Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Това,че са върнали 1 няма гаранция,че не са еднояйчни близнаци, както и 2,че не са 3знаци ☺

# 271
Девилче, да те питам като по-запозната...аз чета за сакчета, но нещо се обърках а и от хормоните май изглупявам и не задавам въпросите си както трябва на доктора.
На трансфера бях с две петдневни ембриончета, на първи преглед при доктора се видя едно сакче, не чухме сърчице защото беше рано.
Питах доктора едно сакче, ще е едно бебе, така ли? Той каза да .
На преглед ще съм чак края на седмицата, има ли вероятност да чуем две сърчица?...Не знам защо но  вътрешно съм убедена, че са две, от къде идва тази вяра и нагласа не знам.

# 272
Angli,
Пожелавам ти да са здрави и толкова,колкото желаеш 🍀
Ще дам пример със себе си-връщат ми на ЗЕТ 2 излюпващи се бластоциста. Отивам на преглед в края на 5та гс и се вижда 1 сакче и жълтъчно мехурче. Получих зацапване след 2 дни и по спешност отидох при др лекар,който в 6 гс видя в 1 сакче 2 сърчица,които вече са в 9+3 гс.

# 273
Чудесна история, Devilche Simple Smile
Иначе и аз не мисля, че ЧХГ-то определя броя, сещам се за случай с над 1000 и бебенцето си е едно.
Но това честно-казано ми е най-малкият проблем сега, предвид че си чакам първия преглед,  който ще е след 2 седмици 🙂

# 274
  • София
Здравейте борбени момичета,
Днес правих тест на 9 ден. Не мога да повярвам, че виждам +. Притеснявам се, че прогестеронът е много нисък. Бях си увеличила дозата Циклогест вместо 2х1 на 3х1 и все пак…. До кога се ходи при репродуктивен специалист на преглед?

# 275
Здравей и Честито! Аз ходих до 12 г.с. при репродуктивен и след това минах на Женска консултация.

Аз след трансфера нито веднъж не съм изследвала прогестерон (бях на дуфастон и циклогест), но май по другите коментари наистина се споделя за по-високи последващи стойности.

# 276
Ивче, честито!
Прогестерона наистина е нисък, но според мен няма смисъл да добавяш още един Циклогест към дозата си. По скоро трябва да включиш Дуфастон или инжекции Пролутекс или Прогестан, разбира се след консултация с доктор.

# 277
Ихааа, още едно тлъстичко ЧХГ ❤️ Честито, Ивче! : ))
Аз прогестерон с ЧХГ-то не съм пускала, преди трансфера беше 42. С Утрогестан и Пролутекс съм.
На доктора звъннах веднага след теста и той каза, че иска да ме види след 2 седмици. Имаш ли възможност да се чуеш с твоя?

# 278
  • София
Ихааа, още едно тлъстичко ЧХГ ❤ Честито, Ивче! : ))
Аз прогестерон с ЧХГ-то не съм пускала, преди трансфера беше 42. С Утрогестан и Пролутекс съм.
На доктора звъннах веднага след теста и той каза, че иска да ме види след 2 седмици. Имаш ли възможност да се чуеш с твоя?
Чух се вече. Каза ми да си запиша час за преглед. Лекарят ми по принцип подценява прогестерона. Предполагам и това е една от причините, за предишния неуспех. Чудя се какъв ще е този преглед, до колкото четох под 1000 чхг няма какво да се види. Надявам се да добутам до края успешно.  с Хашимото съм.

# 279
Ихааа, още едно тлъстичко ЧХГ ❤ Честито, Ивче! : ))
Чух се вече. Каза ми да си запиша час за преглед. Лекарят ми по принцип подценява прогестерона. Предполагам и това е една от причините, за предишния неуспех. Чудя се какъв ще е този преглед, до колкото четох под 1000 чхг няма какво да се види. Надявам се да добутам до края успешно.  с Хашимото съм.
Според мен си вземи дуфастон 2 x1 . Наистина е много нисък. Може да прокървиш така

# 280
И аз си мисля, че при мен именно прогестеронът беше решаващият фактор сега. Преди предишния трансфер, който беше неуспешен, беше 13 :/ Тогава бях само с Утрогестан. Може би докторът иска да те види, за да ти изпише нещо, ако има възможност днес или утре отивай.

# 281
Честито на положителните резултати!
Аз за съжаление не мога да се похваля, днес ми беше кръвния тест и док. каза,че е негативен да спирам лекарства. За този път хем бях по- спокойна , хем и по-онбнадеждена , не знам какво се обърка и ТСХ смъкнах на 2,25 , преди ми беше 4 и нещо.
В събота си направих тест на урина и първо само една черта излезе, после след десетина минути и друга а днес нищо, много странно, а теста е на клиърблу.
Късмет на всички ви 🍀🍀

# 282
  • Бургас
Аз за съжаление не мога да се похваля, днес ми беше кръвния тест и док. каза,че е негативен да спирам лекарства. За този път хем бях по- спокойна , хем и по-онбнадеждена , не знам какво се обърка и ТСХ смъкнах на 2,25 , преди ми беше 4 и нещо.
В събота си направих тест на урина и първо само една черта излезе, после след десетина минути и друга а днес нищо, много странно, а теста е на клиърблу.
Късмет на всички ви 🍀🍀
а колко ти е кръвния?

# 283
Не ми е излязъл резултата, само каза, че е отрицателен, утре ще излезе в приложението. Странното е , че и двата теста са на една ѝ съща марка как на 10 ден излезе положителен а на 12-ти не.
Късмет на всички ви 🍀🍀
а колко ти е кръвния?

# 284
Малко късно отговарям, но на мен ми се случва всеки път, направо се събуждам вир вода. Мисля, че е от пролутекса, но не съм сигурна.. Simple Smile
Момичета, изпитвали ли сте горещи вълни през нощта след трансфер? Миналата нощ почти не мигнах заради това, трансферът ми беше на 18.05.
Подозирам, че се дължи на Пролутекс в комбинация с Утрогестан, при миналия трансфер бях само с Утрогестан и нямах такива оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт