Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 196
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета. На 6-ти ден на едно петдневно ембрионче някоя от вас правила ли е кръвен? Чудя се дали утре да отида да го направя кръвния. Дайте съвет моля ви

# 166
На 7 ми ден ще покаже със сигурност , казвам ви го от опит.
На 6 ден на 5 дневно ембрионче не съм пускала.
Успех. Да се похвалите с положителен резултат

# 167
Здравейте,момичета.Нормално ли е стойностите на ЧХГ да се удвояват на всеки 26 часа,дали и проблем?

# 168
https://www.kukuzya.ru/ia/hcg
това е доста добър калкулатор, използвайте го за ориентиране ❤️
Здравейте,момичета.Нормално ли е стойностите на ЧХГ да се удвояват на всеки 26 часа,дали и проблем?

# 169
https://www.kukuzya.ru/ia/hcg
това е доста добър калкулатор, използвайте го за ориентиране ❤️
Благодаря Ви Simple Smile

# 170
Здравейте момичета,
Включвам се с Чхг 1023 на 11 ден и над 2000 48 часа по-късно. На две три дневни ембриончета. Лошото е, че имам хиперстимулация и се наложи източване на събрала се вода с дренаж, доста вливки на албумин. Пия протеин за бременни сега и се надявам да мина само с това. Иначе видяхме сакчетата вчера, беше неописуемо усещане. Нядявам се да стигнем до пухкав край. Ако имате някакви съвети относно хиперстимулацивя освен основните протеини и белтъчни храни, щр съм ви много благодарна.
Успех на всички ❤️❤️❤️

# 171
Здравейте момичета,
Включвам се с Чхг 1023 на 11 ден и над 2000 48 часа по-късно. На две три дневни ембриончета. Лошото е, че имам хиперстимулация и се наложи източване на събрала се вода с дренаж, доста вливки на албумин. Пия протеин за бременни сега и се надявам да мина само с това. Иначе видяхме сакчетата вчера, беше неописуемо усещане. Нядявам се да стигнем до пухкав край. Ако имате някакви съвети относно хиперстимулацивя освен основните протеини и белтъчни храни, щр съм ви много благодарна.
Успех на всички ❤❤❤
Здравейте,аз бях с тежка хиперстимулация (вода бях събрала около бели дробове,сърце и т.н)5 дни в болница и 20 дни антибиотици …та освен протеините лекарите ми казаха да пия много вода 2 л минимум на ден нищо друго по специфично организмът се възстановява,на трябва търпение
Бързо възстановяване и лека и успешна бременност до край!

# 172
Момичета, 7-ми ден ми е след трансфер, още малко има до теста, но вчера и днес имам само сутрин силно разстройство.С доста силни спазми.Което до 1-2 часа отминава и все едно нищо не е било.
Слагам Циклоgest вагинално и Естрофем през устата.Знам, че от тях по-скоро запек мога да получа и ми е много странно.Не е от храна на 100%.
Има ли вариант на реакция към захващащия се ембрион или нещо такова?

# 173
Момичета, 7-ми ден ми е след трансфер, още малко има до теста, но вчера и днес имам само сутрин силно разстройство.С доста силни спазми.Което до 1-2 часа отминава и все едно нищо не е било.
Слагам Циклоgest вагинално и Естрофем през устата.Знам, че от тях по-скоро запек мога да получа и ми е много странно.Не е от храна на 100%.
Има ли вариант на реакция към захващащия се ембрион или нещо такова?
Има разбира се,все пак се случва нещо ново в тялото ви … хормоните ви бошуват…

# 174
  • Бургас
Здравейте. Някоя от вас да е слагала прегнил след трансфер и да е направила ранен кръвен тест? Колко ли отклонение ще даде?
Прегнила при мен даваше отклонение само с около 1ца. Знам, че до около 5 е отклонението максимум с него

# 175
Момичета според вас има ли шанс трансфер 04.05 на 4 дневен ембрион
7 ден - 17.5
9 ден 63.6
12 ден (днес) - 128.4
В четвъртък ще пускам пак ,но ще се побъркам

# 176
Здравейте. Днес 6-ти ден от трансфера на един петдневен ембрион пуснах кръвен тест, резултат 3.15. Слагам прегнил през ден като този резултат е от него. В манипулационната на болницата ме навикаха, че съм пуснала толкова рано. Според вас има ли шанс и кога пак да пусна? Според мен ако е имало имплантиране би трябвало вече да има чхг в кръвта, но знам ли….

# 177
Според мен сте бременна
Вече и аз станах специалист 🤣 Моите стойности бяха подобни на 9 и 11 ден 🤞
7 ден - 17.5
9 ден 63.6
12 ден (днес) - 128.4

# 178
7 ден - 17.5
9 ден 63.6
12 ден (днес) - 128.4

Разбира се, че има шанс, стойностите се удвояват, което е ок.

Jakito99999, прекалено рано е за тест и то на 6ти ден предполагам си го пуснала сутринта. Според мен си направи на 9ти ден, тогава със сигурност ще си покаже.

Стискам палци и на двете. 🙏🙏🙏

# 179
7 ден - 17.5
9 ден 63.6
12 ден (днес) - 128.4

Разбира се, че има шанс, стойностите се удвояват, което е ок.

Jakito99999, прекалено рано е за тест и то на 6ти ден предполагам си го пуснала сутринта. Според мен си направи на 9ти ден, тогава със сигурност ще си покаже.

Стискам палци и на двете. 🙏🙏🙏

Пуснах го следобяда към 16 ч.

Общи условия

Активация на акаунт