Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 988
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ех ,ех еееехеееей ,ама тя Сейран такова НЕЩО   подари на Пелин  ,че  ако ГО загубиш по пътя ,да не се връщаш да ГО търсиш -поне на този  етап е така ...
И както е писано ,той не я обича ,но и дава надежда ..."Женя се ,щото дЕдЕ каза ...." Ами ти що не каза на дЕдЕ ,че "имаш" момиче , а тръгна  като кон с капаци за Антеп.....

Софи, ама "женя се, щото деде каза" и "нищо няма да се промени" останаха много назад в първи епизод Joy Там, все още е само Пело, всички други мръднаха, дори и Юсуфи Joy
Какви подлъгани надежди? Пело е психария до шия Smirk От всички, тя има най- голяма нужда от терапия, ама пилешкия й мозък не може да го обработи.

# 286
Ще има откъс днес или утре със СейФер
Така обещали уж
Обаче как си играят с психиката на феновете 😘

# 287
Женя ,дЕдЕ каза ...и  продължи да се среща с нея ...
Развеждам се ,дЕдЕ каза ....и  ѝ предложи брак .....,ако  Пелин  се беше самопредложила ....тогава О' кей /по
Ферит-овки/, ама НЕ !!!!
Няма първи ,втори ..последен епизод ...има съдби управлявани  от други и примирение ..Трябва бунт срещу истинските виновни , а не  на жертвите помежду си ...И да  има победа  ,тя не е ИСТИНСКАТА ,спасителната ...

# 288
  • Яко в Матрицата...

Резюме 31 епизод

Нито Абидин, нито Гюлгюн успяват да разубедят Ферит, който е направил предложение за брак на Пелин. След това решение Ферит отново се изхвърча навън. От друга страна, в Сейран се разразява буря, след като научава, че Ферит ще се жени за Пелин. Тарък не се отделя от Сейран. Когато умът на Кязъм сe обърква от дума, изплъзнала се от устата на Сейран, той моли Хатуч да се заеме с въпроса. Сейран не може да се сдържи и преди делото в съда се изправя срещу Ферит относно въпроса за Пелин. Отиват да гледат сватбена рокля за Суна. Сафет Ага прави на Казъм щедър подарък. Наближава денят, в който ще се гледа делото за развод на Ферит и Сейран.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 12:34 от Reni - BG

# 289
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1654049686074867713

31.Bölüm Özeti ve Kareleri:

Pelin’e evlenme teklifi eden Ferit’i ne Abidin ne Gülgün kararından vazgeçiremez. Bu kararın akabinde Ferit, yine kendini dışarıya atar. Seyran ise Ferit’in Pelin’le evleneceğini öğrendikten sonra içinde fırtınalar kopar. Tarık, ilgisini Seyran’dan eksik etmez. Seyran’ın ağzından kaçırdığı bir laf Kazım’ın kafasını karıştırınca Hattuç’tan konuya el atmasını ister. Seyran kendini tutamaz ve mahkemeden önce Ferit’le Pelin konusunda yüzleşir. Suna’ya gelinlik bakmaya gidilir. Saffet Ağa, Kazım’a bonkör bir hediye verir. Ferit ve Seyran’ın boşanma davasının görüleceği mahkeme günü gelir çatar.

# 290

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 12:40 от Mariya1205

# 291
  • Яко в Матрицата...
Сложих превода на резюмето в предния си пост.

Само да питам, защо аджеба всички са в залата? Това вече е някакъв абсолютен цирк. Какво правят Сефет и Сие вътре? Латиф? Абидин? В качеството си на какви точно... Е как човек да не критикува тия от екипа Rolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Само едно нещо ми се струва логично (не че в този сериал има нещо логично) и това е присъствието на Тарък да накара Ферит да направи нещо. Видяхме, че дедето вече не оказва необходимото влияние върху Ферит, нито някой от семейството.

И все пак си мисля, че ги развеждат.

Много ме радва тази фотка Joy

# 292
Благодаря за превода 🌷

В огледалото се вижда че се държат за ръце 😀

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 12:49 от KrasiAnna

# 293
Чесно казано не ми се искам да се разведът не наистина може да са снимали две сцени една с развод и една без но ще видим силно се надявам да го отложат и нещо да направят двамата и да свърши добре този сезон !

# 294
Аз съм като Хатуч, която гледа ей така на цялата драма в сериала: 😂

Извинете ме ама тук Тарък и Сейран са много готини 😋

А тук нашите нещо май се усмихват под мустак 🥰😍

# 295
  • Яко в Матрицата...
Рени , виж на кадъра със Сейфер , че на заден план зад врата на Ферит пак има  Сейфер
За какво са тия глупости върви та разбери 😬😬

Това за тях е огледало. За мен това е снимка зад кадър, виж колко хора има там...

Извинете ме ама тук Тарък и Сейран са много готини 😋
Не си извинена... Тарък и готин в едно изречение Rolling Eyes

# 296
# 297
Рени , виж на кадъра със Сейфер , че на заден план зад врата на Ферит пак има  Сейфер
За какво са тия глупости върви та разбери 😬😬

Това за тях е огледало. За мен това е снимка зад кадър, виж колко хора има там...

Да поправих се 😂

# 298

😂😂😂😂
Тая сигурно се мъчи да докара поглед Мона Лиза 😂😂

Ренко💋💋💋 благодарско за превода.

# 299
  • Яко в Матрицата...
Галка Kiss, тя пак докарва поглед, че не ѝ е приятна ситуацията. Кой знае какво е казал Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт