Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 36 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
За мен най-добрата база си остава Secretly. Никога не съм имала проблеми с нея.

# 601
На 5 юни и аз си поръчах сивата пила. На 16 юни я получих и съм много доволна от избора. Благодаря на дамата, която я препоръча (вече не помня коя добра душа беше).
Пробвах я, като махнах до база. Нямам думи, толкова добре "оформени кожички" не съм имала. По-съвсем друг начин изглежда плочката. Сега трябва доста да поработя върху оформянето на свободния край. За първи път сложих и каучуковата основа на Коди и се надявам да съм доволна. Между другото откъде си купувате Mirella, цветни гел лакове?

# 602
  • София
Не знам за тези лакове, но аз два пъти съм си купувала на Claresa от тук - beautymall bg. Сега пак са намалени. Поръчала съм си и цветна каучукова база на Palu и се надявам да ми хареса. Хубавото е, че нещата могат да се вземат директно от магазина им в Парадайз мол и офиса в Дианабад.

# 603
Здравейте момичета, ето днес над какво се мъчих 3 часа. Сега виждам, че показалеца не е лакиран перфектно отстрани, ама на живо ми е убягнало. Пак работих с уплътняваща база. Моделът ми беше с гел лак, който като почнах да свалям, се оказа, че отдолу има уплътняваща база, без тя да знае, та голямо чегъртане падна, бяха и направили ноктите на дупки с ел. пилата и после замазали положението с изравняваща база. Та, това е от днес. Не знам от какво и бяха нервите на женичката, ама аз едва го довърших тоя маникюр!! 😅 На живо беше супер неонов.

# 604
Море, много красив неон! Жалко, че така са окепазили жената! Да кажем, че у дома на съфорумки се случва сокято се учат, но при професионалист -тъпо.
Аз напоследък основно мейкъп ползвах преди да си сложа вето и са ви най-удобни от към доставка и избор, а съчетавам д вякоя маска или бяла козметика. Рядко се е случвало като ги разгредам в гугъл цветовете и да съм разочарована. Бютимол май бяха нещо некоректни, ако не ме лъже паметта. Есмералда май се беше оплакала ат тях.

# 605
Мда, не просто некоректни, но и супер нагли. За мен лично са огромен пас, особено пък с двойните цени. В мейкъп лакчетата на Клареса са по 5 лв, определено си струва да се купува от там.

Море, този е много по-добър от предишния, браво.

# 606
Все не ми остава време да кача нокти и пък и гледам да развивам инстаграма. Нещо старо. Ако не се разбира какво е - лавандула

# 607
  • Варна
۵ Gray. ۵ прелест Heart. Е това вече е професионалист,на който да се довери човек!

# 608
Ето и от мен един без лавандула от онзи ден 😃
Много бързах и бях изнервена, нямах никакво настроение и направо по задължение го направих, но ще го нося докато изкара.

# 609
Gray супер се е получило, личи си че е лавандула!

# 610
Както винаги, страхотни маникюри! Аз днес правих сестра ми, нищо особено, използвах същия неон като моя в момента. Имам въпрос: вие как слагате тези прахоляци за лъскав ефект? Голям зор с тази пудра, едва се вижда, че я има - гледах видео на Елена, където слагаше върху топ без лепкав слой, после оставя така. Вие как процедирате?

Всеки нокът тук сякаш си има собствено мнение, но просто са като хартия, а докато дойде при мен и половината са счупени. Нямат оправия, пробвах укрепване с гел, с каучукова база, с обикновена база - няма и няма, тези нокти са кауза пердута 😂

# 611
  • Gorni Bogrov
Здравейте момичета, ето днес над какво се мъчих 3 часа. Сега виждам, че показалеца не е лакиран перфектно отстрани, ама на живо ми е убягнало. Пак работих с уплътняваща база. Моделът ми беше с гел лак, който като почнах да свалям, се оказа, че отдолу има уплътняваща база, без тя да знае, та голямо чегъртане падна, бяха и направили ноктите на дупки с ел. пилата и после замазали положението с изравняваща база. Та, това е от днес. Не знам от какво и бяха нервите на женичката, ама аз едва го довърших тоя маникюр!! 😅 На живо беше супер неонов.
Каква е тази  уплатняваща база?

# 612
  • на брега на морето
Страхотни маникюри, момичета! Hug
Мини ми, на мен ми харесва маникюра на сестра ти! Hug Върху изпечен топ без лепкав слой с четка като за сенки, втриваш от пудрата до постигане на желания ефект. После покриваш с база, печеш. Топ, печеш. База поне по свободния край. Иначе пудрата бързо се изтрива от свободния край.

# 613
Mini me, много хубаво съчетание! Опиши, моля те, стъпка по стъпка как процедираш и какви продукти ползваш. Ноктите на сестра ти са само тънки или разслоени от падането? От съде почва да се отлепва и след колко време? Маже ли с масло всеки ден поне 2 пъти и да топи в оцет? Това е много важно за здравето на ноктите и трайността, особено при такива нокти.  Маже се към кутикулата и от долу към живеца. Спрямо отговора ти или почивка или да я пробваш с каре и береща се база като така и така се отлепва, но поне да не повлича нокът. Друг вариант е продуктите да не са  одходящи. Да речем гел и твърди материали не са подходящи за меки нокти. Трябва отъващ се материал с нокътя като каучика или база т фибростъкло.
Gray, разкош е този маникюр! Всеки път оставам без дъх от рисунките ти!
Момичета хубавата сива пила през superdeals в момента е на 27 евро с безплатна доставка. Това е най-ниска цена до моменгта, а всички хвалят пилата. Направо и на мен ми се прииска да я купя, но не знам 3та какво ще я правя(даже ще е 4та, но не броя "телефончето", което става само за кофата).
https://www.aliexpress.com/item/1005005511168983.html?pdp_ext_f= … oduct0&aecmd=true

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 10:22 от karmilla

# 614
Karmilla, подхождам стандартно - заглаждане на плочката с буфер пила (оставям малко от старата база, ако не е всичко изчоплено), после дехидрататор, бонд, обикновена база, цветна каучукова на Палу/гел за изграждане, два слоя цветен лак и топ. Пека по 60 секунди всеки слой, някога и два пъти по 60 секунди. Сестра ми работи като масажист и е в непрестанен контакт с масла - мислим си, че освен тънките като лист нокти, това също е фактор за бързото падане на лака. Обикновено се обелва в свободния край, около ъгълчетата. Затова минахме на овална форма, но пак не държи... Някога целият материал се отлепя от нокътя като дебела люспа - нито с мен, нито с други хора такова чудо не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт