Знаете ли кого видях - 42 тема

• 141 516
  • 849
  •   1
Отговори
# 750
  • пустинята Гоби
Радина Червенова е добре изглеждаща 65 годишна дама, бях писала, че я видях май пролетта беше с половинката в метрото. Поне на снимки Михайлова не ми допада как остарява.

# 751
Да,скоро го видях Сърменов,огромен ми се видя.

# 752
На "Раковски" днес късния следобед - Муки, известна единствено и само като дъщеря на голямата Стояна Мутафова. Ами, плашеща е тази жена. С две придружаващи я възрастни жени, с огромни черни очила, изглеждаше дезориентирана и пак намилаше на висок глас омръзналия до смърт на всички ни рефрен "на кого я оставила майка й"... Туй невръстно сираче, само сред вълци... Аман, бе! Simple Smile

# 753
На "Раковски" днес късния следобед - Муки, известна единствено и само като дъщеря на голямата Стояна Мутафова. Ами, плашеща е тази жена. С две придружаващи я възрастни жени, с огромни черни очила, изглеждаше дезориентирана и пак намилаше на висок глас омръзналия до смърт на всички ни рефрен "на кого я оставила майка й"... Туй невръстно сираче, само сред вълци... Аман, бе! Simple Smile
Оставаше само да добавиш “70+годишно сираче” и всичко си идва на мястото🤣🤣😂.

# 754
  • в света на неограничените измерения
Тя там живее, но според мен не е страшна, а добре изглеждаща за годините си

Е, след толкова пластични операции няма как да не изглежда добре за годините си.

# 755
Тя там живее, но според мен не е страшна, а добре изглеждаща за годините си

Е, след толкова пластични операции няма как да не изглежда добре за годините си.

Точно пък тя няма пластични операции, стига сте приказвали наизуст... Даже изглежда малко по-състарена в лице за годините си, вероятно затова че е по-слаба..

# 756
  • на последния етаж
За мен си е точно страшна - поглед, излъчване като вещица. Не ме интересува има ли или не пластични операции.
Румен Драганов видях следобед с малко дете по Раковска.

# 757

За съжаление тази жена отдавна е изпуснала момента да тръгне на психотерапия.

По темата; Владо Николов, сърдит и сериозен.

# 758
Яна Маринова - на живо изглежда супер.

# 759
  • софия
Ясен Козев, Турийска и дете. Турийска беше в необичайно състояние на нормалност.

# 760
  • на последния етаж
Виктор Николаев с тийнейджърка на Малките 5 кюшета.

# 761
  • пустинята Гоби
Владо Пенев на Шишман, добре изглеждаше - с хубава бяла риза и къси панталони. Мъкнеше старинна нощна лампа.

# 762
  • Sofia
И аз пак идвам с Владо Пенев, подръпваше нагоре късите панталони, докато върви. Много добре оформени прасци има. Laughing
Никола Минчев на Аксаков. Мислех, че е по-висок, той като абсолвент - дребен, слаб младеж. Дискутираше нещо с Тони Николов за последните събития в страната.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 17:09 от Child of June

# 763
  • в света на неограничените измерения
Точно пък тя няма пластични операции, стига сте приказвали наизуст... Даже изглежда малко по-състарена в лице за годините си, вероятно затова че е по-слаба..

Недейте така категорично. Лично познавам пластичния хирург, който е ползвала.
Но това няма никакво значение. Да е жива и здрава.

# 764
А. Сърчаджиева, в центъра на София,говореше по телефона. Доста различно изглежда от тв екрана - когато не е нагласена е доста обикновена. Гримът и хубавите дрехи правят чудеса.
Жената на Ненчо от Ол инклузив - в заведение с компания, нацупена, с доста мръсна коса.
И Михаела ( дъщерята на Ина ) от Клетката. На “6-ти септември”. Много сладка, с готин грим и аутфит. Има мило и позитивно излъчване.

Общи условия

Активация на акаунт