Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И аз го слагам ректално за първи път при този трансфер. И е много по - удобно, а бях много скептично настроена първоначално като ми казаха да го слагам така.
Аз съм 4 ден от трансфер на две тридневни снежинки. На 19.06 на обяд ми беше трансфера.  Започвам повече да ги мисля разните симптоми , че първите дни повече усещах боцкане ниско в корема, а днес не... Уж си бях казала, че няма да го мисля толкова този път.

# 646
Ще помоля за помощ по отношение на болничния. В момента гледам да не пътувам след трансфер и затова си останахме в София, а личният ми лекар е в родния ми град. Съответно изпратих майка ми да ми вземе болничен от личната, защото Афродита не можели да издават болничен. Сега обаче аз виждам, че личната е писала диагноза бронхит при положение, че шефа ми си знае, че съм инвитро и въобще не знам защо я е измислила тази диагноза, а знам, че по време на инвитро не трябва в болничния да пише инфекциозно заболяване. Това проблем ли ще е сега? Какво да правя? Може ли да се анулира и въобще каква диагноза да ми напише, защото тя не можела да пише диагнози като инвитро.

# 647
  • Бургас
Ще помоля за помощ по отношение на болничния. В момента гледам да не пътувам след трансфер и затова си останахме в София, а личният ми лекар е в родния ми град. Съответно изпратих майка ми да ми вземе болничен от личната, защото Афродита не можели да издават болничен. Сега обаче аз виждам, че личната е писала диагноза бронхит при положение, че шефа ми си знае, че съм инвитро и въобще не знам защо я е измислила тази диагноза, а знам, че по време на инвитро не трябва в болничния да пише инфекциозно заболяване. Това проблем ли ще е сега? Какво да правя? Може ли да се анулира и въобще каква диагноза да ми напише, защото тя не можела да пише диагнози като инвитро.
Аз бях с диагноза бронхит или нещо от сорта. Лл няма как да пише диагноза свързана с инвитрото. Няма проблем с този болничен. Като свърши ако ще удължаваш вече аг ще ти издаде следващия

# 648
Ох, Таничка благодаря, много се бях напрегнала, защото ангажирах майка ми, тя се притесни, че е объркала, личната не ми вдига и въобще голяма драма стана. Ама така ще го оставя, мисля, че няма да има проблем, а и реално аз използвам болничния един ден след трансфера което чисто заковово също не мисля, че ще е проблем за болницата, защото юридически в деня на трансфера не съм била "болна".

# 649
Редовно се издават болнични я за цистит, я за болки в ухо, бронхит не виждам защо да е проблем.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 10:37 от Attraversiamo

# 650
Във връзка с болничните, на моя пише диагноза: изкуствено оплождане. От болницата в която правихме трансфера е издаден.

# 651
Здравейте,записвам се и аз в чакането за пореден път,но за първи тази година. Изписан ми е зарзио,съвети за по-безболезнено забиване на иглата? Или просто си боли с тази игла Simple Smile Има ли някой ,който го е ползвал и е имало успех? На мен ми е за първи път Simple Smile

# 652
Здравейте! На 14.06 имах трансфер на едно 5- дневно ембрионче. Днес (9-ти ден) пуснах кръвен чхг и резултата е отрицателен. Не съм звъняла за доктора, защото той каза тест 14 дни след трансфера. Дали има някаква надежда чхг да се покачи или да спирам лекарствата и да отписвам този опит?

# 653
Здравейте! На 14.06 имах трансфер на едно 5- дневно ембрионче. Днес (9-ти ден) пуснах кръвен чхг и резултата е отрицателен. Не съм звъняла за доктора, защото той каза тест 14 дни след трансфера. Дали има някаква надежда чхг да се покачи или да спирам лекарствата и да отписвам този опит?
Здравей! И аз бях така с едно 5 дневно ембрионче и пуснах ЧХГ на 10- ти ден беше отрицателен резултата, но продължих с лекарствата. На 12-ти ден също отрицателен и тогава ги спрях. При някои жени имплантацията е по късно и аз имах такава надежда, но не се получиха нещата.

# 654
Здравейте моята бременност след свеж трансфер приключи с мисед в 8-ма седмица, просто спря да се развива, следва МА дано мине бързо и безпроблемнно, пожелавам успех на всички аз съм на дъното и изобщо нз какво ще правя…:disappointed_relieved:

# 655
Съжалявам Sad Ако можеш събери абортивния материал и пусни изследване да знаеш причината за аборта

# 656
Съжалявам, Asya83. Heart Нека преминете възможно най-леко и безболезнено през това. Сигурна съм, че ще имаш сили да продължиш напред, няма да губиш кураж. Наплачи си се, изживей си го, но не се оставяй на мъката.

# 657
Asya83, съжалявам, но не губи надежда, следващият опит ще бъде успешен! Стискам палци!

# 658
Asya83, горе главата и само напред,
Моят първи опит преди 11 години беше "успешен" до 10 седми,
Животът така ме завъртя, че 10 години по-късно, на 40, направих втори опит и малкото чудо тъкмо вади първото си зъбче и ме убива от недоспиване 🥰
В никакъв случай не казвам, че трябва да се чака толкова 🙈 просто при мен така се случиха нещата, но! Няма надежда само ако спрете да опитвате,
Ние сега и за второ се пробваме, въпреки малкото оставащо ми време по тукашната здравна каса,
Поплачи си, почини си и право напред 🤗🤗🥰

Здравейте моята бременност след свеж трансфер приключи с мисед в 8-ма седмица, просто спря да се развива, следва МА дано мине бързо и безпроблемнно, пожелавам успех на всички аз съм на дъното и изобщо нз какво ще правя…:disappointed_relieved:

# 659
Asya83, горе главата и само напред,
Моят първи опит преди 11 години беше "успешен" до 10 седми,
Животът така ме завъртя, че 10 години по-късно, на 40, направих втори опит и малкото чудо тъкмо вади първото си зъбче и ме убива от недоспиване 🥰
В никакъв случай не казвам, че трябва да се чака толкова 🙈 просто при мен така се случиха нещата, но! Няма надежда само ако спрете да опитвате,
Ние сега и за второ се пробваме, въпреки малкото оставащо ми време по тукашната здравна каса,
Поплачи си, почини си и право напред 🤗🤗🥰

Много ти Благодаря, сега искам да мине МА и да почина психически, няма да се отказвам но наистина ще ми трябва време, Благодаря на всички за подкрепата тя ме крепи в тези трудни дни

Общи условия

Активация на акаунт