Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Спокойничко, Кате, сега ти трябват хубави мисли и настроение.
Не е нужно да има придърпвания. Дискомфорта също. Вземи си хубава и весела книга  (напр. Сто годишния старец, който избяга…) , слушай музика. Гримирай се, наконти се и отиди до пазара за нектарини, примерно. 1 кг само можеш да вземеш, не повече. Но бих се забавлявала да излезна от нас инфалтилно и необичайно. Просто да се занимавам с нещо и да минава времето.
Между другото докато чаках последния път след трансфер, аз си ходих на работа, но уикенда излизах за всяко нещо, което ми трябва поотделно. Хем за да не нося тежки торби, хем движение и занимавка, без да си давам зор.
Кога ти казаха да правиш тест?

Добро утро,момичета!
Пиша проста за да споделя,извинявайте че ви занимавам,но само вие бихте ме разбрали
Та на 23.06 ми беше 4 поред ЗЕТ трансфер(предните три приключват с абот)Прогестеронът ми беше 41,67 ,2 ембриончета - изследвани,терапията е Клексан,Зарзио,Прегнил,Дуфастон и Цеклогест,първите няколко дни мина сравнително бързо,но имах занимание и не бях сам,но тази сутрин нещо се събудих притеснена и оставям самичка сега и нещо започва да ме хваща паниката,симптоми никакви даже и придърпвания нямам и така както казах просто исках да споделя,защото сам вие ще ме разберете
 Успех на всички чакащи от сърце!❤

# 676
всичко ще е наред с дъщеря ми нямах симптоми до 6 та седмица. Сега обаче сьм парцал така че това нее показателно Simple Smile Всичко ще е наред опитай се да са разсееш , иди на кино сама , пий лимонада

# 677
  • София
И аз нямам никакви симптоми, като изключа преди ден леки болки в яйчниците, но леки и това беше. Сега нищо. Болките може да са от много неща. На 21.06 ми беше трансфера.
Вчера ме обзе негативното мислене - "не е станало пак". Това е втори трансфер. А мъжа ми ми обяснява колко е вредно така да разсъждавам и да си изчакам да пусна кръвен, можело пък и да е станало.
Грам никакви усещания.

# 678
Спокойничко, Кате, сега ти трябват хубави мисли и настроение.
Не е нужно да има придърпвания. Дискомфорта също. Вземи си хубава и весела книга  (напр. Сто годишния старец, който избяга…) , слушай музика. Гримирай се, наконти се и отиди до пазара за нектарини, примерно. 1 кг само можеш да вземеш, не повече. Но бих се забавлявала да излезна от нас инфалтилно и необичайно. Просто да се занимавам с нещо и да минава времето.
Между другото докато чаках последния път след трансфер, аз си ходих на работа, но уикенда излизах за всяко нещо, което ми трябва поотделно. Хем за да не нося тежки торби, хем движение и занимавка, без да си давам зор.
Кога ти казаха да правиш тест?

Добро утро,момичета!
Пиша проста за да споделя,извинявайте че ви занимавам,но само вие бихте ме разбрали
Та на 23.06 ми беше 4 поред ЗЕТ трансфер(предните три приключват с абот)Прогестеронът ми беше 41,67 ,2 ембриончета - изследвани,терапията е Клексан,Зарзио,Прегнил,Дуфастон и Цеклогест,първите няколко дни мина сравнително бързо,но имах занимание и не бях сам,но тази сутрин нещо се събудих притеснена и оставям самичка сега и нещо започва да ме хваща паниката,симптоми никакви даже и придърпвания нямам и така както казах просто исках да споделя,защото сам вие ще ме разберете
 Успех на всички чакащи от сърце!❤
Благодаря! ❤
Тест на 03.06
Не мога да работя,защото работа ми е 12 часови смени на крак
Иначе доста отдавна се изнесох от София и си живея на село,разходки мога да си правя ,но срахотната идея с магазина ще ми е сложна,защото най-близкият е на 15 км

# 679
И аз нямам никакви симптоми, като изключа преди ден леки болки в яйчниците, но леки и това беше. Сега нищо. Болките може да са от много неща. На 21.06 ми беше трансфера.
Вчера ме обзе негативното мислене - "не е станало пак". Това е втори трансфер. А мъжа ми ми обяснява колко е вредно така да разсъждавам и да си изчакам да пусна кръвен, можело пък и да е станало.
Грам никакви усещания.

