Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Зависи на колко дни е било ембриончето/ тата.
На 7 ден бях с този резултат след трансфер на 5 дневен и съответно се смята за неуспешен опит, без имплантация. Спрях лекарствата, поплаках си и продължавам напред към следващия опит.

Днес 10 ден след трансфер ЧГХ 0.20. Какво ще кажете или да направя на 16.06.23г.

# 511
Каки, стискам ти силно палци! Дано не е от прегнила! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 21:16 от Фрида

# 512
Прогестан Декс 25 може да се поставя подкожно, а Прогестан 50 се поставя само мускулно.

# 513
аз съм изключително притеснена за утре. Не знам има ли някакъв минимум на ЧХГ то за 9ДСТ на 5 дневни че да не хо водим рискова биохимична и някаква още си там си. Четох по разни проучвания че под 80 е кофти работа. С първото дете ми беше 138 или нещо такова и  за 48 часа изхвърча на 530 или нещо такова.
Ама тоя път нещо не знам. То и транфера беше в 6 вечерта , на практика утре сутринта ще са 8.5 дена по скоро.
Пък и ако е имплантация на 6 ти ден може да са по ниски нивата ? някой на ясно ли е ?

# 514
Момичета, 6 ден след трансфер на тридневен ембрион и 4 ден на петдневен. Слагам и прегнил през ден. Дали бледата черта е от прегнила?
Аз също избързах и направих домашен тест на 9-ти ден, като не съобразих, че бих Овитрел последно на 6-ти ден. Излезе ми не чак толкова бледа втора черта, но само се вкарах в размисли. Трябваше да си изчакам деня за кръвен-19.06.
Надявам се да се похвалиш пак с положителен тест след няколко дни.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 11:49 от krisito3325

# 515
Момичета имам резултат и сега до събота ще се скъсам да треперя и да се мъча.
Резултат вторник 23.22 , днес в 65.09 на практика се е увеличило за 48 часа повече от двойно но все пак това е някакъв нисък резултат , изключително много се притеснявам че е БХ бременност Sad

# 516
Момичета имам резултат и сега до събота ще се скъсам да треперя и да се мъча.
Резултат вторник 23.22 , днес в 65.09 на практика се е увеличило за 48 часа повече от двойно но все пак това е някакъв нисък резултат , изключително много се притеснявам че е БХ бременност Sad
На кой ден от трансфера е този резултат?
Стискам палци да се развие по най - добрия начин Heart

# 517
на 6.06 беше трансфера на 5 дневен, в понеделник късно вечерта имах зацапване и до вчера вечерта страдах от неразположения и болки , днеска все едно всичко се изпари

# 518
Ами според мен стойността е нормална за 9ти ден от трансфера. Не знам защо си мислиш за биохимична.

# 519
защото е 5 дневен, не знам може и да си фантазирам но ми се струва ниска , от клиниката за стойноста от вторник казаха че е ниско .Така или иначе събота е деня в който повече ще се разбере какво става. Дано имаме добър резултат

# 520
защото е 5 дневен, не знам може и да си фантазирам но ми се струва ниска , от клиниката за стойноста от вторник казаха че е ниско .Така или иначе събота е деня в който повече ще се разбере какво става. Дано имаме добър резултат
Мисля ,че няма място за притеснение!
Моето ЧХГ на ден 8 беше 50.23 ,а на ден 11 - 126.
Успокой се и мисли позитивно ! Вярвам, че най - хубавото предстои за всяка една от нас Flowers Four Leaf Clover

# 521
Момичета , мнение за тези мутациии може ли ?

# 522
Двата ти гена са миск и стават все едно малко по тегави. Аз имам такива и с първата бременност бях на терапия с хепарин и аспирин, преди това имах 3 аборта. Сега вероятно ако утре всичко е точно пак ще съм.Иначе другия ген ти е за не усвояване на витамини сигурно го знаеш , трябва да си следиш стриктно витамините от гр Б и Д през и преди бременност , да приемаш само метилирани форми , понякога има нужла от високи дози защото не ги усвояваш.Общо взето тук за жалост адекватно малко кой се занимава , и сам си го контролираш . Консултирай се най добре с хематолог каква терапия да имаш за тромбофилията .

# 523
Здравейте,момичета! Минавам само да ви кажа,че моят първи опит е неуспешен! Днес (10 ден след трансфер на 7 дневен ембрион) вече зацапването е много сериозно,като за цикъл! Сутринта на пикливия тест нямаше и помен от втора черта,а за мен факта,че преди три дни спряха да ме болят гърдите беше повече от показателен! Стискам палци на тези,които продължават да чакат!
П.С. Кога ви беше втория опит след неуспешен първи? Крепи ме мисълта,че имаме един замразен!

# 524
Здравейте,момичета! Минавам само да ви кажа,че моят първи опит е неуспешен! Днес (10 ден след трансфер на 7 дневен ембрион) вече зацапването е много сериозно,като за цикъл! Сутринта на пикливия тест нямаше и помен от втора черта,а за мен факта,че преди три дни спряха да ме болят гърдите беше повече от показателен! Стискам палци на тези,които продължават да чакат!
П.С. Кога ви беше втория опит след неуспешен първи? Крепи ме мисълта,че имаме един замразен!

Първият ми трансфер беше на 01.03 (замразен) и беше неуспешен. След това докторът предложи да опитаме на естествен цикъл, но не се получи заради задържан фоликул.
Започнахме да се готвим за следващия, вече с медикаменти, но и него канселирахме, защото забравих да си изпия навреме първата доза прогестерон, а таймингът в тези ситуации и ключов.

В крайна сметка вторият ми трансфер беше на 18.05. Към момента - успешен.
Стискам ти палци и пожелавам от сърце скоро да ни се похвалиш. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт