

# 382
Аз лично си работя приятна работа от вкъщи и когато лежа си чета книга! Недей постоянно чак да лежиш, разходките също помагат и са полезни! Не натоварващи, но е хубаво да се раздвижваш, а не само да лежиш Simple Smile
Не съм наясно какви са тия 7 дневни ембриони, но тест може да направиш и на 16 или 17 Юни ако има радост със сигурност ще отчете! Успех!

# 383
На някой случвало ли се е като изтича утрогестана да има смесено и кафяво? Стоя и се чудя ...9-ти ден след СЕТ съм.

# 384
Аз лично си работя приятна работа от вкъщи и когато лежа си чета книга! Недей постоянно чак да лежиш, разходките също помагат и са полезни! Не натоварващи, но е хубаво да се раздвижваш, а не само да лежиш Simple Smile
Не съм наясно какви са тия 7 дневни ембриони, но тест може да направиш и на 16 или 17 Юни ако има радост със сигурност ще отчете! Успех!

Ми аз съм в Испания и тук май е малко по-различно! На 31/05 ми беше пункцията! От 7 фоликула имаха само 3 Я и от тези 3 се оплодиха само 2! В понеделник на 5/6 трябваше да е трансфера и ми звъннаха,че искат да дадат още един ден за всеки случай на ембрионите и ми го направиха на 6/6 като ми върнаха един и другия замразиха! И ми казаха лежане от 24 до 72 часа! После нормален живот без тежко! И на 20/6 домашен тест и ако е положителен на 21/06 на кръвен!

# 385
Явно е по-различно, аз лично не виждам каква е нуждата от уринален тест, при това първи... По скоро кръвен и ако искаш да видиш две чертички да си направиш и домашен!
Относно лежането, мога да ви споделя, че 4 дни бях супер внимателна и почти на легло, с изключение на разходка до магазина (около 500м в посока)
Всеки може да прецени сам какво да върши след трансфер ❤️😊
Успех пожелавам и пухкав финал 🙏

Ми аз съм в Испания и тук май е малко по-различно! На 31/05 ми беше пункцията! От 7 фоликула имаха само 3 Я и от тези 3 се оплодиха само 2! В понеделник на 5/6 трябваше да е трансфера и ми звъннаха,че искат да дадат още един ден за всеки случай на ембрионите и ми го направиха на 6/6 като ми върнаха един и другия замразиха! И ми казаха лежане от 24 до 72 часа! После нормален живот без тежко! И на 20/6 домашен тест и ако е положителен на 21/06 на кръвен!

# 386
В Белгия също не "вярват" в лежането, даже след трансфера сестрата ми каза, че оставят жените да си полежат 15 минути само за психическо спокойствие, но иначе нямало доказателства, че лежането помага,
Сега разбира се това бе изключва нещо конкретно във вашия случай, вашият лекар си знае най-добре за вас конкретно,
Успех, ще чакаме да се похвалите 🤗

# 387
И в Германия не вярват в лежането. Но след 3 трансфера и 3 забременявяния без никакво лежане и аз самата не вярвам в него. Обаче това не пречи при други жени да е помогнало все пак, особено за психическото спокойствие.
Просто има момичета, който нямат възможност да лежат, дали заради работа или други деца. Смятам за излишно да се тормозят излишно заради недоказани ползи от лежане.

# 388
Точно,
В никакъв случай не смятам че съм статистическа извадка, но след първия си трансфер лежах и в клиниката (в Тутракан), даже си спомням, че пуснаха нежна отпускаща музика, завиха ме с одеалце и ми пожелаха да си мисля хубави мисли, а после бях в болничен до теста - бременност и мисед,
На втория ми трансфер вече в Белгия - 15 минути лежане, след което "скочих" в колата и се върнах бързо у дома, защото бях излязла от работа (от дома), и така - имаме си момченце ...
Може би лежането помага за спокойствието, което пък може би помага за нивата на кортизол, въртят ми се някакви спомени из главата за стреса и кортизола, и влиянието му върху другите хормони,
Но, малкия спи и използвам времето да "бръщолевя" ,

Стискам палци Денимира 🤞🤞🥰

И в Германия не вярват в лежането. Но след 3 трансфера и 3 забременявяния без никакво лежане и аз самата не вярвам в него. Обаче това не пречи при други жени да е помогнало все пак, особено за психическото спокойствие.
Просто има момичета, който нямат възможност да лежат, дали заради работа или други деца. Смятам за излишно да се тормозят излишно заради недоказани ползи от лежане.

# 389
Момичета, имам следния въпрос (може и да е глупав 😄) :
9ти ден от ЗЕТ съм
Слагам сутрин и вечер циклогест, не правя никакви по-специални душове и промивки. И при мен има такова течение -бяло от песарите. Чудя се да не развия някаква инфекция от това постоянно пъхане и изтичане.. Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт