На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 924
  • 738
  •   2
Отговори
# 570
Благодаря! Мислех за Колхозния, но може да се разходя и до винса.

# 571
Някъде виждали ли сте такъв тип висящ амулет? Такъв, който да става за окачване на стена.
Скрит текст:

# 572
На много места има синьо око. По спомен в магазините за сувенири и където продават сувенири в градинката на театъра на сергиите.

# 573
И аз с въпрос.
Виждали ли сте някъде обеци за втора дупка на ухото.
Медицинска стомана или сребро?
Но да има голям избор, защото на повечето има няколко размера камъчета и дотам.

# 574
И аз с въпрос.

Бижута от стомана си купувам от едно магазинче на пазар Чаталджа- СИМА. Имат и ФБ страничка, но не качват всичко там - https://www.facebook.com/bijutasima

# 575
На много места има синьо око. По спомен в магазините за сувенири и където продават сувенири в градинката на театъра на сергиите.
Не съм виждала толкова големи, затова попитах тук дали знаете конкретно място.

Иначе  по другия въпрос  в Кик има бански

# 576
  • Варна
И аз с въпрос.
В На тъмно има много голям избор на обеци.

# 577
Канени сме на рожден ден с моя мъник и търся някъде във Варна аксесоари на Lady bug. Ако някой знае къде се предлагат неща на тези герой ще съм благодарна?
🙏☺️

# 578
В Рая ми излезе, че има. Звъннете по телефона да ви потвърдят преди да идете. https://rayatoys.com/lady-bug Гледам, че и 20% намаление ако се абонирате за бюлетина им ще имате.
Хиполенд също имало, както и  Озон, Емаг.

# 579
  • Варна
Разнообразие от отделни части бански има в New Yorker. Наистина на смешни цени. Големи амулети на колхозния пазар зад спирката на 14 номер посока центъра.

# 580
Здравейте момичета, къде в града изкупуват книги? Имам ужасно много и нямам място за тях. Благодаря

# 581
Здравейте момичета, къде в града изкупуват книги? Имам ужасно много и нямам място за тях. Благодаря
В града не знам, но има много групи във Фейса, където дори аз съм си купувала-продавала 😃

# 582
  • Варна
Това с продажбите отнема мноого време, години, а жената няма къде да ги съхранява. Ние наследихме известно количество стари книги при покупка на жилище. Част от тях си запазихме, останалото дарихме в едно селско читалище.

# 583
Това с продажбите отнема мноого време, години, а жената няма къде да ги съхранява. Ние наследихме известно количество стари книги при покупка на жилище. Част от тях си запазихме, останалото дарихме в едно селско читалище.

Да, това ми е най-голямата драма - съхранението. Някои класически поредици, ще ги запазва и реставрирам,но другите просто нямам какво да ги правя. А една по една в ОЛХ примерно, не ме устройва.

# 584
  • Варна
На синьото пазарче на няколко сергии продават стари книги. Може да попитате там.

Общи условия

Активация на акаунт