Изпитани сайтове за парфюми - май 2023

• 79 041
  • 558
  •   1
Отговори
# 375
# 376
...Както и да го погледна почти се доблжиава до цената за стотица тук https://azo.bg/sisley-izia-parfjum-za-zheni-100-ml-tester   Между другото аналогично е положението и с https://azo.bg/catalogsearch/result/index/?product_list_dir=asc& … erchant+of+Venice  пълна презентазия за 100 мл

# 377
И нещо прекрасно, което е трудно за намиране:
https://bsicosmetic.com/bg/jean-paul-gaultier-kokorico-za-mazhe- … akovka-edt-100-ml

# 378
Здравейте, моля за помощ, до 13юни, искам да подсигуря един парфюм, за подарък на една тийнейджърка,която много го иска-За жалост той не се предлага в България все още!Открих го в този английски сайт, някой дали е поръчвал от него, да ми каже дали има доставка до страната и каква е таксата за доставка!Предварително благодаря!А това е парфюма

Сайтът не приема плащане с каквато и да е карта, ако е издадена в България. Аз бях опитала с 2 дебитни, 2 кредитни, Револют и нищо. Накрая писах да отдела им за поддръжка и ми отговориха, че системата им отхвърля всички карти, издадени в България.
Тази информация ми е отпреди месец-два. Дано нещата са се променили, но се съмнявам.

Благодаря ви!Писах на една приятелка живееща в Лондон и уредихме нещата, вече е платен и поръчан!Ще видим за колко време ще дойде в България!

# 379
# 380
Тези цени грешка или нелепа шега са?

# 381
Здравейте,
Хиляди благодарности към всички, които полагат труд и усилия да намерят най-добрите оферти и да ни зарадват. Flowers Hibiscus
Да споделя и аз:
Малко си поиграх и при все , че новите попълнения на Lorenzo Pazzaglia не ги ловят кодове, освен loyal.
Ако се направи комбинация примерно май излиза, че цената пада с едни 15%. Ако правилно съм сметнала, че бързам в момента.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 382
Става с  код summer за -15%

# 383
# 384
  • София
От douglas.de само до немски адрес ли поръчвате /превозвач/ и идва ли добре опаковано? Не намирам начин за доставка до БГ. Обмислям един Шанел Шанс Тендр ЕДТ, и май не намирам по-добра цена в момента. Но винаги съм готова да ме опровергаете Simple Smile.

# 385
# 386
Ново зареждане 😁
Не знам как успяваш пръв да се докопаш.

# 387
# 388
От douglas.de само до немски адрес ли поръчвате /превозвач/ и идва ли добре опаковано? Не намирам начин за доставка до БГ. Обмислям един Шанел Шанс Тендр ЕДТ, и май не намирам по-добра цена в момента. Но винаги съм готова да ме опровергаете Simple Smile.
Да,там само с превозвач.Аз ползвам Габко,имат курсове 2 пъти седмично и идват бързо.От Дъглас добре ги опаковат в кашончета и досега не е имало проблем.Ако сега сте се регистрирали,не забравяйте да позвате точките,който дават за първа поръчка.Мисля бяха 5 евро.

# 389
  • София
Как се надявах и на Nefs като видях зареждането Grinning

Общи условия

Активация на акаунт