Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 730
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте вчера 15 ден след трансфер направих кръвен тест 0.20 отново и на 10 ден беше толкова. Звъннах на доктора си каза, че било рано трябвало на 21 ден.
Как 21 ден? Да не би да е имал предвид 21.06,което е утре, но то пак няма смисъл щом на 15 ден е 0.20,за съжаление 😔

# 586
21 ден 😳това къде го казват ? не знам за колко дневен ембрион но практиката в масовите клиники (най вече извън бг е 9-10 дена на 5 дневен и 12 дена на 3 дневен ) ако случайно е върнат 2 дневен 13 дни.
За жалост ми се струват негативни тестовете Sad

# 587
На мен са ми казвали, а и на документите ми от болницата пише кръвен тест след 14 дни.
Още на 9 ден си бях направила на тридневен ембрион, резултат 0.20.
Таня, тестът е отрицателен за съжаление...

Значи все пак да продължавам с лекарствата и след два дни да пусна пак кръвен. На мен теста иначе ми е назначен на 12-ти ден от болницата което се пада на 22-ри..

# 588
Ами аз се учудих защото съм правила и друг път трансфер. Сега 2 броя 3 дневни с добро  качество. Ще дочакам и 21 ще видим продължавам Естофем 3х1 и Утрогестан 3 х 3. Надеждата умира последна.

# 589
Здравейте вчера 15 ден след трансфер направих кръвен тест 0.20 отново и на 10 ден беше толкова. Звъннах на доктора си каза, че било рано трябвало на 21 ден.

Как така тест на 21 ден ? Странно …

# 590
Не знам звучи ми не реално 21 дена особенно на 2 ембриона , максимум 14 ден би следвало да знаеш резултата. Това в коя клиника искат 21 дена ?

# 591
Ако няма бременност Ц може да започне и въпреки лекарствата, дано да не сме прави, но и аз мисля че резултатът в отрицателен:/

# 592
Таня Георгиева, и на 10, и на 15 ден тестът е отрицателен, според мен трябва да се спрат вече лекарствата и да се чака цикъл, не знам защо лекарят така е казал. След инсеминации и инвитро съм правила тест на 10 ден (кръвен) и е бил точен.

# 593
Момичета, според вас нормално ли е да е толкова нисък прогестерона въпреки,че слагам циклогест сутрин и вечер и пролутекс веднъж на ден ?

# 594
Момичета, според вас нормално ли е да е толкова нисък прогестерона въпреки,че слагам циклогест сутрин и вечер и пролутекс веднъж на ден ?

Нормално е, когато няма бременност започва да спада прогестерона. Тоест когато не са се имплантирали ембрионите. Важното е в деня на трансфера колко е бил

# 595

Нормално е, когато няма бременност започва да спада прогестерона. Тоест когато не са се имплантирали ембрионите. Важното е в деня на трансфера колко е бил

Колко трябва да е в деня на трансфера?

# 596

Колко трябва да е в деня на трансфера?
Над 20 ng/ ml обаче. Така знам от доктор аз. Има различни стойности може да се конвертират към ng/ml

# 597

Беше 30 в деня на трансфера. Но нали уж слагам и инжекции или няма значение?

# 598
Не знам кой ден от трансфера ти е но чхг то е отрицателно , съотвтено ти каквото и да слагаш това ниво на прогестерон е нормално за това което се случва в момента , за съжаление за момента нямаше бременност и то няма как да се покачва Sad
ПС видях назад снимката ти имало е нещо не се е захванало. Съжалявам.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 23:43 от Анонимен

# 599

Беше 30 в деня на трансфера. Но нали уж слагам и инжекции или няма значение?

Няма значение. То като няма бременност не се покачва, а спада. Сигурно 3-4-5-6 дни след трансфера е бил бая, но като не се е захванала спада

Общи условия

Активация на акаунт