И аз нямам никакви усещания, освен подут и твърд следобед и вечер корем, както е рядко придърпване в корема. Трансфера ми беше на 23.06

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 11:03 от Evia007

# 680
И аз нямам симптоми,освен леко подут и твърд корем от време на време. Моят трансфер беше на 22.06 Simple Smile този път до деня на теста съм се отдала на време за мен. Всеки ден по нещо малко-козметик,фризьор,маникюр,срещи с  приятелки. То иначе времето сякаш не минава Simple Smile някоя книжка,филм,сериал...

Гледам и да не търся симптоми и усещания,защото разбрах от форума (и от опита си),че не винаги е признак за успех или неуспех.

Затова Успех с чакането до теста на всички! И успешни тестове! Simple Smile

# 681
По миналият месец пак бях без симптоми + тест,но за кратко Момичета ,кога ще правите тестовете?Ще чакате ли до 10 ти ден или по-рано мислите ,за кръвен става дума

# 682
И аз нямам симптоми, от време на време и аз го отписвам този трансфер, после си казвам толкова много забременели има без симптоми и имплантационно зацапване. 🍀🙏😄 Аз работя - хоумофис. Имам занимания, но пак намирам време и за негативни мисли 😄.
Трансфера ми беше на 19.06, ЗЕТ на 2 тридневни. Казаха ми за направя тест на 30.06.

# 683
Обикновено се тествам рано ,на 9ти ден,но този път съвпада със събота и реших да изчакам за понеделник. Макар и да знам,че пикливите не са особено достоверни, си мисля да направя един уикенда, ако не забравя 🤭

# 684
Значииии другата седмици стискам палци всички да се похвалим с високо ЧХГ ❤❤❤

# 685
Здравейте и успех на всички! Да ви питам Медрола е кортикостероид нали? Според вас по-добре ли да се пият тези хапчета или не? Имали успешни мами точно заради Медрола?

# 686
Здравейте и успех на всички! Да ви питам Медрола е кортикостероид нали? Според вас по-добре ли да се пият тези хапчета или не? Имали успешни мами точно заради Медрола?

Мисля, че е кортико ….. аз не бих пила за “всеки случай” този тип лекарства …. Освен ако нямам основателна причина

# 687
Записвам се и аз, хем този път си мислех да не пиша от суеверие Simple Smile) какви ли не глупости ми минават през главата понякога. ЗЕТ на 5-дневен ембрион на 19.06 и ще правя тест на 29.06. Вече наближава, а от вчера имам усещане за ПМС. Имам това напрежение в яйчниците, сякаш затопляне и леко придърпване, което всеки път си идва като по часовник. Вече ми е 4ти трансфер и толкова много се надявах, но днес се отчаях.. мисля, че пак нищо не е станало Sad Стискам палци на всички! Дано юни месец да е много късметлийски!

# 688
Записвам се и аз, хем този път си мислех да не пиша от суеверие Simple Smile) какви ли не глупости ми минават през главата понякога. ЗЕТ на 5-дневен ембрион на 19.06 и ще правя тест на 29.06. Вече наближава, а от вчера имам усещане за ПМС. Имам това напрежение в яйчниците, сякаш затопляне и леко придърпване, което всеки път си идва като по часовник. Вече ми е 4ти трансфер и толкова много се надявах, но днес се отчаях.. мисля, че пак нищо не е станало Sad Стискам палци на всички! Дано юни месец да е много късметлийски!
🤞🏼Стискам силно палци от ❤и на мен ми е 4 ЗЕТ трансфер и аз съм отново супер напрегната,но ПМС може да е също показател,че всичко е наред,вярвам както казахте,че Юни и Юли ще са супер позитивни месеци и всички ще имаме + тест с хубаво ЧХГ… хайде усмихнете се и чакаме добри новини тези дни

# 689
Благодаря ти, Кате! Винаги тайно стои това зрънце на надежда до последно. Хем искам да е вече четвъртък и да пускам тест, хем ме е страх.. утре съм си планувала целия ден със задачки, сигурно ще мине бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт