Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 950
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Много ми се иска да видим нещо хубаво !! 😍

# 362
Къде пак се вижда, че Сейран е бита? Аман!
Те хората чакат да се окаже, че целия панаир с развода бил сън, вие за целувки на сън говорите Grinning
Тарък е с покер фейс, не очаквам аз да се държи като брат си. Железен е той. Псих от класа. Харесва ми как играе.

# 363
Всичко изнесоха от вилата един пуловер да беше останал поне....

# 364
Много ми се иска да видим нещо хубаво !! 😍

Бива ли?
Пригответе се, че ще караме на спомени. Скоро не смятам, че ще ги видим в обща сцена, в която няма да си крещят или да се гледат с погледи казващи хиляди неща, но студени като лед.

# 365
Писаха, че са започнали снимките на 32 епизод и Афра все още снима в ялъто. Тоест, едва ли ще е само съня.
Какво ли става? Кога ще пускат он излемето Grinning

# 366
Аз затова си пускам старите епизоди. Днес изгледах 5 епизод, не че пак не крещят 😁
Сега вече намирам повече смисъл в казаните тогава неща.

ПП дайте, моля, линк и към онази сцена, дето беше само за онлайн излъчване.

А как въобще ще ги видим в обща сцена? След развода, защо и как да се виждат? Какво общо им е останало? Интересно ми е как ще стане.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:18 от stasha_s

# 367
Спойлер:Кязъм щял да повика Ферит в кафенето и пред Тарък щял да пита дали е спал със Сейран

Айде отново паралел...
Какво ли ще каже Феро?

# 368
Сигурно по-скъпо ще я продаде, ако е девствена, Та да пита човека.

# 369
Спойлер:Кязъм щял да повика Ферит в кафенето и пред Тарък щял да пита дали е спал със Сейран

Айде отново паралел...
Какво ли ще каже Феро?

Tова ще е яко! Дали ще излъже Ферит? То е лесно да се докаже. Ако каже истината ще вдигне цената на Сейран тройно. Ще иска антепския червей още 10 камили и теглото й в злато.

# 370
Еее това ще доста отвратително ако наистина попита но той е способен на всичко толкова е отвратителен 😒

# 371
Че Ферит с какво им е длъжен , че да им отговаря Отчет ли ще им дава Брех , че нагли

# 372
Охх, още по-голям абсурд беее🤬
Преди Ферит дето пита Юсуф, сега пък Кязъм него. По-нелепо може ли да стане, айде кажете ми. Направо копаят дъното с такъв сценарий 🙄
Тарък няма файда от тая девственост😅 Сейран няма да бъде с него, ако ще свиня в джамия да влезе 😁

# 373
Паралели, паралели.

# 374
Oф, нямам думи.

Кажете СейФер разделят ли се? Вие сигурно знаете, вече бяхме съсипани, когато подписаха документите. Този път не искаме да сме много разстроени...
Бирсен: Ако е така, тогава и сега няма да ви разстройвам
По смисъл преведено.

Общи условия

Активация на акаунт