Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 888
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте момичета, искам да ви попитам 14 ден след трансфер на едно ембрионче си пуснах кръвен тест и това са резултатите можели да ми кажете нещо дали са добри

Отрицателен е за съжаление

# 541
Цвети и аз имах подобна стойност. Според мен е имало имплантация в начален етап, ама на времето се заформи спор за това. Пий добавки и следващият път ще е по-добре.

# 542
Момичета треперя 15.06 чхг на 8.5 ден 65
17.06 чхг 191 🥰
Има шанс. Дано се развива добре и всичко е наред . Стискам палци на всички останали които чакате заветната новина. Понеделник ще пусна още един път и ще звънна на АГ да се видим
Много се радвам!!!! Стискам палци! Успех до финал 🙏

# 543
Забравих да добавя най важното преди кръвния тест и след него си направих уринарен и е позитивен имам гадене чувствителност към миризми но си мисля че още не беше време за кръвния тест офф незнм много съм объркана говорих с док и ми каза след два дни да пусна нов кръвен тест

# 544
Цвети пусни си нов но имай предвид че симптомите могат да се дължат и на самовнушение и медикаменти .
Защо да е рано нали 14 дни след трансфер ? На колко дневен е ембриона ?

# 545
На 4 тия ден миго сложиха Ембрионче то

# 546
мисля си че би трябвало да има веяе резултат , но със сигурност повтори теста . Стискаш палци за надежда .

# 547
Дай боже при всички да се получат нещата
Значи на 3 юни ми беше трансфера и док ми каза на 16 да пусна кръвния тест да не говорим че имам проблем и цикъла нередовен.....

# 548
Дано резултата се промени коренно след два дни . Стискам палци

# 549
Девойки, аз да се похваля...след всичките ПМС, най-силни в 6ти ден след трансфера, от 7мият ден започнаха да утихват. Днес 10ти ден след трансфера все още има леки придръпвания долу ниско. Дори  при возене , като се минава през неравности и пак има усещания долу ниско....но ЧХГ излезе 248 днес. Пожелавам на всички успехи и да не спират да се надяват до последно, защото ПМС има и днес , леко но го има. Нямаше никакво имплантационно кървене и т.н.

# 550
Прекрасно и тихичко честито. Лека и безпроблемна бременост  до финала Hug
Девойки, аз да се похваля...след всичките ПМС, най-силни в 6ти ден след трансфера, от 7мият ден започнаха да утихват. Днес 10ти ден след трансфера все още има леки придръпвания долу ниско. Дори  при возене , като се минава през неравности и пак има усещания долу ниско....но ЧХГ излезе 248 днес. Пожелавам на всички успехи и да не спират да се надяват до последно, защото ПМС има и днес , леко но го има. Нямаше никакво имплантационно кървене и т.н.

# 551
Здравейте, май съм за тук. Трансфер на 12.06 на два 5-дневни, замразени ембриона. 4 поред трансфер, не броя дните, опитвам се да не мисля за трансфера, през седмицата съм доста заета и успявам, но през почивните дни се зачитам из форума. Усещам някакви бодежи, първите дни имах болки в корема като преди цикъл, отшумяха и останаха само прибоцкванията. На Естествен цикъл съм, приемам само по една свещичка Циклогест вечер и АП. Иска ми се да е успешен, някак си вътрешно съм се нагласила да е успешен, но да не си остана само с нагласите... Тестът ми е за 22 юни.

# 552
Момичета и аз съм от нетърпеливите. Днес ми е 8-ми ден след трансфер и направих един пиклив тест за съжаление отрицателен. Надявам се утре кръвния да покаже друго както се е случвало на други момичета тук Heart

# 553
Привет и от мен! 🙂
След инвитро трансфер и тест на 12 ден(14.06.)  ЧХГ 582,
Прогестерон 402 (не е ли доста висок се чудя).
На 14 ден(16.06.) ЧХГ 1572.
За пръв път виждам положителен тест и съм мнооого ошашкан новак.
Радвам се, че ви има и благодаря за споделените мнения!
Успех на всички! 🤗

# 554
402 прог това в каква единица е ? Около 30-35 ng е ок Simple Smile и Честито , а това на 2 ембриончета ли е ? и на колко дневно

Общи условия

Активация на акаунт