Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Аз слагам Циклогеста ректално, попитах док дали има някакво значение и дали може така да го поставям, че постоянното му изтичане ме изнервя допълнително и каза, че няма проблем!

# 391
Слагах вагинално не Циклогест, а Утрогестан, за 4 инсеминации и после инвитро. Предписаха да слагам до 14та седмица на бременността. Инфекция не съм имала, изтичането е нормално, просто се слага ежедневна превръзка.

# 392
Да се похваля тихичко, с ЧХГ от днес (10 ден) от ЗЕТ 2 бр 5 дневни - 372.06
Успех на всички чакащи и да ги споходи минимум моя резултат!

# 393
Ай ай ай, тихичко честито 🥰🥰, аз чакам Ц следващата седмица и почваме ... "Отърквам" се закъсмет в това чхг 🤗🤗

Да се похваля тихичко, с ЧХГ от днес (10 ден) от ЗЕТ 2 бр 5 дневни - 372.06
Успех на всички чакащи и да ги споходи минимум моя резултат!

# 394
Слагах вагинално не Циклогест, а Утрогестан, за 4 инсеминации и после инвитро. Предписаха да слагам до 14та седмица на бременността. Инфекция не съм имала, изтичането е нормално, просто се слага ежедневна превръзка.

И аз имам някакво бяло изтичане и всичко е наред, но днес ми се случи да отида до тоалетната по голяма и да си забърша капсулата … Беше сплескана и като изцедена.
Като се погледнах отдолу и изобщо отзад бях като намазана с вар. Капсулата съм я сложила в 8:45 тази сутрин и после лежах един час. Знам как се слагат и бъркам дълбоко. Не са ми първите, но това не ми се беше случвало!!! А на вас?

# 395
Записвам се за трети път в темата с нова надежда.  Мина повече от половин година след спонтанния аборт в 6г.с. от втория ми трансфер. Имам да наваксвам пет теми Simple Smile Направи ми впечатление, че много от познатите имена вече не са в тази тема и от сърце се надявам причината да е успешна бременност, каквото пожелавам на всички тук! Вчера направих ЗЕТ на един петдневен ембрион. Отново съм изпълнена с много надежда, но и доста страх. Започва отново дългото чакане...

# 396
Записвам се за трети път в темата с нова надежда.  Мина повече от половин година след спонтанния аборт в 6г.с. от втория ми трансфер. Имам да наваксвам пет теми Simple Smile Направи ми впечатление, че много от познатите имена вече не са в тази тема и от сърце се надявам причината да е успешна бременност, каквото пожелавам на всички тук! Вчера направих ЗЕТ на един петдневен ембрион. Отново съм изпълнена с много надежда, но и доста страх. Започва отново дългото чакане...

Успех, чакаме с теб!

# 397
И аз се включвам днес с един замразен тридневен. В събота ме чака още един петдневен 🙏🙏🙏

# 398
И аз се включвам днес с един замразен тридневен. В събота ме чака още един петдневен 🙏🙏🙏

Успех!!!
Стискам ти палци! 🤞🤞🤞

# 399
Здравейте, момичета. 10ти ден от ЗЕТ съм. Докторката ми каза днес да си пусна тест. Да се радвам ли? Нещо ми се вижда ниска стойността

# 400
Аз мисля че е добре, но за по-сигурно пуснете и в неделя или понеделник, ако се удвоява, значи няма за какво да се притеснявате Simple Smile Стискам палци всичко да е наред!

# 401
Супер е резултата! Честито! Твоето излезе геройче Simple Smile Мен още ме е страх да си направя днес и май ще си изчакам понеделника. Някакви симптоми, усещания имаше ли до сега?

# 402
Супер е резултата! Честито! Твоето излезе геройче Simple Smile Мен още ме е страх да си направя днес и май ще си изчакам понеделника. Някакви симптоми, усещания имаше ли до сега?

Мен много ме беше страх даже не исках да гледам резултата... Ох благодаря дано всичко е наред. След 15 дни съм на преглед.

# 403

Здравейте момичета,ето го и моя тест от днес.
Мисля че е отрицателен нали?

# 404
Кой ден е от трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт