На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 928
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Киса, образен диагностик ли е или гръден хирург? Аз ходих при Ненков в МД, той е гръден хирург, записва часове за месец напред, но на място ако чакаш ще те приеме. 120лв е прегледът. Аз също профилактично отидох, но доста подробно ме прегледа.

# 451
Ехография на мл.жлези правят Василка Симеонова в Стоматологията/ част.к-т - 60 лв. бе прегледът/ Не е по ЗК.
Имам й телефон, мога на лични да го пиша.
И д-р М.Стоева в МЦ Русев - Окръжна.
За жени до 50 г. може с направление от ЛЛ,  но не всички работят по ЗК.

# 452
  • Варна
Киса, образен диагностик ли е или гръден хирург? Аз ходих при Ненков в МД, той е гръден хирург, записва часове за месец напред, но на място ако чакаш ще те приеме. 120лв е прегледът. Аз също профилактично отидох, но доста подробно ме прегледа.
Ако питаш за Куцаров в Аспарухово, той е образна диагностика.
От младите лекари е, които работят по европейски стандарти.

# 453
Здравейте, бихте ли могли да ми препоръчате фирма за превоз от Варна до Обзор, да е читав автобуса и да има климатик. И възможно ли е в същия ден да се вземе билет или трябва примерно ден по-рано?

# 454
Повечето автобуси по линията Варна - Сл. Бряг (които спират и в Обзор) са с климатик.  Но и повечето са микробуси. На мен ми става зле по завоите след Обзор и се старая да ползвам Арда Тур, Калея или Юнион Ивкони, защото са си автобуси. За билетите бих препоръчала да ги вземете от предния ден, лято е, пътува се доста, а и както казах често са микробуси.

# 455
Даже ден-два по-рано по-добре.
Наистина са пълни автобусите.

# 456
Благодаря за отговорите за чантата, ще дам обратна връзка като успея да стигна до някое от местата. И аз съм посещавала в Стоматология д-р Симеонова, обстойно обяснява, от днес за утре ми даде час по телефона за платен преглед, не помня цената честно казано(тя ми гледа и щитовидната за възли, така че няма да е показателно в случая), много спокойно беше и без хора, защото часовете са след 17.30 часа мисля, ако помня правилно. Имах препоръка за нея, Гърдевска и Янчева в Майчин дом, но много бързо свършваха часовете в Майчин дом.

# 457
  • Варна
И аз препоръчвам Куцаров.

# 458
  • Варна
Рабити ли със ЗК, да знам дали да си търся наоравление

# 459
  • Варна
Рабити ли със ЗК, да знам дали да си търся наоравление
Не знам. Аз бях за второ мнение на ПЕТ скенер ,което не е с направление.
Мисля, че за мамография може с направления, но не съм сигурна.

# 460
  • Варна
Да, работи. Аз си записах час от тук. https://drkutsarov.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%88%D0%B8-%D1%8 … %D0%B0%D1%81.html
Обаждат ви се за потвърждение.

# 461
Да, мамография е с направление.
Мисля пациентките около 50те, им се полага всяка или най-много през две.
Мис, докато сме на думата. И за ПЕТ ли трябва да търся втора мнение? Някой образна диагностика ли?
Насочи ме.... Знам само доктор Янчева, но поради друга причина съм резервирана/ти си на ясно/...

# 462
  • Варна
Да, мамография е с направление.
Мисля пациентките около 50те, им се полага всяка или най-много през две.
Мис, докато сме на думата. И за ПЕТ ли трябва да търся втора мнение? Някой образна диагностика ли?
Насочи ме.... Знам само доктор Янчева, но поради друга причина съм резервирана/ти си на ясно/...
Зависи какво разчетат на скенера.
Ако всичко е шест, не ти трябва второ мнение.
По принцип второ мнение за ПЕТ е от лекар образна диагностика.
Консулова ми каза за Куцаров.

# 463
Сега докато сме на тема доктори.
Със закъснение съм, следствие стреса. Да си дам ли време да се поуспокоя или да посетя АГ?

# 464
  • Варна
Ако си сигурна, че е от стрес - изчакай.

Общи условия

Активация на акаунт