Знаете ли кого видях - 42 тема

• 141 626
  • 849
  •   1
Отговори
# 555
Ясно. Мерси.

# 556
Края на мин.седмица 100 кила в Слънчев бряг.В София на ул.''Съборна'' Стефания Колева.Вчера на сфетофара на ''Раковски'' и ''Дондуков'' Пам-ергенката.Чакаше нейни приятелки да спресекат.Те бяха пред мен и др.хора.Като стигнаха от нейната страна се запрегръщаха и лиготеха шумно и буквално запушиха тротоара за останалите пресичащи.Не,че не разбраха,заобиколихме ги.Едната приятелка беше наистина огромна и като ръст,и размер, колкото 3 пъти да се нанесе Пам.
Гала колкото пъти съм я виждала преди,или е нацупена,или се зъби.Защо се прави на дружелюбна в онова шоу?

# 557
Денков вчера по обяд на Витошка. Цяла свита вървяха, но в бързината само него разпознах.

# 558
Всички футболисти участващи в мача на надеждата, Иван и Андрей, бачорски и жена му, Академик Денков, Емо Костадинов, Наско Сираков, Симона Пейчева, Петър Стойчев и др.

# 559
Тити Папазов на заведение на Витошка.
Колкото пъти ида на това заведение, той все е там.

# 560
Преди малко Мая Манолова даваше разпореждания на двама яки и големи мъже на бул. Левски.

# 561
  • Cофия
Снощи на площад Света Неделя, Иво Аръков позираше с количката с бебето. Жена му го снимаше. Не знам колко е голямо бебето, но се радваше на физиономиите на баща си.

# 562
Днес във Варна - Красен Кралев и Ники Кънчев.

# 563
Цеца Величкович,на концерта и в Благоевград .Не слушам тази музика ,но заради компанията и аз отидох.Като съм я виждала по интервюта съм си мислела,че е висока с много голям бюст.Тя е не повече от 1.7 .Много финна ,не и е толкова огромен бюста.Пя на живо,час и 40 мин,с такава невероятна лекота изпя всички песни.Преди Цеца пя Ивана.Много слаба,за 40 мин пеене два пъти си даде почивка,пееше някакъв мъж ,който беше с нея.Цеца ме впечатли-глас ,визия и поведение страхотна зашеметяваща мадама!

# 564
  • Sofia
Министър Атанас Славов със семейство си. Много добро впечатление ми направи, никакви превземки, възпитан, изчакващ реда си, без опити да привлича внимание. Нямаше охрана с тях, мислех си, че ги задължават, а не ги питат искат ли, не искат ли.

# 565
  • пустинята Гоби
Не знам дали на министрите им е се полага охрана, защото съм виждала доста такива без.

# 566
Единствено на МВР, който и да е той във времето, винаги би трябвало да е с охрана, от неговото министерство, другите - при необходимост.

# 567
  • на село
И какъв министър е този г- н Атанас Славов, не съм го чувала и не ми се търси.

# 568
На правосъдието е в момента

# 569
Скоро видях Роси Черногорова - много е красива. Впечатляваща е дори в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт