Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 866
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Не, недей в друга. Пускат се в една за да се следят стойностите.

# 316
Момичета, на 30-ти следобяд ми беше трансфера на 2 петдневни ЗЕТ. Днес пускам чхг и е отрицателен. Според вас да спирам ли лекарствата, защото са много инжекции и корема ми е в отоци, буци и т.н. И ако ме питате защо толкова рано го правих, при предишния трансфер на 4ти ден чхг ми беше 8...и за това и днес пуснах. Няма как да навлезе вече в кръвта, нали ? Имах предвид, че щом досега не е навлязло някакво макар и минимално количество, значи опита е неуспешен.

# 317
Ама как ще спираш лекарствата, какви тестове правиш като днес ти е едва трети ден от трансфера? Прочети на първа страница от темата какво се случва всеки ден след трансфер.

# 318
Момичета, на 30-ти следобяд ми беше трансфера на 2 петдневни ЗЕТ. Днес пускам чхг и е отрицателен. Според вас да спирам ли лекарствата, защото са много инжекции и корема ми е в отоци, буци и т.н. И ако ме питате защо толкова рано го правих, при предишния трансфер на 4ти ден чхг ми беше 8...и за това и днес пуснах. Няма как да навлезе вече в кръвта, нали ? Имах предвид, че щом досега не е навлязло някакво макар и минимално количество, значи опита е неуспешен.
Че то имплантация няма още

# 319
Ама как ще спираш лекарствата, какви тестове правиш като днес ти е едва трети ден от трансфера? Прочети на първа страница от темата какво се случва всеки ден след трансфер.
Да, прочетох. Броих го като 4ти ден днес. Просто съдя от предишния опит, че беше над 0 на този ден и за това. След толкова много опити, загуба на бебе и продължаване с опити вече полудях явно. Ще ги продължа тогава лекарствата, благодаря.

# 320
Тест се прави минимум на 8-9 ден . Какви са тези тестове на 4 ден ?!
Хора, не се излагайте …..

# 321
Да, прочетох. Броих го като 4ти ден днес. Просто съдя от предишния опит, че беше над 0 на този ден и за това. След толкова много опити, загуба на бебе и продължаване с опити вече полудях явно. Ще ги продължа тогава лекарствата, благодаря.

Напълно те разбирам, борбата никак не е лесна а и под влиянието на хормоните правим неща които по принцип не бихме ги направили.
Сега ти са най-хубавите дни, наслаждавай им се и вярвай и мисли положително и ще видиш, че след седмица ще се похвалиш с тлъсто Чхг.
И никакво спиране на лекарствата !
Успех!!!

# 322
Хиляди благодарности, добре че писах тук, добре че ви има ♡

# 323
Много ще се радвам някой да отговори нещо и на мен. Моля!
 Имало ли е мами с толкова ниско и странно покачващо се ЧХГ ? Писах в темичката малко по-рано..
Много съм притеснена 😢😢😢😢

# 324
Лора, най-вероятно не смеят и другите момичета да кажат нещо, защото действително изглежда ниско и не удвояващо се нивото на чхг, но историята познава какви ли не случаи за това предполагам и лекарят ти е казал да тестваш пак,
Стискам палци това да е твоят опит и твоето чудо ♥️🤞♥️🤞

Здравейте на всички опитващи, бременни / бъдещи и настоящи мами!
Съвсем новичка съм! 😋 На 39 години съм с две извънматочни ( отстранени и двете тръби ) и един спонтанен вътрематочен. Десет година мъки да забременея. Минах през инвитро на 21.05.2023. Два ембриона на 3-ти ден. Имам какви ли не болки, но най-вече ме притесняват болките като пулсация между краката? Имали ли сте такива? Имам ги от 31.05.2023 и ги усещам от време на време през деня, вчера вечерта и днес. Четох в интернет, но намерих материал точно вагинални болки. От 3-7 ден имах зацапване, което спря, а днес сутринта случайно получих пак. На 31.05 ЧХГ 48, а днес 68,84. Досега бях на инжекции прогестерон, а от днес съм на Утрогестан вагинални. Докторът каза да изчакаме и пак на тест в понеделник. Момичета, дали има щанс за мен? 😢
Явно ЧХГ ми е доста нисичко..
Писах и в друга тема, защото не знам коя точно е за мен.

# 325
Лора, най-вероятно не смеят и другите момичета да кажат нещо, защото действително изглежда ниско и не удвояващо се нивото на чхг, но историята познава какви ли не случаи за това предполагам и лекарят ти е казал да тестваш пак,
Стискам палци това да е твоят опит и твоето чудо ♥🤞♥🤞

Съвсем новичка съм! 😋 На 39 години съм с две извънматочни ( отстранени и двете тръби ) и един спонтанен вътрематочен. Десет година мъки да забременея. Минах през инвитро на 21.05.2023. Два ембриона на 3-ти ден. Имам какви ли не болки, но най-вече ме притесняват болките като пулсация между краката? Имали ли сте такива? Имам ги от 31.05.2023 и ги усещам от време на време през деня, вчера вечерта и днес. Четох в интернет, но намерих материал точно вагинални болки. От 3-7 ден имах зацапване, което спря, а днес сутринта случайно получих пак. На 31.05 ЧХГ 48, а днес 68,84. Досега бях на инжекции прогестерон, а от днес съм на Утрогестан вагинални. Докторът каза да изчакаме и пак на тест в понеделник. Момичета, дали има щанс за мен? 😢

Ох, колко много се надявам… Благодаря ти много!!!
❤❤❤
🙏🏻
Ще пиша, какво е станало в понеделник.. Дано Господ ми помогне!

# 326
Lora Tonkoff,  имаш шанс, все пак ембриончетата ти са тридневни. В една и съща лаборатория ли прави тестовете?
За крампите и болките  ниско долу можеш да пиеш ношпа и Магнерот .

# 327
Lora Tonkoff,  имаш шанс, все пак ембриончетата ти са тридневни. В една и съща лаборатория ли прави тестовете?
За крампите и болките  ниско долу можеш да пиеш ношпа и Магнерот .

Здравей Анджи,
❤❤❤
направих тестовете в една и съща лаборатория и в един и същ час сутринта в 8:30ч.
Не знам дали има значение, че бях на инжекции с Прогестерон и сега съм на Утрогестан. Ходих на тест винаги гладна, жадна, преди да си сложа инжекцията и преди вагиналната глобула.
Тази вечер пих за пръв път Но-шпа, защото за пръв път болките бяха по-силни, особено в кръста. От днес съм на вагиналните и не знам дали това има значение и изобщо причиняват ли някакви болки..Аз вече явно откачих!

# 328

ЧХГ-то на 10-ти и на 12-ти ден ли е пускано? Моето на 10-ти ден беше 40, док ми каза, че е ниско и го иска след два дни поне 90-150. За съжаление, след два дни пуснах и беше 30. Биохимична. При теб расте, макар и малко , хубавое да се удвоява, но щом расте лекарства не се спират. Продължавай и пусни пак на 14-ти ден, задължително с прогестерон. А прогестерона колко е? че с това зацапване.........Зацапването, ако е имплантационно се случва само един ден и буквално няколко капки.

# 329

ЧХГ-то на 10-ти и на 12-ти ден ли е пускано? Моето на 10-ти ден беше 40, док ми каза, че е ниско и го иска след два дни поне 90-150. За съжаление, след два дни пуснах и беше 30. Биохимична. При теб расте, макар и малко , хубавое да се удвоява, но щом расте лекарства не се спират. Продължавай и пусни пак на 14-ти ден, задължително с прогестерон. А прогестерона колко е? че с това зацапване.........Зацапването, ако е имплантационно се случва само един ден и буквално няколко капки.
Здравей Салсера,
Оценявам всички ваши отговори! ❤🙏🏻🌷
Аз живея отскоро В България и за съжаление не съм особено запозната. А и не живея в родния си град, та съм … доста изолирана!
Първия тест на 10 ден след трансфер 47,88
Докторът каза - Супер, честито!
Втори тест на 12 ден след трансфер 68.
Докторът каза - Продължаваш си по план с лекарствата и ще изчакаме. Сега съм на Утрогестан 300мг х 2 на ден.Преди това бях на инжекции с прогестерон х 2 пъти на ден.
Значи казваш да си направя тест, но сутринта да си сложа Устрогестан и да пусна тест за прогестерон или само чхг и прогестерон? Аз все ходя “напълно чиста “ откъм храна и напитки😂😂😂 и без лекарства! Та той си ми е нисък и не знам вагиналните след като се прибера вкъщи ли да ги слагам или преди кръвния?
Не знам дали е имплантационното. Имах зацапване от пункцията още. После след трасфер също, защото ми бил крив канала, болеше и беше малко мъка. Та до ден 7 след трансфера си имах, спря, а днес малки точки си прокапаха по 2-3 на 2-3 превръзки + малко на т.х. Бледо кафяво някакво беше.
Много, много съжалявам, че не се е получило при теб… 😞😞 и аз имам преминати несполучливи бременности - спонтанен, несполучлива инсеминация и две извънматочни с махнати тръби…

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 00:36 от Lora Tonkoff

Общи условия

Активация на акаунт