Хитринки за всякакъв случай - 35

• 48 048
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
И последно - препарат за силно замърсена микровълнова?
С обезмаслител не става ли?

# 511
Мие се в миялната ако имаш такава... При мен за съжаление не е такъв случаят.

# 512
И последно - препарат за силно замърсена микровълнова?
С обезмаслител не става ли?
досега не ми се е налагало да използвам за микровълнова... След миенето как да си гарантирам, че няма да има остатъци?
Иначе вода с лимонов сок използвам - слагам на 5 или 7 мин и след това забърсвам. Ефекта е чудесен, и издържа дълго,  точно благодарение на капака

# 513
Киселина - бял оцет, лимонов сок, разтворена лимонена киселина. Неутрализира варовика, от който дрехите, косата и т.н. стават твърди.

Замърсена микровълнова - чист оцет сипвам в чинията или в плитка купичка, ама да е повечко. Пуска се на максимална мощност за пет, десет минути, колкото трябва. После се бърше с обикновена гъба. Ако е много мазно - и с малко препарат за чинии, след това с чиста мокра кърпа. Може и сода, ама драска.
Капакът се мие много лесно и на ръка.
А за тоалетната с кислол - има едни кислоли, които са някак много разредени. Не стават. Ако е хубав маха всичко. Може да се сипе и препарат за отпушване на канали.
И в краен случай за силно замърсяване - има един препарат Зебра в невзрачна опаковка. Чисти всичко, но разяжда, работи се само с ръкавици.

# 514
След миенето как да си гарантирам, че няма да има остатъци?
Е тогава просто мини с гъба със сапунена вода, остави да се накисне загорялото така известно време, после търкаш по стандартния начин, може да отнеме повече време и усилие.

# 515
  • Бургас
Относно кислола - под нивото на водата при нас в Бургас много бързо се натрупва варовик /язовир Камчия/ , към който се прикрепят всякакви мръсотии лесно. Чудна работа ми върши кислола с Памела Андерсън Laughing на картинката , най-евтиния в кварталната дрогерия. Понякога като ме посети музата на почистването, изгребвам част от водата в гърнето  и тогава наливам половината от тубата кислол. После с помощта на четката за кенефа свалям наслояването.

# 516
Може ли снимка на кислола с Памела Андерсън, че и аз имам проблем с варовика?
И колко време го оставяш да престои в гърнето, когато не си премахнала водата?

# 517
# 518
Благодаря!

# 519
Не съм виждала такъв кислол, но е много смешен. Това не е Пам, а няква Вики Joy

# 520
Не съм виждала такъв кислол, но е много смешен. Това не е Пам, а няква Вики Joy
И аз това си помислих, не е Памела и изглежда нелепо на такъв тип продукт. 😉

# 521
  • Велико Търново
И белина има такава Simple Smile
Много е яка! ММ винаги взема от нея, че и е по-евтина Simple Smile))

# 522
И белина има такава Simple Smile
Много е яка! ММ винаги взема от нея, че и е по-евтина Simple Smile))
И заради мацката, нали?

# 523
  • Бургас
Не съм виждала такъв кислол, но е много смешен.
Сигурно мъжката аудитория им е таргет Laughing
И колко време го оставяш да престои в гърнето, когато не си премахнала водата?

Повече от 30 мин е рядкост на някой да не му се приходи .  Колкото по-дълго стои, толкова по-лесно се смъква наслагването.

# 524
Всъщност, използвайте моментите, когато цялото семейство сте навън. Бутилката се излива и когато се приберете се измива. Аз така процедирам. Същото правя и с препаратите срещу насекоми в къщата - пръскам в дните когато излизаме всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт