Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 900
  • 740
  •   1
Отговори
# 285

8ми ден след трансфера 🤞

# 286
Честито! : ))))))

8ми ден след трансфера 🤞

# 287
  • София

8ми ден след трансфера 🤞
Честито!

# 288

8ми ден след трансфера 🤞
Честито и успех до края:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 289
Момичета ,след ЧХГ 50.23 на ден 8 ,резултатът от ден 11 е 128.26mlu/ml Heart
" Пътят ,по който вървиш и всички трудности ,през които преминаваш само те подготвят за прекрасните неща ,които те очакват ...и ще ти се случат " Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Mushroom

# 290
Здравейте! Започвам директно с въпросите:
1. Денят на трансфера брои ли се?
2. Смущава ме факта, че в първоначалната рецепта не бяха описани mg на и
Утрогестана и в аптеката са ми дали глобули х 300мг вместо по 100. Доктора каза да не намалям дозата(2×2 вагинално) и, че се случвало.... Не са ли малко много 1200мг дневно? Няма ли риск от по-нататъчни проблеми?

За справка в деня на трансфера на 5дневни прогестерона ми беше 40.

# 291
Здравейте, момичета Simple Smile днес бях на първи преглед след положителен тест, 21-ви ден от свеж трансфер на две 5 дневни…за жалост се видя нещо но док така и не каза какво е само каза, че не отговаря на 5+5 седмица, пусна ми чхг излезе резултат 14337 което е огромно вика ме пак в петък възможно ли е извънматочна бременност попринцип съм с туборен фактор две напълно запушени тръби не са оперирани..притеснена съм и изобщо нз какво да мисля, Благодаря ви предварително и хубава вечер, моите драми край нямат ….☹

# 292
Asya83, утре се обади в МЦ Калчев и помоли за възможно най-ранен час(по спешност) за доктор Чучумишев. Кажи кой ден си след трансфер, колко ти е ЧХГ и че не визуализират сак в матката. Той е много добър специалист и техниката му е уааууу.

# 293
Здравейте, имам притестнение като отидох по-рано до тоалетна при забърсване кринона който изхвърлям забелязах че не е бял както предните дни а леко кафяв, а съм 1 ден след ЗЕТ на 5дневен. На някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 294
Здравейте, момичета Simple Smile днес бях на първи преглед след положителен тест, 21-ви ден от свеж трансфер на две 5 дневни…за жалост се видя нещо но док така и не каза какво е само каза, че не отговаря на 5+5 седмица, пусна ми чхг излезе резултат 14337 което е огромно вика ме пак в петък възможно ли е извънматочна бременност попринцип съм с туборен фактор две напълно запушени тръби не са оперирани..притеснена съм и изобщо нз какво да мисля, Благодаря ви предварително и хубава вечер, моите драми край нямат ….☹

Ася, на кой лекар сте пациент?
Имаш ли някакви болки за да предполагаш, че е извънматочна?

# 295

Здравей силни болки нямам, имам леки придърпвания и тежест като при цикъл пия ношпа, пациент съм на Д-р Персенска

# 296

Здравей силни болки нямам, имам леки придърпвания и тежест като при цикъл пия ношпа, пациент съм на Д-р Персенска

Значи не е извънматочна. Странно, с това Чхг би трябвало да види сакче, дори две сакчета...снимка от прегледа не ти ли даде?
Ако имаш възможност отиди на преглед при друг доктор с добра апаратура.

# 297
Болката не винаги е индикатор. Точно при мен, поради липса на каквито и да било болки,  откриха извънматочната бременност много късно, въпреки че ме гледаха на видеозон, но никой не търсеше в тръбите, а се бяха вторачили в матката! Нужен е много добър специалист по образна диагностика и хубава апаратура, за да се прегледат тръбите и да се отхвърли евентуална тубарна бременност!
[/quote]

Значи не е извънматочна. Странно, с това Чхг би трябвало да види сакче, дори две сакчета...снимка от прегледа не ти ли даде?
Ако имаш възможност отиди на преглед при друг доктор с добра апаратура.
[/quote]

# 298
Здравейте, преди трансфер променихте ли нещо - хранене, перилни препарати, парфюми, натоварване, тренировки, кофеин?
Благодаря предварително 🌺

# 299
Нищо не промених преди последния трансфер.
Бачках като луда, чистех, ходех напред-назад по задачи, абе не се спирах и хич не си почивах. Корема ми беше станал на топка от нерви и си мислех, че и този Зет няма да се получи. Дори след трансфера пак си ходех напред-назад. За цигарите да не говорим, до последно пушех, сега ме е яд на мене си и се чудя защо съм пушила. За сега  трансфера е успешен.

Общи условия

Активация на акаунт