Хитринки за всякакъв случай - 35

• 48 028
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Купих си едни черни чехли от Ризърв, изкуствена кожа.
Краката ми стават черни, като чехлите.
Кажете,моля,  някаква хитринки, за да спре да ми се боядисва кожата на краката?

# 556
Има едни спрейове за кожа Colour Stop. Вършат горе - долу работа, но аз бих върнала обувките, ако още може.

# 557
Обикновеният ми капак от левчето мия в миялна на колкото градуса искам, нищо му няма. И на 65 съм го пускала. Разтапят ми се само опаковъчни кутии тип кофички за боровинки.

# 558
Обикновеният ми капак от левчето мия в миялна на колкото градуса искам, нищо му няма. И на 65 съм го пускала. Разтапят ми се само опаковъчни кутии тип кофички за боровинки.

+1
Съвсем същото, пускам го заедно с другите чинии и тенджери и нищо му няма.

# 559
Има едни спрейове за кожа Colour Stop. Вършат горе - долу работа, но аз бих върнала обувките, ако още може.
Два пъти вече ходих на работа с тях. Няма как да ги върна.

# 560
https://punto.bg/product/631672/sprey-protiv-otsvetyavane-na-sta … onil-1451-01.html

Ами тогава с това, може някъде и по - евтино да го има.
Имах предвид под предлог дефект да се върнат, нищо че са носени.

# 561
Благодаря!
Едва ли ще се съгласят да ги върна, само защото цапат.
Ще търся спрея.

# 562
  • оттам, откъдето започва България
Пробвай да ги върнеш. Покажи им как са боядисани краката ти. Нека снимат и приложат към рекламацията.
Ако не пробваш, няма как да разбереш дали ще ти я уважат.

# 563
Аз лично не бих носила обувки или чехли които да ми боядисват краката . Това означава, че не са качествени а и тази боя може да ти докара такива обриви и алергии, чак да съжаляваш, че не сте ги върнали. Спрея, мисля само ще замаже положението, връщай ги, не ги мисли.

# 564
Убедихте ме, ще пробвам да ги върна!

# 565
Здравейте,
С какво се премахва петно от домат?
И има ли нещо, което наистина почиства петна от дезодорант на бяла тениска? Имам доместос, да пробвам ли с него?

# 566
И за двете изброени ползвам препарат за петна Sano Oxigen. Много съм доволна. Става и за цветни дрехи.

Капака за микровълнова го ползвам не само докато подгрявам порция храна, но и когато готвя разни неща в нея (има капаче, което отваря две дупки за излизане на парата). Прочетох Тарталета и отскочих до миялната да го видя как е, че този път го пуснах заедно със загорялата тенджера на най-висока температура, а иначе обичайно го пускам на 60 с чиниите. Нищо му няма, естествено. То иначе и при готвенето щеше да се е деформирал. За съжаление ще прибавя още един минус към продуктите на ИКЕА, а им бях луд фен.

# 567
За премахване на следи от плодове и зеленчуци използвам Спот за петна, действа безотказно.

# 568
Напръскано с домат по дрехите ми се маха на малко по-високи градуси с ариел или персил в пералнята, без нищо допълнително.
Петна от дезодорант - лимонов сок. Намокряш, оставяш и после переш нормално. Доместоса доста мирише, няма ли после да миришат много?

# 569
Напръскано с домат по дрехите ми се маха на малко по-високи градуси с ариел или персил в пералнята, без нищо допълнително.
Петна от дезодорант - лимонов сок. Намокряш, оставяш и после переш нормално. Доместоса доста мирише, няма ли после да миришат много?
Аз се притеснявам по-скоро да не се разкапят от него Joy

Общи условия

Активация на акаунт