Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
ZarchE, а почна ли ЧХГ да пада? Ако не - пусни си пак ЧХГ въпреки кървенето.

Редактирам се: сега обърнах внимание на датите. Може би е добре консултация с АГ, може нещо хормоните да са се разбъркали.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 16:36 от 2402

# 616
bananovolisto, аз съм пример за организъм с Ниско чхг, в деня на теста на тридневни ембриончета беше 66 (не си спомням точно, мисля че беше 12 ден след трансфера - и това толкова ниско чхг сега е шишкаво бебенце,
Тествай пак на осми ден, а аз стискам палци и на ръцете и на краката 🤞🤞🥰🥰

Момичета, дайте акъл и съвет ,моля ви:

На 6 ден от трансфер (не броя датата на трансфера) на 2 петдневни, ЧХГ 0, а прогестерон 11 ng, като в понеделник беше 28ng.
Няма да спирам лекарствата,официална дата на тест е 26.06, но си е неуспешен,нали ?

Знам,че е ,но надеждата умира последна и затова задавам глупав въпрос. Благодаря ви🙏🏻

# 617
2402, да ЧХГ падаше , след което ми започна цикълът на 22.05, като кървенето беше нормално и продължи около 5 дни. От тогава кървене не съм имала, само това зацапване което започна преди около 4 дни и никога не ми се случвало досега... затова се чудех дали е нормално.

Скрит текст:
ZarchE, а почна ли ЧХГ да пада? Ако не - пусни си пак ЧХГ въпреки кървенето.

# 618
разбъркали са ти се хормоните заради естрогена , нормално е .

# 619
Рано е 6ти ден за тест! Изчакайте си датата.
Трябва да се спре с ранното тестване. Вредно е психически.

По вредно е 14 дни да се боцкаш като луд без причина. До сега съм правила тест на 9 ден и на 7-ми. Никой тест не е станал положителен от отрицателен. Има малки изключения при някой жени, ама това не значи, че при всички е така.

# 620
прогестерона не вреди уж повярвайте ми! Даже се лекува натрупан естроген от стимулацията с него . Който всички ние имаме след като сме правили инвитро процедура. И той не се изследва с кръв за жалост. Така че кой знае какво вредно от прогестерон не получавате напротив , аз предиитрансфера правих прогестеронова терапия  с 600 мг на ден

# 621
прогестерона не вреди уж повярвайте ми! Даже се лекува натрупан естроген от стимулацията с него . Който всички ние имаме след като сме правили инвитро процедура. И той не се изследва с кръв за жалост. Така че кой знае какво вредно от прогестерон не получавате напротив , аз предиитрансфера правих прогестеронова терапия  с 600 мг на ден

Би ли обяснила каква е тази терапия ? То нали преди самия трансфер се поставя прогестерон ? Това ли имаш предвид ?

# 622
нееее , имам предвид че най вече с инвитро процедура ние жените трупаме естроген в тъканите ( който не се показва при изследване на естрадиол ) но има симптоматика ( огромна е няма да я пиша , който му се чете в Рей пит групата в Фейса има тонове инфо на Бг преведено )
Та той се лекува с високи дози прогестерон ( нее свързано с трансфери и планиране на такива по никакъв начин , говоря в реалния нормалнн живот. Примерно обичайна симптоматика ( мигрена при овулация или цикл , болки в корема , пъпки , подсичане в гениталиите ) това са най честите за които се сещам. Например аз след някой от абортите ми почнах да имам брутални мигрени , най вероятно защото хормонално организма ми се сбърка , бременна ( 20 седмица ) бамц не бременна , след раждането примерно почнах да се подсичам отдолу , Главоболие о се измести при овулация , установих нисък прогестерон на 21 ден от цикл , късна овулация почнах да имам след като спрях да кърмя ( и така 1 година ) и почнах терапия с прогестерон вагинално по 600 мг , защото рално прогестана не се усвоява мн мн , слагаш 600 усвояваш 300 макс.
Терапията принципно е 9 месеца , като слагаш от овулация 15 дена , в критични случаи слагаш постоянно и спираш цикл.Но ние решихме да правим трансфер на 2 рия месец 😀Но още на първия цикл имаше ефект

# 623
  • София

По вредно е 14 дни да се боцкаш като луд без причина. До сега съм правила тест на 9 ден и на 7-ми. Никой тест не е станал положителен от отрицателен. Има малки изключения при някой жени, ама това не значи, че при всички е така.

6ти ден е рано. Simple Smile

# 624

6ти ден е рано. Simple Smile

Надявам се и аз да е рано, въпреки че ми казаха да очаквам имплантация събота,неделя или понеделник най-късно. Точно тези дни имах кафеникаво зацапване. Пуснах прогестерон,мислих,че е от него,но беше 28нг. На ЕЦ съм. Много жени на 6 ден или 7 ден на 5 дневни имат + кръвен. Надявам се да съм извън тази статистика. Съмнително,но да видим..

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:46 от bananovolisto

# 625
Тихичко честито Flowers Four Leaf Clover

# 626
Здравейте изписано ми е зарзио през ден, първата доза ми я сложиха в манипулационната, но така и не разбрах дали трябва да избутам до определеното деление и да бия или я бия и и гледам да стигне до определеното деление?

# 627
  • София
При мен сега е по 1 деление през 2 дни, масово е по 1. Казаха ми "сивичкото" като стигне до черната черта на следващото да спра. Grinning Това си е точно 1 деление. Обади се и ги попитай, ако има начин.

# 628
По 1 деление през ден за 5 дни е, но как разбирате кога сте били 1 деление, просто си следите или има начин да избутате и биете до край?

# 629
  • София
Все още не съм слагала, но ще спазя това, което ми казаха - следя сивичката гума, която избутва лекарството да стигне до следващото деление.

Ето това следите. Внимателно и лекичко избутвате до следващото.

Снимката е на друг потребил, намерих я с гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт