Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 811
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Ако е кафяво не е страшно по принцип. Обаче вземи да си пиеш нош-пато редовно. То е не само за болките, но и за да е спокойна матката и да няма контракции.
За чхг и прогестерон няма смисъл да ходиш гладна и жадна. Те не се влияят.
За утрогестана питай док дали да изследваш преди или след поставянето.

# 331
Да, благодаря ☺☺☺ от вчера го пия 3 х 1 така ми каза докторът.
Ще го питам в понеделник как да пускам прогестерона. Мислех да пусна тест днес, но се отказах, защото това ми причинява твърде много стрес. А и да мине малко повече време.

Течението не е кафяво, а много светло бежово. Беше вчера сутринта, после цял ден спря. Сега пак изтече нещо, но вече се чудя да не са остатъците от вагиналните глобули. А аз очаквах да се засилва и да ми дойде.. Вчера, днес и утре са ми дните на МЦ по принцип.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 11:15 от Lora Tonkoff

# 332
Такъв тип неравномерно нарастване на ЧХГ не е нечувано и не е непременно проблем. Например при върнати два ембриона, може да са се били хванали двата,
ЧХГ расте, спира един, спира отделянето на ЧХГ при него, съответно стойността расте неравномерно. И след това се покачва.
Преди няколко години имаше съфорумка с точно такъв сценарии. Едва забележимо зацапване не е непременно проблем също. Аз имах до около 8ма. Докато реално вторият ембрион не спря. Нямаше отлепяне, нямаше друго. Едно бледо кафяво/бежово на забърсване. Нивата на прогестерон бяха супер. Като се изследва е хубаво да е при еднакви условия. Аз винаги изследвам преди да сложа доза.

# 333
Такъв тип неравномерно нарастване на ЧХГ не е нечувано и не е непременно проблем. Например при върнати два ембриона, може да са се били хванали двата,
ЧХГ расте, спира един, спира отделянето на ЧХГ при него, съответно стойността расте неравномерно. И след това се покачва.
Преди няколко години имаше съфорумка с точно такъв сценарии. Едва забележимо зацапване не е непременно проблем също. Аз имах до около 8ма. Докато реално вторият ембрион не спря. Нямаше отлепяне, нямаше друго. Едно бледо кафяво/бежово на забърсване. Нивата на прогестерон бяха супер. Като се изследва е хубаво да е при еднакви условия. Аз винаги изследвам преди да сложа доза.

Ще пусна понеделник / 15 ден тест за чхг и прогестерон и ще видим! Много благодаря ☺☺
И аз още не съм се отказала!!! Доста истории прочетох за ниски и неравномерни чхг с щастлив край! Може и късна имплантация да е имало. Аз нищо не можах да разбера с това зацапване от пункция, през болезнен трансфер пак със зацапване, че чак до 10 - 11 дена по-късно! Слагах си доста прогестерон и най-различни лекарства. Те ми подуват стомаха ужасно, гърдите, газове, менструални болки всеки ден, мигренозни пристъпи ( аз си я имам по принцип ) прималя ми зверски един път … Дори не разбрах кои симптоми от какво са! 😂😂😂😂😂 Не знам какво става, ама болките са на ниво!!!

# 334

Ще пусна понеделник / 15 ден тест за чхг и прогестерон и ще видим! Много благодаря ☺☺
И аз още не съм се отказала!!! Доста истории прочетох за ниски и неравномерни чхг с щастлив край! Може и късна имплантация да е имало. Аз нищо не можах да разбера с това зацапване от пункция, през болезнен трансфер пак със зацапване, че чак до 10 - 11 дена по-късно! Слагах си доста прогестерон и най-различни лекарства. Те ми подуват стомаха ужасно, гърдите, газове, менструални болки всеки ден, мигренозни пристъпи ( аз си я имам по принцип ) прималя ми зверски един път … Дори не разбрах кои симптоми от какво са! 😂😂😂😂😂 Не знам какво става, ама болките са на ниво!!!
Скрит текст:

Лора, аз си слагах прогестерона преди тест, но може и да го сложиш след теста. При бременност няма значение дали си гладна и жадна, за да изследваш ЧХГ и прогестерон . Стискам палци за пораснало ЧХГ и прогестерон Simple Smile

# 335

Скрит текст:

Лора, аз си слагах прогестерона преди тест, но може и да го сложиш след теста. При бременност няма значение дали си гладна и жадна, за да изследваш ЧХГ и прогестерон . Стискам палци за пораснало ЧХГ и прогестерон Simple Smile

Ox, много се надявам!! Цяла седмица съм сама вкъщи, защото мъжът ми е на курс в друг град. Страх ме е да стоя сама, да отида на тест, да чакам резултати и изобщо да мисля.. сама…
Досега в живота ми, когато да съм сядала на преглед за установяване на бременност, всичко е завършвало с операция по спешност, стрес и загуби! Три прегледа - 2 извънматочни и едно съмнение за такава, завършило с аборт. А и една провалена инсеминация. Един - два месеца след нея беше втората ми извънматочна. Вечно беше късно за спасяване на тръби и вечно беше уж последно, а другия път щеше да е успешно.. Сега като видях тези странни стойности и като прочетох какво могат да значат ( аборт или още по-лошо друга извънматочна), дори ме е страх да стоя вкъщи, за да не ми стане нещо… 😞😔

# 336
Здравейте момичета🙂
Девети ден съм след свеж трансфер на едно борче🙂
Не издържах и днес си направих уринарен тест който показа бледа втора черта🙂
Имам поставен овитрел на 21 май преди пункцията,та се чудех дали той може да повлияе на теста🙂

# 337
  • Бургас
Здравейте момичета🙂
Имам поставен овитрел на 21 май преди пункцията,та се чудех дали той може да повлияе на теста🙂
Тригерът се изчиства за 10 дни. Така че най-вероятно е бременност. Направете направо кръвен.

# 338
Здравейте, бъдещи мами. На 30.05 имахме ЗЕТ, д-рката ми каза на 10ти ден да си направя кръвен тест, което се пада 9.06. Днес ми е 6ти ден нямам никакви симптоми, нормално ли е?

# 339
  • Бургас
Здравейте, бъдещи мами. На 30.05 имахме ЗЕТ, д-рката ми каза на 10ти ден да си направя кръвен тест, което се пада 9.06. Днес ми е 6ти ден нямам никакви симптоми, нормално ли е?
Абсолютно е нормално, симптомите не са задължителни. Между другото и след 2 дни можеш да направиш кръвен, ще ти отчете ако е бил 5 дневен.

# 340

Здравей, и аз имах СЕТ на едничкото ми 5 дневно Е на 30.05. До сега нямам абсолютно никакви симптоми и никакви усещания. Не се надявам много на щастлив финал с това едничкото. Този път ще чакам до края- ще направя кръвен на 12.06. Успех ви пожелавам Simple Smile

# 341
Здравейте момичета🙂
Тригерът се изчиства за 10 дни. Така че най-вероятно е бременност. Направете направо кръвен.
Благодаря 🙂

# 342

Здравей, и аз имах СЕТ на едничкото ми 5 дневно Е на 30.05. До сега нямам абсолютно никакви симптоми и никакви усещания. Не се надявам много на щастлив финал с това едничкото. Този път ще чакам до края- ще направя кръвен на 12.06. Успех ви пожелавам Simple Smile

И аз съм с трансфер само на едно 5-дневно :/
Значи сме заедно. Ще следя. Успех и на теб ☺

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 13:36 от Aeep

# 343

И аз съм с трансфер само на едно 5-дневно :/

Имам седем трансфера и винаги сме връщали по два или по три ембриона. Накрая ни остана едно едничко, последното.. Никаква надежда нямах, направо виждах поредната стимулация. Е, точно то пък се хвана и дай Боже всичко да е наред до края 🍀

# 344
Колко време след като спряхте хапчетата ви дойде цикъла? След трансфер на две 6 дневни съм,който е неуспешен. И колко време изчакахте, за да направите нов трансфер?
Благодаря ви предварително. Успех на всички 🙏🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт