Хитринки за всякакъв случай - 35

• 48 065
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
WD40. Идеален е за целта.

# 466
Докато сте на тема дограми да попитам какво са направя, че пластмасовата врата/комарник, да спре да скърца при отваряне и затваряне?
Аз мажа скърцащи панти с моторно масло.

# 467
ММ е пробвал, но пак скърца. Мислех, че има друг чалъм

# 468
  • На брега на реката
WD40 пробвайте. ММ така смазва пантите на вратите, а съм чела, че и напръскване с дезодорант против изпотяване ставало, но не съм пробвала!

# 469
  • Mediterraneo
Дезодорант, безотказно. Мирише добре и не цапа Simple Smile

# 470
Въпреки прозореца в банята, който е целогодишно отворен, забелязвам мухъл по фугите на плочките.

Някакъв изпитан ефикасен препарат?

# 471
Саво или чиста белина. Но мирише.

# 472
През зимата не е добре да е постоянно отворен прозореца, получава се конденз и мухъл. По-добре е да се отваря широко за няколко минути, по няколко пъти на ден.

# 473
Нещо  ефикасно против комари?

# 474
Цитронела, докато мирише. Бочко за пръскане по тялото. Саксии с босилек и лавандула по прозорци и тераси.

# 475
Нито босилека, нито лавандулата вършат работа при мен. А имам 12 храста лавандула и няколко саксии босилек. Освен това, сега като е цъфнала лавандулата, до 8 вечерта е пълно с пчели. Не пречи да се пробва, разбира се. Лавандулата е много красива. Само споделям опит.

# 476
При мен комари не влизаха на 1 етаж, със саксия босилек на прозореца. Може вашите да са по-нахални Simple Smile

# 477
Вярно са нахални моите. Нищо не ги спира Joy

# 478
Ужасни малки гадове... Имам ултразвуков уред в контакта, но ей сега чух комар как си бръмчи в стаята и не му пука. На шестия етаж, по дяволите. Още се чудя уредът ли е за нов или с моя късмет ми се е паднал глух комар Joy

# 479
Нещо  ефикасно против комари?
Уредче на Райд, вълшебно е. "Електрически изпарител", взех го от Лидл за десетина лева. Къщата е с мрежи на всички прозорци и врати, сложихме го на верандата. Изчезнаха всички комари в радиус десет метра от него. А преди беше брутално нагъчкано с комари.

Общи условия

Активация на акаунт