Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 802
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, правихме ЗЕТ на 29.05 следобед на две 5дневни, тоест днес ми е 7ми ден и не издържах и пуснах един кръвен преди обяд, но сега излезе 0 дали подраних с тестването или да го броим за неуспешен опит според вас?
Не спирай нищо, на 7-ми направи пак ЧХГ! Може на някой да досадя с моята история, но едно ЧХГ 28 на 10 ден на 2 бр 5 дневни Е, преди 8 години, в момента чете Пипи дългото чорапче до мен! Ако се бях тествала на 7 ми ден нямаше нищо сигурно да покаже! За това и сега не бързам!

# 361

Десети ден след свеж трансфер на един Е .
Вчера имах бледа черта но днес е по наситена🙂Искаше ми се вчера да прикача снимка но пиложението не ми позволи🙂
Решила съм да пускам кръвен в петък на 14 ден!(все още немога да се престраша)
Не се предавайте момичета с едно Е !
От сърце се надявам това да са нашите!
Успех на всички ни и дано скоро  се сбъднат и нашите мечти!🙂🍀

# 362
Здравейте, правихме ЗЕТ на 29.05 следобед на две 5дневни, тоест днес ми е 7ми ден и не издържах и пуснах един кръвен преди обяд, но сега излезе 0 дали подраних с тестването или да го броим за неуспешен опит според вас?
Не спирай нищо, на 7-ми направи пак ЧХГ! Може на някой да досадя с моята история, но едно ЧХГ 28 на 10 ден на 2 бр 5 дневни Е, преди 8 години, в момента чете Пипи дългото чорапче до мен! Ако се бях тествала на 7 ми ден нямаше нищо сигурно да покаже! За това и сега не бързам!
Благодаря за куража, и аз мислех да пусна пак след два дни и да не спирам за сега лекарствата, че ми се накараха от клиниката че е твърде рано. Ама пусто нетърпение..

# 363
Момичета, какво е вашето мнение за стартирани процедури през лятото? Имат ли успех.... някъде бях чела , че не е препоръчително

# 364
Аз лично бих изчакала до септември. Лятото релакс 😁 Честито на момичетата с плюсчета и палци за всички останали! 🍀

# 365
А защо лятото да не се правят процедури 🤔

# 366
  • Бургас
Иж заради жегите казват, че лятото не се правили процедури, а и отпускарски месеци. Но пък имам познати успели лятото.

# 367
На мен заповедта ми за инвитрото изтичаше август месец, но докторът ми беше казал, че трябва да започваме по-рано, защото лятото не правели, заради отпускарския сезон. Иначе можело по всяко време на годината да се забременява.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 18:50 от Lora Tonkoff

# 368
Момичета, някоя от вас правила ли е биопсия за имплатационен прозорец в Надежда и може ли да ми даде инфо относно този резултат .

# 369
Здравейте отново лейдис!
Някой да го е болял леко подут лимфен възел под мишницата наред с подутите и болезнени гърди? От вчера ме наболява от едната страна и напипвам някакво подуване. Може ли да е от хормоналната терапия?

# 370
Здравейте отново лейдис!
Някой да го е болял леко подут лимфен възел под мишницата наред с подутите и болезнени гърди? От вчера ме наболява от едната страна и напипвам някакво подуване. Може ли да е от хормоналната терапия?

Аз съм нямала такова усещане. Само при стимулацията се чувствах така.щ подута, а и качих някое килце.

# 371
Добро утро! Спешен въпрос, снощи съм забравила да си бия клексана! Според вас да го бия ли сега, като съм се сетила или да изчакам да бия направо следващия довечера? Ако трябва и с клиниката ще се свържа ама толкоз рано едва ли има кой да ми вдигне! 😔

# 372
По-добре сега, и после с по час по час забавяне докато стигнете същия вечер час ,
Аз така си промених часа на поставяне миналата година от сутрин на вечер 👍👍
Добро утро! Спешен въпрос, снощи съм забравила да си бия клексана! Според вас да го бия ли сега, като съм се сетила или да изчакам да бия направо следващия довечера? Ако трябва и с клиниката ще се свържа ама толкоз рано едва ли има кой да ми вдигне! 😔

# 373

Бий го сега, не чакай довечера. Довечера го бий много късно следващия

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 09:16 от Aeep

# 374
Здравейте,момичета
днес направих кръвен тест на 14 ден след трансфера.Имахме много големи очаквания тк на 14 ден да съм без цикъл се  очакваше,че
ще е положителен но е <0.200 Sad
Не е възможно да има грешка,нали?
Много се надявахме ,че ще се получи от първия път макар всичките ни познати да казваха,че от първи път не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт