Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и успех на всички! Да ви питам Медрола е кортикостероид нали? Според вас по-добре ли да се пият тези хапчета или не? Имали успешни мами точно заради Медрола?
Кортикостероид е, да. На мен ми беше изписан и при двата трансфера. Единия завърши с двуплодна бременност, другия с извънматочна. Въпреки това не мога да кажа дали точно Медрола е причината за успеха. Аз съм на принципа "щом са ми изписали нещо - пия го", но не препоръчвам включването на медикаменти (особено такива) на своя глава.

# 691
в турция се изписва винаги кортикостероид той влияе на имунитета за да не отблъсне ембриона и на щетовидната жлеза влияе също. Аз не го пих защото имам алергия и с двата трансфера но като цяло разчитах на други показатели за да се случи имплантация, ако имах капка съмнение щях да го взимам със сигурност

# 692
Медрола го пия от преди трансфера, продължиха ми го и след трансфера, още не са ми го спряли а съм  вече в 10та седмица.
Освен него пия и други кортико - Програф и Имуран.  Хич не искам да ги пия, но щом са ми изписани,  значи трябва .

# 693
Здравейте 7 ден след трансфер на 3 броя 5 дневни ембриони, как ви се вижда, прогестерона мисля че е в други мерни единици, в дена на трансфера беше 24 ng/ml, бия зарзио и прегнил през ден, последно съм слагала прегнил на 26.06 към 12 и 30 на обяд.

# 694
Според е положителен резултата като за 7ми ден, но наистина не знам.. аз не съм имала положителен до сега. Какво казва доктора? Тихичко честито Simple Smile

# 695
И аз виждам за първи път положителен резултат, това ми е 5 трансфер

# 696
прегнила е чхг хормон. Не си пускайте тестове толкова рано след поставена инжекция. Нали за това има срокове в които ги назначават момичета мили Simple Smile така може много да се объркате разочаровате или да се скарате в още по големи мисли и притеснения . Дано не ти е от прегнила ама никой не може да каже в момента

# 697
Здравейте 7 ден след трансфер на 3 броя 5 дневни ембриони, как ви се вижда, прогестерона мисля че е в други мерни единици, в дена на трансфера беше 24 ng/ml, бия зарзио и прегнил през ден, последно съм слагала прегнил на 26.06 към 12 и 30 на обяд.
Няма как да е от прегнила. Той дава отклонение до 5 единици. Пробвала съм доста пъти

# 698
Със сигурност не  е от прегнила , той дава разлика до 5 единици. Simple Smile))))
Мисля, че едничко се е хванало Simple Smile
Успех !!!

# 699
Стискам палци Simple Smile

# 700
Baby133, на първо време тихичко честито, чакаме да се удвои при следващо изследване. Чудесна е стойността за 7-ми ден след трансфер на 5-дневни. Прогестеронът обаче ми се вижда малко нисичък, но пък тази мерна единица не ми е позната. Най-добре се консултирай с лекаря. И както са казали момичетата, и аз измисля, че не е от прегнила.

# 701
Благодаря ви в петък ще пусна пак, тогава ще е 9 ден

# 702
И аз смятам,че не е от Прегнила,както са казали момичетата отклонението е до 5 единици от него,така че тихичко честито и в петък удвоено ЧХГ 🤞🏼

# 703
Момичета, 10-ти ден на два 3-дневни ембриона. Няма шанс нали!

# 704
Baby123, тихичко честито. А. М. Пусни след два дни.

Общи условия

Активация на акаунт