Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 992
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Има Ферит вина. Не се опитвам да разбера Пелин, а я разбирам. Това нейното не е любов, не.

# 256
.....Че той до сега е отнесал поне 6 шамара от нея, колко бутане отнесе не е ясно, а за отвратотелния й език да не говорим...... И да, защото е жена го подкрепят, и да днешните майки така отглеждат момичетата си. Теб нямат право да мачкат, но ти мачкай наред той е мъж, той е парцал....човека добре го е описал. Това е модерното общество.
Ми НЕ, НЕ е това модерното общество. И Сейран, и Ферит са продукт на традиционното общество и това е повече от ясно показано в сериала. И двете семейства, че и трите, са феодално-патриархални с вертикална структура начело с бащицата. А обобщенията в следствие само на наблюдения, с които само започва мисленето, водят до грешни заключения.  "Модерно общество" е понятие и по него пишат от 18 век насам велики личности.
Що се отнася до шамара, той е продукт на безсилие, независимо кой шамаросва. Кой и защо е безсилен да реши проблемите си с думи подлежи на обяснение, което ще се види в следващия епизод. Тогава оценката ще е адекватна на случващото се.
Рени, Ками е авторът на поста, по който пишеш, но аз съм на същото мнение. Така че ... няма лошо. Simple Smile

# 257
  • Яко в Матрицата...
Ау, извинявайте, Кате, Ками Heart

# 258
Предполагат, че Сейран пробва роклята заради Суна,  която е с контузена ръка Hands Metal
Какво ли е намислил Grinning

Ферит не използва Пелин за отмъщението си, той отмъщава и на нея. Отдавна не я мисли за сладка и невинна.

Миличката ми, от нейно стори Grinning

Сейрошум Heart

# 259
За мен Пелин също не е влюбена за мен тя е мазохист… тя просто мисли че го обича и майка и само това и повтаря и тя слуша нищо повече за мен тя няма никакво его като жена !!  Това че Сейран раздава шамари на мен също не ми харесва но аз също мисля че е защитна реакция но не към Ферит а към баща и но него неможе да удари затова удря Ферит както и поведението на Ферит за мен той неможе да застане срещу семейството си и дядо си затова винаги се кара с Сейран … Всичко идва от семействата им и от това кск са отгледани !!

# 260

Хюрем Султан?

# 261
За мен Ферит изобщо не допускаше , че Сейран го обича, за това и си тичаше напред назад.Спомнете си, как се чудеше в стаята на Суна какво и става на Сейран.И чак Суна като му каза, че Сейран го обича за да прави такива сцени, се сети Феро бей , че е влюбен в жена си. Преди това си я караше на флирт с караджъм и прибежки до Пелин.За трепане си беше той, така че каквото човек сам си направи...... Но  Сейран дето и го поднесе на Пелин, беше голяма глупост.Нито той мисли като прави нещо, нито тя.Но прави сте, хайде да я видим как ще отвърти шамар на Тарък

# 262
  • Яко в Матрицата...
Мацката, която каза, че са снимали две сцени с "ще те убия", сега твърди, че са снимали два изхода от съда - единият е развод, другият - отлагане. Била сигурна. Зависело от реакциите на зрителите, какво ще сложат в епизода в петък. Честно казано, струва ми се малко вероятно. Как ще снимат 32 епизод, ако не са приключили сценария на 31-вия? Не знам...

Но прави сте, хайде да я видим как ще отвърти шамар на Тарък
За шамар не знам, но тя опря ножица в гърлото му, като нищо ще го наръга някой ден. Не я подценявай Wink

# 263
В неделя пак щели да снимат в същия съд. Предполага се, че има отлагане. Колко е вярно не знам.

# 264
  • Яко в Матрицата...

Октай Екинджи влизал в нашето дизи. Може да е синът на Нюкет...

# 265
Ех ,ех еееехеееей ,ама тя Сейран такова НЕЩО   подари на Пелин  ,че  ако ГО загубиш по пътя ,да не се връщаш да ГО търсиш -поне на този  етап е така ...

И както е писано ,той не я обича ,но и дава надежда ..."Женя се ,щото дЕдЕ каза ...." Ами ти що не каза на дЕдЕ ,че "имаш" момиче , а тръгна  като кон с капаци за Антеп.....

Удряла му Сейран шамари ,ами ако съм аз ...прав щеше да спи , ако изобщо му разреша ...защото открадна живота ѝ ,за собственото си  спокойствие . Тая сопа нямаше да я размахвам /за веселие на колегите/ Joy, а щеше да е на раета .....Joy

И както писа Кат ,те са продукт на "общество "...... а  аз .....,в което мъжете могат всичко , а жените  търпят и "гледат" със затворени очи ....Ама Сейран върти сините бИлЮрИ .....

И сега пак греши .....тръгна с подръчни материали да отмъщава .. а толкова искам да ПОРАСНЕ ...свидни ми са тези млади хора в ОКОВИ .....

# 266

Октай Екинджи влизал в нашето дизи. Може да е синът на Нюкет...

Много е готин!
Ще има конкуренция Феро бей!

# 267
.....Че той до сега е отнесал поне 6 шамара от нея, колко бутане отнесе не е ясно, а за отвратотелния й език да не говорим...... И да, защото е жена го подкрепят, и да днешните майки така отглеждат момичетата си. Теб нямат право да мачкат, но ти мачкай наред той е мъж, той е парцал....човека добре го е описал. Това е модерното общество.

Сори, но и това не подкрепям. Напусна го, защото вдигнал ръка, накрая отиде и му удари шамар. Само, защото е жена ли й е простено?

Милинкия😊

Точно, че не знаем какво е казал. Тя го удря когато я предизвика с нещо- дума, държание...

# 268
Рени, в руските групи пускат разни писаници, на които уж отговарял човек от екипа. На въпрос: Ще има ли развод? Отговор: Руският фендом ще реши и всички се юрнаха да гласуват.
Този новия и на мен ми се стори готин. Сега пък били изтрили туита, който казвал, че този ще влиза. Те самите не знаят, къде ги сърби.

Много се надявам мозъкът наистина да е на Ферит и както набра смелост да вземе и верните решения, а не като това да се жени за Пелин.
Не ме кефи шамара на Сейран и това е. Каквото и да го провокира. Заплюй го, но не удрай и то при положение, че си тръгна заради това.

Обобщенията никога не са правилни и достоверни, особено, ако не са на база сериозни проучвания. Има и такива, има и онакива и така е било винаги.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 10:40 от Бл@гуна

# 269
  • Яко в Матрицата...
Даа, изтриха го Joy Ами ще чакаме нов кандидат, ако въобще решат да вкарат третия внук в историята този сезон.

Понеже не съм човек на романтиката, а на загадките, сега ми е интересно какво е намислил Феро бей. Тръгна да предлага брак от гняв, но изглежда, че после е съставил план или поне списък с жертвите си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт