Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
402 прог това в каква единица е ? Около 30-35 ng е ок Simple Smile и Честито , а това на 2 ембриончета ли е ? и на колко дневно

1бр. 5 дневно ембрионче.
Прогестерона 402 nmol/L (в Бодимед)

# 556
това е 126 ng аз вчера като говорих с моето АГ той каза горна граница 46 ng . Нищо повече не мога да кажа . Говори с твоя лекар  за да видите какво правите с този прогестерон
ти на какво си ? Инжекции,  капсули ?
като цяло не мисля че е лошо Simple Smile по принцип е хубаво да ти е висок но не съм наясно ако е много висок дали не значи нещо . По добре пиши на лекаря ти

# 557
това е 126 ng аз вчера като говорих с моето АГ той каза горна граница 46 ng . Нищо повече не мога да кажа . Говори с твоя лекар  за да видите какво правите с този прогестерон
ти на какво си ? Инжекции,  капсули ?
като цяло не мисля че е лошо Simple Smile по принцип е хубаво да ти е висок.
Може би защото приемам естрофем и  бия пролутекс и пуснах теста около час след като бях била 1 инжекция.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 12:34 от EliNoar

# 558
ааа е много вероятно , виж аз си бия пролутекс също ( вече турския прогестан декс ама то все тая , и като го пусках вчера бях точно била вечеота и сутринта не бях слагала , и беще 30 , а ония ден беше 33 примерно и пак беше така след вечерна инжекция.За това може би да твоя ба е такъв ако е баш след инжекцията може и да нее супер актуален

# 559
Привет отново, момичета! Днес, на 14-ти ден от трансфера на 3 5-дневни ембиончета, резултата ми е 1554 mU/ml. Предполагам, че са две.

# 560
Привет отново, момичета! Днес, на 14-ти ден от трансфера на 3 5-дневни ембиончета, резултата ми е 1554 mU/ml. Предполагам, че са две.
Йе, йе!
Честитоооо!
Прекрасен резултат!
Спокойна бременност! ☀️

# 561
Момичета, пуснах пак днес кръвен и док. иска да го повторя на 21.06 пак . Има ли смисъл ? Днес ми 11 ден от първия трансфер на тридневни тридневно ембрионче.

# 562
Щом иска да го повтаряш, значи трябва да честитя тихичко Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Сега, виждам резултата. Стискам силно палци!

# 563
Момичета, пуснах пак днес кръвен и док. иска да го повторя на 21.06 пак . Има ли смисъл ? Днес ми 11 ден от първия трансфер на тридневни тридневно ембрионче.

Според мен това е от прегнила, но все пак го повторете! Прогестерона е нисък. Как беше преди трансфер?

# 564

Според мен това е от прегнила, но все пак го повторете! Прогестерона е нисък. Как беше преди трансфер?

В деня на трансфера беше 30 и слагам пролутекс

# 565

В деня на трансфера беше 30 и слагам пролутекс

В деня на трансфера според мен е бил добре. И моят беше толкова някъде.

# 566
Уж всичко перфектно преди ,по време на трансфера и нищо. Правили сме биосии, ПБМС слагахме и се чудя дали това лекарство не ме бъзика нещо. Следващия път ще откажа да го слагаме.Само хистеро не сме правили .

# 567
Направи си хистеро с надраскване , а ембрионите изследвани ли са с PGD ?

# 568
Направи си хистеро с надраскване , а ембрионите изследвани ли са с PGD ?

Не сме ги тествали, чета много противоречиви мнения и не знам

# 569
не знам кои са тия противоречиви мнение , една от причините поради които правя инвитро е точно този тест . Здрав ембрион след PGD увеличава шанса значително. В момента резултата ти ми се струва отрицателен за жалост Sad стискам палци нещо да се промени .
Фактически няма как да се базираш даши лекарството пречи или просто ембриона нее качествен защото тези оценки които им дават не са това което е ченетично да е здрав , той ако нее здрав може и да не се захване ( което в случая е по добре разбирасе )
Аз например имах 14 Я от тях всички се оплодиха 7 изкараха дл 5 ден ,  всички ги тествахме и 4 не ставаха изобщо а изглеждаха добре и ембриолозите казаха че стават за тест всички. 2 имахме здрави ( едното е дъщеря ми другото сега се развива , т се надявам и то да е ок ) а третото има мозайка по две хромосоми 40% което пак го дават low risk ама ще видим какво ще го правим.
Преди инвитрото имам 3 аборта и всичките с увреждания , и една БХ бременост
Чисто за протокола в Турция препоръчват на хора с неуспехи именно PGD за увеличаване на шанса. Аз разбирасе не съм в час за кое лекарство говориш защото аз нито кортикостероид приемах нито естрофем нито нищо. Първия път правих хистеро с надраскване и оправяне на хистерото на Калчев, сега не сме правили нищо макар че родих секцио но беше по Щарк и явно това е помогнало, покрай случая с дъщеря ми знам за много дами които са имали нужда уж от интралипид като мен , който аз отказах да слагам благодарение на тях , коитл казаха че именно с интралипида имаха не успешен трансфер. Странно е но доста хора имаха такива случаи а аз уж имах завишени НК клетки и пак си родих детето

Общи условия

Активация на акаунт