Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 991
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
.....Че той до сега е отнесал поне 6 шамара от нея, колко бутане отнесе не е ясно, а за отвратотелния й език да не говорим...... И да, защото е жена го подкрепят, и да днешните майки така отглеждат момичетата си. Теб нямат право да мачкат, но ти мачкай наред той е мъж, той е парцал....човека добре го е описал. Това е модерното общество.
Ми НЕ, НЕ е това модерното общество. И Сейран, и Ферит са продукт на традиционното общество и това е повече от ясно показано в сериала. И двете семейства, че и трите, са феодално-патриархални с вертикална структура начело с бащицата. А обобщенията в следствие само на наблюдения, с които само започва мисленето, водят до грешни заключения.  "Модерно общество" е понятие и по него пишат от 18 век насам велики личности.
Що се отнася до шамара, той е продукт на безсилие, независимо кой шамаросва. Кой и защо е безсилен да реши проблемите си с думи подлежи на обяснение, което ще се види в следващия епизод. Тогава оценката ще е адекватна на случващото се.
Рени, Ками е авторът на поста, по който пишеш, но аз съм на същото мнение. Така че ... няма лошо. Simple Smile

Абсолютно съгласна съм с теб. Жалкото е, че и в днешно време ги има тези "традиционалисти" и тормозят семействата си. В съседите ни е все още патриархат, консерватизъм, "остарели традиции". Добър, лош- бащата е главата и вратът.

# 271
И все пак  токатите не са средство за решение , ама комшите си ги "искат " в дизита-та , то няма някъде да е минало без юмруци , гледане в огледало ,аха ,аха да ти продУмЕ -както казваше баба - ,чупени , събаряне от тоалетка , покривки от масата ,берабер с манджата ,

# 272
Даа, изтриха го Joy Ами ще чакаме нов кандидат, ако въобще решат да вкарат третия внук в историята този сезон.

Понеже не съм човек на романтиката, а на загадките, сега ми е интересно какво е намислил Феро бей. Тръгна да предлага брак от гняв, но изглежда, че после е съставил план или поне списък с жертвите си Grinning

То само нов герой липсва. Те с тези не знаят, какво да правят. Но ще е готино да се появи още един симпатяга и да стане партия с Ферит. Той горкия освен Абидин няма никой в това гнездо на змии.

И на мен във Ферит ми е надеждата, да вземе да измисли нещо хитро и отмъстително. За никой не ми е жал в онази къща, и в на Сейран къщата за никой не ми е жал. Но не го виждам, какво може да постигне. Зависим е във всяко едно отношение. Утре деде спира кредитните карти, взима му колата и Феро тръгва на война с маршрутката. Не знам, да видим.

На мен по-интересна анкета ме е не, дали ще ги разведат, защото мозъкът на сценариста е болен, а дали ние искаме. Аз лично искам, но с условие-ако женят Сейран за Тарък, този да не я насилва. Да се карат, да се разправят, колкото искат, но без насилие в нито един вид. Тогава много искам. Да си изядат, каквото си надробиха двамата глупчовци. Ферит лятна ваканция ще му се стори брака със Сейран на фона на този с Пело. Сега той ще е в ролята на срамежливата булка, ще се заключва в банята Joy

Публикували тези снимки, разкостили всички пиксели, Афра с якето на Мерт. Ама на нея много по мярка й стои, ако е неговото трябва 3 пъти да се увие

# 273
Буче-то верно ли се помисли за Хюррем? Joy Joy Joy Joy Joy
Който е гледал сериала, знае, че тя беше умна, за да оживее и да се спаси, въртеше интрижки, ама й чаткаше мозъка. Тази тук има пилешки мозък и чака мама да й оправя кашите. Trollface

Феро нещо е замислил май. Абсурд е да се разведат и той да е така спокоен. Сейран ме дразни - хем да не я търси, хем тя му иска сметка. Нали му каза "Чао", сега какво пак раздава шамари .. и тя не знае какво иска. Expressionless

# 274
😆😆😆 не им вярвам, все такива ги измислят, кой на кого с дрехите, че нямат ли си дрехи, че с неговите да ходи? Винаги ми е било мн смешно. Да напаравим анкета колко процента от хората в групата ходят с дрехите на половинката си на работа 😉😆. Ще бъде наистина забавно......

