Изпитани сайтове за парфюми - май 2023

• 79 082
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Много ме изкушавате със Скандал Голд.Гледам към поръчка на сляпо.Animal Baby Chick

# 91
# 92
А при добър късмет и на истинската "цена без аналог" от около 280лв в мейкъп

# 93
  • Стара Загора
Брейй, получих и аз мейл от Дъглас за 40лв отстъпка над 140лв. Важи ли за намалени, че никъде не видях малки букви? Сега какво да поръчвам от там? Joy
Снощи ей така погледнах немския Дъглас, че там също има оферта, а и изборът е в пъти по-голям.

# 94
# 95
  • София
Здравейте,
Поръчах от makeup Miller Harris  Figue Amere и изглежда липсва част от пулверизатора. Някой има ли същия парфюм или друг на марката, който да изглежда по този начин? Всичките ми парфюми на Miller Harris имат още една част под пръскалото. Снимала съм Figue Amere (дясно) до L'Eau Magnetic (ляво).  И двата са 50 мл.
Останалите ми парфюми на Miller Harris изглеждат като L'Eau Magnetic и са с по-дебели капачки от тази на Figue Amere и отгоре са гравирани с M.H . Благодаря предварително на включилите се! Flowers Hibiscus

# 96
# 97
Да ви покажа нещо за да се посмеете.
Та, тази сутрин звъня на Елинор да питам кога ще имат Gris Charnel Extrait. Много любезна дама ми обясни че ще е след 3 месеца някъде. Душа не търпи и намерих някакви дето продават отливки, включително и от въпросният парфюм. Пращам им питане и моля вижте цените 🤣🤣🤣
Може ли да измислим нов термин за "Спали на течение"? 10 мл - колко?!?!?

# 98
Та, тази сутрин звъня на Елинор да питам кога ще имат Gris Charnel Extrait. Много любезна дама ми обясни че ще е след 3 месеца някъде.

Вчера в офиса на Черни връх видях тестер, но може да е бил само той щом го няма в сайта.

# 99
Да, тестерчето си е там налично за който му примъчнее 🤭🤭🤭. На сайта го няма, няма и класическата версия дори. Ама какво да се прави, ще устискам няма как.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 23:16 от Lale_Lili

# 100
Как са ви нишанчетата от Голямото намаление. Моето доста слабичко се представя. След 3 часа почти не го усещам. Никой около мен не го усеща на повече от 20 см. Знам, че е малко вероятно да е менте, но ...

# 101
  • София
Идвам да ви споделя, трепереща от вълнение... Все отлагах Бараонда и колкото повече отлагах, толкова повече ме теглеше към нея. Бях решила за този месец /моя е от заплата до заплата Laughing / да приключа с покупките, когато случайно влизайки в Нотино през мобилното приложение, ми излезе Бараондичката и код. През компа код не виждам. За който я търси - през приложението с код 15niche, цената става 206.55 лв.

# 102
  • Sofia
Как са ви нишанчетата от Голямото намаление. Моето доста слабичко се представя. След 3 часа почти не го усещам. Никой около мен не го усеща на повече от 20 см. Знам, че е малко вероятно да е менте, но ...

Моето (също от Елинор) ме души по цяло денонощие.

За да не е само спам , в старкорп Valentino uomo intense 100 мл продукт за 150 лв с кодчето.
На снимката е старата версия,  без шипчета по кутията и гърлото. Дано да дойде тя. Новата е доста по-тиха.

https://www.starcorp.bg/valentino-uomo-intense-mazhki-parfyum

# 103
  • София
Ето пръскалото на моя Miller Harris  Figue Amere, но е много стар, сигурно десетина години. 

# 104
  • София
И при мен е така. Ani Nishane е с осем впръсквания и нито аз, нито околните го усещат. При вас така ли се държи?

Общи условия

Активация на акаунт