Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, при трансфер и назначен Утрогестан 3х2т вагинално, след трансфера слага ли се? Сутринта го пих през устата. Трансферът беше в 11ч., сега на обяд да поставя ли вагинално?
Лекарствата се приемат по същия начин ,като преди трансфер…да вагинално си ги слагайте,на мен сутрин преди трансфера Циклогеста си го слагам ректално..след трансфер продължавам вагинално

# 121
Момичета, при трансфер и назначен Утрогестан 3х2т вагинално, след трансфера слага ли се?
Да

# 122
Момичета, продавам
  ● 30бр.  инжекции 0ксапар 0.6 със срок до 08.2023г. - 4 лв бройката
При желание ми пишете на лично съобщение.

# 123
Възможно ли е след трансфер да няма назначени Дуфастон и Естрофем?!
Някоя от вас има ли резултат +, без тези лекарства?

# 124

Аз винаги съм имала. Или дуфастон или циклогест. Вие нищо ли нямате?

# 125
Аз също нямам, за резултата не мога да кажа, защото съм в периода на дългото чакане.

# 126
Прогестеронов препарат винаги има - Утрогестан вагинално, Дуфастон перорално, Пролутекс (или еквивалент) инжекцион. Възможна е и комбинацията от трите при супер нисък прогестерон.
В повечето случаи изписват и Естрофем за хормонален баланс и, за да поддържа лигавицата.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 17:52 от bubastet

# 127
Момичета след трансфер, носили ли сте тежки торби?
Аз днес май се прецаках, уж се пазя ама на...отидох днес на пазар, малко лук, картофи, ябълки и други, има няма 5-6 килограма торбата... После и една кратка разходка с кучето а то все ме дърпаше.
Сега седя, мисля и само това ми е в главата 🤔

# 128
Аз също нямам, за резултата не мога да кажа, защото съм в периода на дългото чакане.

Аз имам само Циклогест 2х1т, Преднизолон 2х1/2 и Фраскипарин. Много ми е интересно защо нямам Дуфастон и Естрофем.
Забележете, че съм на ЕЦ и не са ми пускали никакви хормони, нито преди пункцията, нито преди трансфера! Как решиха, че имам/нямам нужда от Дуфастон и Естрофем?!
Странно ми е, а сега за първи път съм при напълно нов лекар и съм в шок. Сигурно има нещо предвид, ама какво .....
joisi.stan, ти в коя клиника си? Може и на лично. И при теб изследваха ли хормони? На каква терапия си?

# 129
Andji_1 не се притеснявай, аз днес сътворих същите "геройства" тежки пазарски торби ( а уж за едно нещо съм отишла) и разходки с куче. В крайна сметка ако си е нащо ембрионче, ще си е нащо и това е. Гледам да не го мисля, защото когато чета историите на момичетата тук и виждам, че няма сто процентова формула за успех след трансфер. Гледай най-вече да не си причиняваш излишен стрес, давам го този съвет и на себе си, но не ми се получава.

patencce 1, аз при предишния ми опит бях на друга терапия, Циклогест, Дуфастон, Медрол и още някакви работи. Сега съм само на Утрогестан в Афродита съм, хормони са изследвани по време на стимулацията и преди пункция.

# 130
Момичета след трансфер, носили ли сте тежки торби?
Аз днес май се прецаках, уж се пазя ама на...отидох днес на пазар, малко лук, картофи, ябълки и други, има няма 5-6 килограма торбата... После и една кратка разходка с кучето а то все ме дърпаше.
Сега седя, мисля и само това ми е в главата 🤔
Според мен няма място за притеснение, само другия път не се натоварвай с тежки торби. Разходката помага за имплантацията , подобрява кръвотока към матката. Успех и да споделите скоро положителен резултат

# 131
След вчерашното претоварване,  снощи се появиха и болки в корема и бледо розово зацапване по бельото. Казах си, май и този път нищо не стана и хем си бях казала, че няма да правя никакви пикливи тестове,  аз на тях не вярвам... ама пусто червейче дето ме гризе..Намерих един тест който съм го купувала преди две години, не знам дали е достоверен защото аз виждам чертите, но ми е нереално, седми ден на две петдневни ембриончета и не е с първа урина.

# 132
Положителен Simple Smile

СУпер новина......
при мен теста също показа на 7 ден , а бях на три дневни, така че на петдневни си е супер Simple Smile

# 133
при мен показа на 8ми ден с 5 дневно

# 134
Съвсем достоверен, аз винаги съм била с такива симптоми, ако мога да нарека преди положителния тест:)

Общи условия

Активация на акаунт