И на мен във Ферит ми е надеждата, да вземе да измисли нещо хитро и отмъстително. За никой не ми е жал в онази къща, и в на Сейран къщата за никой не ми е жал. Но не го виждам, какво може да постигне. Зависим е във всяко едно отношение. Утре деде спира кредитните карти, взима му колата и Феро тръгва на война с маршрутката. Не знам, да видим.

На мен по-интересна анкета ме е не, дали ще ги разведат, защото мозъкът на сценариста е болен, а дали ние искаме. Аз лично искам, но с условие-ако женят Сейран за Тарък, този да не я насилва. Да се карат, да се разправят, колкото искат, но без насилие в нито един вид. Тогава много искам. Да си изядат, каквото си надробиха двамата глупчовци. Ферит лятна ваканция ще му се стори брака със Сейран на фона на този с Пело. Сега той ще е в ролята на срамежливата булка, ще се заключва в банята Joy

Публикували тези снимки, разкостили всички пиксели, Афра с якето на Мерт. Ама на нея много по мярка й стои, ако е неговото трябва 3 пъти да се увие

# 275
Милите ми деца
Толкова ги боли и двамата душите им кръв плачат един за друг...

Сега е ред на Ферит да се мъчи да е силен пред нея но колко ще издържи отделна тема...
Ифакат направо го уби като му каза за роклята. Терор над кандидат булята... Кеф! По зле ще е с него от колкото без дано сама се осъзнае и си събере парцалкитв. Тарък не само че шизо ами и подмолен знаех си че ще изпее Сейран на Кязъм.

# 276
  • София
За мен това е финалната сцена. Ферит излиза от съда и ние няма да знаем, дали има развод или не, ще се чудим цялата седлваща седмица.

# 277
За мен това е финалната сцена. Ферит излиза от съда и ние няма да знаем, дали има развод или не, ще се чудим цялата седлваща седмица.

Мхм, няма да знаем, ама знаем. Развод йок. Снимат още в съда, така че не на нас тези финални сцени. Joy

Ох, сега ми попадна снимка на разстроения Абидин. Колкото Ферит, като страда ми идва и аз да се разплача, толкова, като го видя Аби и ме избива на смях. Гледа като препил. Хич не му се получава. Симпатичен образ, но и неговата истори със Суна грам не ме развълнува.

# 278
  • София

Мхм, няма да знаем, ама знаем. Развод йок. Снимат още в съда, така че не на нас тези финални сцени. Joy

Скрит текст:
Ох, сега ми попадна снимка на разстроения Абидин. Колкото Ферит, като страда ми идва и аз да се разплача, толкова, като го видя Аби и ме избива на смях. Гледа като препил. Хич не му се получава. Симпатичен образ, но и неговата истори със Суна грам не ме развълнува.
Втори опит за развод. Joy Дано пак е неуспешен.

# 279
  • Яко в Матрицата...
Тук по-важното е на втората снимка - в рапорт са. Демек състояние на взаимен емоционален синхрон Simple Smile Изградили са взаимно разбирателство и доверие. Много са ми сладки АфРам Heart Eyes

# 280
Режисьорката е качила стори от имението.

# 281
https://www.instagram.com/p/Cr0BwjyoUvu/  

Този до Мерт като , че ли   е фрагманаджията Grinning
До сега не съм видяла зад кадър Буче ,  с който и да е

Не е минал гневът на Сейран , но пък Ферит май ще спре да крещи

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 11:13 от KrasiAnna

# 282

Ега ти и фотошопа некадърен! Отваряла си е очите, на едното не е успяла 😁. Това момиче май все се занимава с неща, които не й се отдават 😀

# 283
Гадаем ли, гадаем. Четох коментар, че в съда Кязъм щял да каже, че не хранили и поили Сейран...нищо чудно да вдигне някаква врява, нали остана без денги и имоти.

# 284
Колкото повече скандали в съда толкова повече отлагания според мен 🤣 Кязъм ще направи всичко за още пари този човек ме изумява как може да е толкова алчен 🤣[video][/video] https://vm.tiktok.com/ZGJuQWNPN/

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 11:28 от Dincheva.95

Общи условия

Активация на акаунт