Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

Моето чакане приключи Sad
Чхг спада още , пуснах и прогестерон да видя дали се усвоява . Успех на всички 🤗

# 526
Здравейте,момичета! Минавам само да ви кажа,че моят първи опит е неуспешен! Днес (10 ден след трансфер на 7 дневен ембрион) вече зацапването е много сериозно,като за цикъл! Сутринта на пикливия тест нямаше и помен от втора черта,а за мен факта,че преди три дни спряха да ме болят гърдите беше повече от показателен! Стискам палци на тези,които продължават да чакат!
П.С. Кога ви беше втория опит след неуспешен първи? Крепи ме мисълта,че имаме един замразен!
Съжалявам, мила! И аз съм така. И третият ми трансфер е неуспешен, отрицателен тест от днес. Остана ми един замразен. Аз няма. И опции за друг, защото нямам свои яйцеклетки, а пари и време за нови ДЯ също нямам.
От сърце ти желая успех следващия път ❤️

# 527
Бъдете силни момичетата, следващия опит ще е с щастлив финал, не падайте духом, защото целта е окриляваща и много вдъхновяваща 🤗 най- хубавото ще се случи скоро
Успех на всички

# 528
Здравейте, може ли мнение за изследванията ми, в неделя ми предстои трансфер, а нищо не разбирам.

# 529
Момичета, 8 ден на тридневни резултата 1.16...Има ли смисъл да пускам в понеделник пак ?

# 530
Консултирай се с хематолог , при самия трансфер няма да има проблем но вероятно може да се наложи терапия ако има лош приток на кръв , профилактика преди преглед е омега. Другия ген е за витамини гр В и Д , писах по горе за това , ако са ти в дефицит плода ще му е дефицит , изследвай и наваксвай максимално бързо
всичко ще е наред
Здравейте, може ли мнение за изследванията ми, в неделя ми предстои трансфер, а нищо не разбирам.

# 531
в12 е изключително важно в9( фолат е супер важен ) и в 6 за развитието на мозъка . Важно е да са леко над нормата , примерно в12 трябва да е над 800
Вит Д трябва да е на горна граница , него трябва да го пиеш постоянно няма лято няма зима като не го усвояваш никакво слънце няма да ти вкара витамина в норма за жалост много бързо падат стойностите при такива хора като нас. Аз преди да забременея с дъщеря си ежна година ги изследвах всички и ги пиех като побъркана , после още година докато не родя и кърмя малко и после спрях , и сега съм зле с витамините , утре ще ги изследвам с ЧХГ то да видя дали за месец поне малко влезнахв в час

# 532
Благодаря ти, ще ги пия да. Пия също  Active Folate 400 with Quatrefolic, а Б1 и Б2, да ги пия ли? Ще ми се налага ли да съм на някаква допълнителна терапия?

# 533
като цяло вит гр В си е хубаво да си пиеш но най важни са тези основните примерно аз не усвоявам Raw версиите на комбинирани гр В и за това когато ми е много важно пия само най най основните докато вкарам всичко в час , и при бременност си взимам на Garden of live raw prenatal
Иначе за терапия , трябва да ти каже хематолог и да имаш качествен гениколог, аз се следях при Вецев защото разбира от тромбофилии и следеше кръвотока към бебето от седмица 6 и постоянно ми корегираше терапия та дори не съм и ходила на хематолог.

# 534
Bochinka, много ти благодаря, за изчерпателните отговори 🍀

# 535
Момичета, 8 ден на тридневни резултата 1.16...Има ли смисъл да пускам в понеделник пак ?
Има, разбира се! Все пак са 3 дневни, 8ми ден е рано за тест Simple Smile

# 536
Аз с почти 6 дневен ембрион на 8.5 ден имам 60 , какво да говорим за 3 дневен на 8 ми Simple Smile има шанс и то не малък

# 537
Охх, дано дано 🙏🙏🙏

# 538
Здравейте момичета, искам да ви попитам 14 ден след трансфер на едно ембрионче си пуснах кръвен тест и това са резултатите можели да ми кажете нещо дали са добри

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 11:21 от bubanka

# 539
Момичета треперя 15.06 чхг на 8.5 ден 65
17.06 чхг 191 🥰
Има шанс. Дано се развива добре и всичко е наред . Стискам палци на всички останали които чакате заветната новина. Понеделник ще пусна още един път и ще звънна на АГ да се видим

Общи условия

Активация на акаунт