Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 912
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
и аз съм пила превантивно и след 2 те хистерота

Подкожно в корема.

Момичета има ли значение дали ще слагаш прогестерон подкожно или мускулно ? Говорим чисто за самото му усвояване , това че разлини препарати в различно място се слагат е ясно

# 481
Момичета, може ли някоя с ПМС преди бременността  да сподели дали е имала подуване на корема? Трансфер на 5 дневен перфектен ембрион с перфектна лигавица, вчера значителни ПМС и вече и подуване на корема, както при всеки цикъл. Теста е назначен на 10-ти, което е ден след датата на нормалната си менструация, която се очаква на 9ти.
10-ти ден може би имате предвид, а не 10-ти като ден от месеца? Кога е бил трансфера? ЗЕт или СЕТ? Иначе е възможно всичко да ви боли да се поддува и да си въобразяваме, единственото почти сигурно е кръвен тест на 10-11 ден от трансфера Simple Smile желая успех Simple Smile

# 482
корема се подува от прогестерона обичайно.

Моя е гигански в момента.
Само че се притеснявам много с тия болки в коремо кръст и кървене. Утре е заветния ден, ама какво ще правя после не знам

# 483
Добро утро,момичета! Виждам,че всички психясваме по един или друг начин! Вчера ми беше деня за цикъл и имах ужасни болки даже по-силни от цикъл! Имам едно леко бежово течение след прогестероновите хапчета и го виждам защото слагам ежедневни превръзки иначе едва ли бих го забелязала! Сутринта се събудих в 6 часа супер свежа и на спала се,но вече без нито един симптом-гърдите ми омекнаха и болят само при допир и леко зърната,не са като преди плътни и горещи! Нямам вече болки (поне за сега),не съм гладна,като предните дни,абе направо съм си без симптоми и единственото,което мнооого ме тормози е кръстът! Все едно някой ме е удрял с бухалка! На 10 ден след Овитреле си направих тест (3-ти ден след трансфера) и ми показа много бледа черта,сетих се за овитрила и го отдадох на това! Днес не с първа,а с втора урина Ей така реших да препикам един от 10ml и е напълно отрицателен (8ден съм след трансфер)! Докторката изрично ме предупреди пиклив на 20/06 и кръвен на 21/06 ама пусто….мислите ли,че все още има надежда?
П.С. Ааа и забравих да кажа,че само факта,че съм подминала деня за цикъл и още дори не цапам за мен е страхотно постижение,защото съм такъв часовник,че при инсетата колкото и прогестерон да слагах той си идваше!

# 484
Здравейте момичета! Днес ми е 4-ти ден след трансфера и сега виждам, че TSH ми е много високо 5,47 m [ IU ]/L. Репродуктивния ми доктор нищо не е коментирал нито ми е казал да отида на ендокринолог. Направихме трансфера, а виждам, че на други места го отлагат при такива високи стойности. Дали да отписвам опита или да записвам час при ендокринолог.. не знам какво да правя в такава ситуация..

# 485
Здравей. От прогестерона, който приемаш няма да ти дойде, докато не спреш лекарсвтата (в случай на неуспешен опит). Не вярвай на пикливите тестове, защото аз съм с положителен кръвен, на 10 ден си направих и пиклив- две черти. На 12 ден (2 дни по-късно) имах в чантата още един тест от същата опаковка, правя го-чисто отрицателен.Confounded  Като влезнах в едни филми, че беше неделя. Трябваше да пътувам до софия пак да си пусна кръвен, защото много се притесних. Weary  Кръвния резултат с двойно повишение... И вече си казах пиклив-НЕ. Съветвам ви пускайте си само кръвни, това е сигурна работа. С тези пикливи само се филмираме. Expressionless

