Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 703
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
По 1 деление през ден за 5 дни е, но как разбирате кога сте били 1 деление, просто си следите или има начин да избутате и биете до край?

Няма как да биете до край. Тази спринцовка е за пет дни. От едната чертичка до другата е едно деление

# 631
Благодаря ви ! 😊

# 632
Ами още нямам цикъл а теста ми е уж отрицателен. ЧГХ 0.20 10 и 15 ден. Какво да правя.

# 633
  • София
Таня, кога спря лекарствата?

# 634
би следвало да ти дойде до 5-6 дена след спиране на прог

# 635
Може ли да ми помогнете с разчитането на рецептата, че започах да се чудя някои неща. Имам изписан акард 75мг,  но пише нещо "през вечер с..." и пише 1х1, т.е. два пъти през деня ли или как? Тъй като имам аспирин протект от 100мг, знаете ли дали може да се замени с него? После за клексана, пише да си го бия сутрин, предполагам един път в деня, но сутрин пия еутирокс за щитовидната жлеза, та се чудя трябва ли да имат двете отстояние?

Скрит текст:

# 636
Не не може да замениш аспирин с акард , различни милиграми са и има доста значение , през ден значи през ден 1 хапче вечер.
Клексана не влияе на щетовидна жлеза така че няма значение , слага се в един и същи час +-10-20 минути

# 637
Може ли да ми помогнете с разчитането на рецептата, че започах да се чудя някои неща. Имам изписан акард 75мг,  но пише нещо "през вечер с..." и пише 1х1, т.е. два пъти през деня ли или как? Тъй като имам аспирин протект от 100мг, знаете ли дали може да се замени с него? После за клексана, пише да си го бия сутрин, предполагам един път в деня, но сутрин пия еутирокс за щитовидната жлеза, та се чудя трябва ли да имат двете отстояние?

Скрит текст:
Според мен акарда е по добър. От аспирина често се прокървява, а при акарда нямам такива впечатления. Аз съм го пила два пъти акарда

# 638
Благодаря, то и аз сега някои неща ги осмислих, малко се ошашках първоначално! Heart

# 639
S.G.C., 1тб. Акард 75мг през вечер с храна. Няма значение марката на аспирина, рискът от кървене е един и същ. В случая е добре през вечер.

# 640
Благодаря Кактусче, друго си е фармацевт да удари едно рамо, 1 час се зверих и как не се сетих че е храна това пък.... мислех че е счупен и всякакви варианти, че преднозилона трябваше да го чупя... Grinning

# 641
Благодаря Кактусче, друго си е фармацевт да удари едно рамо, 1 час се зверих и как не се сетих че е храна това пък.... мислех че е счупен и всякакви варианти, че преднозилона трябваше да го чупя... Grinning
Няма за какво 😘 Стискам всички възможни палци 🍀❤️❤️❤️ Знаеш, че Преснизолон се пие само след храна и поне половин час трябва да си в изправено или седнало положение, в никакъв случай не лягай веднага след като го изпиеш, защото много дразни стомаха.

# 642
Добро утро,момичета

Колко време трябва на Циклогеста да се усвои от организма ?

# 643
Добро утро, момичета!
Моето чакане завърши неуспешно. Пожелавам на всички в групата само положителни тестове.

# 644
Съжалявам Дидка, пожелавам сила и кураж. Heart

Kateto, не знам колко време трябва, но аз до ги слагам анално и така не изтича и съм спокойна, че се усвоява и е по-малко неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт