Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Охх, още по-голям абсурд беее🤬
Преди Ферит дето пита Юсуф, сега пък Кязъм него. По-нелепо може ли да стане, айде кажете ми. Направо копаят дъното с такъв сценарий 🙄
Тарък няма файда от тая девственост😅 Сейран няма да бъде с него, ако ще свиня в джамия да влезе 😁
JoyJoyJoy...лекичко "хапливо "е...

# 376
Просто вече нямам нерви с тия хора ! То паралели ,паралели   ама прекалиха вече. Да си напънат мозъците да измислят нещо интересно. Такива качествени актьори  им попаднаха в ръцете,  а те тъпчат на едно място. Като не са се сетили Сейран да  пита Пело ,дали е спала с Ферит, пак е добре . Тя защото  изобщо не се досеща и очаква девствен Ферит !
Да не говорим колко е нелепо и унизително ,ако е истина това за Ферит , Кязъм и Тарък.
Е сега искам  Ферит да каже : да , бременна е даже ! На ония двамата ще им се наложи свестяване. Да видим Тарък дали ще е иска такава.

# 377
Кефи ме актьора, който играе Тарък. Сложил снимки и написал: Опитах се да освежа така коментираната раирана риза с тези очила, ще се видим в коментарите" Joy
Има чувство за хумор. За разлика от нали се сещате кой Animal Tropical Fish

И отдолу коментар на руски: Ах, твар! Heart

# 378
Това ми попадна реших да споделя с вас 😊

[/b]

# 379
Направо се оляха здраво с тия спойлери 😁

# 380

Твърди се, че снимат в имението на Сафет и Юсуф е май това. Да не са викнали и него да питат за Сейран?
Не бяха ли писали и за него, че е напуснал сериала?

# 381
Не е напуснал имаше цяла реплика миналата серия
-Това са добрите дни на Корханови како

# 382
Гюнгер боб  има недоразвито въоръжение.  Като гледам спойлерите,които изтичат се отчайвам.  

Спускат някаква информация и чакат реакция. Започва да им пише перото,според настроенията на публиката.

Този Тарък го гледаме от 2 епизода,  а след  3 ще убива Ферит. Има ли нещо по ъпсупдно?

Чакаме да  сдобрят СейФер,както излизането  на Пелин от сериала след 26 епизод. Даже й вдигнаха екранното време Flushed

Дано  не е истина паралела с Юсуф:scream:

# 383
Гюнгер боб  има недоразвито въоръжение.  Като гледам спойлерите,които изтичат се отчайвам.  

Спускат някаква информация и чакат реакция. Започва да им пише перото,според настроенията на публиката.

Този Тарък го гледаме от 2 епизода,  а след  3 ще убива Ферит. Има ли нещо по ъпсупдно?

Чакаме да  сдобрят СейФер,както излизането  на Пелин от сериала след 26 епизод. Даже й вдигнаха екранното време Flushed

Дано  не е истина паралела с Юсуф:scream:

Слушаха те до едно време Видяха , че рейтинга се държи и решиха да си пишат тяхната измислица

# 384
Аз седя и се благодаря,че е благосклонен ако беше друго дизи можеше самия Ферит да я види в роклята а тогава не искам да мисля какво би се случило сега го заболя тогава не знам дали щеше да има време да го заболи....

# 385
Дано рейтингът да позволи да видим как ще изградят отношенията си след развода и как по собствено желание ще сключат брак.

# 386
Докато паднем под 3 ще има много ама не мисля,че това ще се случи с такъв интерес към АфРам

# 387
Това ги крепи,  АфРам:joy:

Макар,че не спира да се говори  за сириала, да се гледа, каквото и да пишат.

Ако се разведат може и да е за добро.   Всичко да е в руини и да започнат да пишат историята си на ново. Те имат нужда от това.
Да се  отдалечат малко един от друг, за да  се намерят отново.
Само да не бяха Тарък и Пело  с бъдещите сватби:rolling_eyes:  Особено Тарък, сега и Юсуф ако вкарат Close  Да ги  разпитват с Ферит,кой с кой е спал. Някак много в периферията го оставиха и него,като статис е.Joy
Можеше  да си го използват  него вместо Тарлъка. Хем драматично,хем щеше  да е логично.

# 388
Абе тая бяла кола в имението?
и Юсуфи така официален
Да не женят Ферит????

# 389
  • София
А дали сценарият не го пише "изкуственият интелект"...

Общи условия

Активация на акаунт