Добро утро,момичета! Виждам,че всички психясваме по един или друг начин! Вчера ми беше деня за цикъл и имах ужасни болки даже по-силни от цикъл! Имам едно леко бежово течение след прогестероновите хапчета и го виждам защото слагам ежедневни превръзки иначе едва ли бих го забелязала! Сутринта се събудих в 6 часа супер свежа и на спала се,но вече без нито един симптом-гърдите ми омекнаха и болят само при допир и леко зърната,не са като преди плътни и горещи! Нямам вече болки (поне за сега),не съм гладна,като предните дни,абе направо съм си без симптоми и единственото,което мнооого ме тормози е кръстът! Все едно някой ме е удрял с бухалка! На 10 ден след Овитреле си направих тест (3-ти ден след трансфера) и ми показа много бледа черта,сетих се за овитрила и го отдадох на това! Днес не с първа,а с втора урина Ей така реших да препикам един от 10ml и е напълно отрицателен (8ден съм след трансфер)! Докторката изрично ме предупреди пиклив на 20/06 и кръвен на 21/06 ама пусто….мислите ли,че все още има надежда?
П.С. Ааа и забравих да кажа,че само факта,че съм подминала деня за цикъл и още дори не цапам за мен е страхотно постижение,защото съм такъв часовник,че при инсетата колкото и прогестерон да слагах той си идваше!

# 486
Момичета, не се занимавайте с уринарни тестове, само се вкарвате във филми. Правете си кръвните, там всичко е точно и ясно. В момента съм в 10 гс и реших да си направя уринарен, за да имам за спомен и аз като нормалните хора да видя двете черти. Теста беше шуър чек, е не отчете нищо, нито контролна черта, нито никаква. Явно някакъв дефектен и си викам Божеее, ако разчитах на тоя тест да си разбера резултата щях да откача. 😂

# 487
Пикливите тестове за бременност не отчитат при високо ЧХГ, те са за ниски стойностти.

# 488
глупости отчитат , аз съм си правила и в 7 и в 9 месец бременна , просто има бракувани тестове , и не може да се каже че не отчитат когато си си направил само 1 , правиш си 2 едновременно и тогава стигаш до такова заключение . Но разбирасе че кръвния си е най верен.Освен това пикливия тест зависи от това колко пикаете , той може и до 2-3 месеца след раждане да показва положителен резултат .
Защото чхг че чисти после.

# 489
глупости отчитат , аз съм си правила и в 7 и в 9 месец бременна , просто има бракувани тестове , и не може да се каже че не отчитат когато си си направил само 1 , правиш си 2 едновременно и тогава стигаш до такова заключение . Но разбирасе че кръвния си е най верен.Освен това пикливия тест зависи от това колко пикаете , той може и до 2-3 месеца след раждане да показва положителен резултат .
Защото чхг че чисти после.
Да. И аз съм на мнение, че един уринарен може да отчете невярно, но с два-три, грешка няма. Просто не са достатъчно показателни какво точно се случва.

# 490
еми не са , но чак неверни няма как да ги наречем. на мен престо ми отчита втора бледа линия от неделя , а едва вчера имах 23 чхг. Днеска е 38 и утре е реално деня на теста и се моля на всичко той да стане минимум 80 макар че не знам колко е ок толкова ниско чхг

# 491
Здравейте момичета Simple Smile Следя  ви от скоро и днес се престраших да ви пиша . След ЗЕТ съм на две тридневни ембриончета . Чхг на 14 ден след трансфер -303
А днес на 16 ти - 280 . Имах и леко зацапване 2-3 дни и сега съм притеснена . Казаха ми да пусна тест пак в петък .
Мислите ли че има шанс да оцелее поне едното ?

# 492
Здравейте момичета Simple Smile Следя  ви от скоро и днес се престраших да ви пиша . След ЗЕТ съм на две тридневни ембриончета . Чхг на 14 ден след трансфер -303
А днес на 16 ти - 280 . Имах и леко зацапване 2-3 дни и сега съм притеснена . Казаха ми да пусна тест пак в петък .
Мислите ли че има шанс да оцелее поне едното ?

Прогестерона как ти е ?
Да, има шанс едното да оцелее.... може едното да е спряло да се развива за това да е паднало чхг .

# 493
Прогестерон си бия два пъти на ден подкожно и на 3 дена по две ампули мускулно , 3х1 естроферм

# 494
Прогестерон си бия два пъти на ден подкожно и на 3 дена по две ампули мускулно , 3х1 естроферм

Каква стойност е ? пусни и него

Общи условия

Активация на акаунт