Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Можеш ди да обесниш защо и така и така си слагаш ?
кой прогестерон ползваш ?
Прогестерон си бия два пъти на ден подкожно и на 3 дена по две ампули мускулно , 3х1 естроферм

# 496
Можеш ди да обесниш защо и така и така си слагаш ?
кой прогестерон ползваш ?
Прогестерон си бия два пъти на ден подкожно и на 3 дена по две ампули мускулно , 3х1 естроферм
Слагам Prolutex ‘25mg и Progestan 50mg ампули . Прогестерона ми беше нисък преди трансфера и това ми изписаха от Турция

# 497
това в Бахчеджи ли ?

# 498
Да , при Карликая , това е втори опит там . Имам и един тук .

# 499
да там така назначават обаче ми е интересно защо хем подкожнно хем мускулно много интересно.
То въпроса обаче е като пуснеш прогестерон след като си на инжекции дали няма да се влияте резултата , аз точно си мислех днес за това. До сега не съм била аз на инжекции и мислех утре дали има изобщо смисл да пускам.На тебе казаха ли ти в Турция нещо по въпроса.

# 500
да там така назначават обаче ми е интересно защо хем подкожнно хем мускулно много интересно.
То въпроса обаче е като пуснеш прогестерон след като си на инжекции дали няма да се влияте резултата , аз точно си мислех днес за това. До сега не съм била аз на инжекции и мислех утре дали има изобщо смисл да пускам.На тебе казаха ли ти в Турция нещо по въпроса.
Не , нищо не ми казаха  🤷♀

# 501
Има смисъл да се пусне пригестерон, з с се види все пак колко се усвоява,
В идеалния случай стойността ще е висока и ще говори за добра усвояемост,
Но ме заинтригувахте и мен с мускулните ... Може би има разлика в действието, нещо като бързо действие и забавено ... Но това са си мои размишления само.

# 502
Believe 123 Взима се антибиотик ако е била оперативна хистероскопия, в твоя случай е била с цел изследване и оглеждане на матката (ако разбирам правилно) До колкото разбирам имаш 2 полипа, които задължително трябва да премахнеш. Лекарят при който се преместих, каза че “брои” неуспешните ми опити след махането на полипа, т.е. чедо преди това е ясен резултата.
Ако до момента в Надежда не са видяли, че имаш полип…. а знам че сте правили инсеминации и инвитро…
Говори с Персенска да ти обясни в детайли.

# 503
Believe 123 Взима се антибиотик ако е била оперативна хистероскопия, в твоя случай е била с цел изследване и оглеждане на матката (ако разбирам правилно) До колкото разбирам имаш 2 полипа, които задължително трябва да премахнеш. Лекарят при който се преместих, каза че “брои” неуспешните ми опити след махането на полипа, т.е. чедо преди това е ясен резултата.
Ако до момента в Надежда не са видяли, че имаш полип…. а знам че сте правили инсеминации и инвитро…
Е аз мисля, че би трябвало при хистерото да са ги махнали? Едва ли са ги оставили

# 504

То пише , че са премахнати . Ама странно ми е , че в деня на хистерото докторката , каза че нямам нищо , но може и да се е объркала . Интетесното, че преди да дойде Персенска да ми каже една от сестрите беше при мен и ми каза , че са махнали полип , ни вика Докторката ще ти каже ….. странна работа

# 505
Момичета, 6 ден след трансфер на тридневен ембрион и 4 ден на петдневен. Слагам и прегнил през ден. Дали бледата черта е от прегнила?

# 506
Момичета които си слагате хормон не си пикайте на тестове . Това само ви обърква. Минимум 8 дена не се прави тест уринален след инжекция, то като цяло е най добре кръвен само. Обърквате се и се подвеждате.
Дано чертатв нее от него но това е като таро карти малко.

# 507
Момичета, 6 ден след трансфер на тридневен ембрион и 4 ден на петдневен. Слагам и прегнил през ден. Дали бледата черта е от прегнила?

Аз на седми ден пусках кръвен, като стойността на прегнила завишава до към 5. Така че пуснете утре кръвен. Тези не са достоверни. О тридневен на 9-10 ден. Мислих че са петдневни

# 508
Днес 10 ден след трансфер ЧГХ 0.20. Какво ще кажете или да направя на 16.06.23г.

# 509

Аз на седми ден пусках кръвен, като стойността на прегнила завишава до към 5. Така че пуснете утре кръвен. Тези не са достоверни. О тридневен на 9-10 ден. Мислих че са петдневни

Върнахме един петдневен и един тридневен. За това избързах. За колко време се изчиства прегнил 100

Общи условия

Активация на акаунт