Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 730
  • 450
  •   1
Отговори
# 195
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пристигна заявлението на Dante  Peace

# 196
  • София
  След пет минутки и аз ще преведа паричките за членски внос.
  Искам само да помоля новите мами да попълнят данните си - име, телефон, скайп и тн, ако не са го направили в хмл документчето в пощата, папка СНБМ вътрешно-организационни- организационна структура и членове. Може да ми пишете и на ЛС данните и аз да ги кача.

# 197
Аз днес преведох парички. На основание за плащане писах членски внос - Елеа, нали така  newsm78

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 21:39 от Ellea

# 198
Аз днес преведох парички. На основание за плащане писах членски внос - Елеа, нали така  newsm78

Не, но те е толкова важно. На основание се пише членски внос 2008 и после трите ти имена  Heart Eyes

Не се тревожи

# 199
МОмичета, аз съвсем забравих за членския внос... Embarassed.АКо успея днес в рамите на раб. време на банките- ще го пусна,а ако не стане- в понеделник много ли е късно... Rolling Eyes

# 200
  • София
  Велмар аз го преведох през ипея, ако си регистрирана така е най-лесно. Но задължително и именета в основание трябва да запишеш.

# 201
Момичета, много отдавна се каня да пратя заявление за членство в Сдружението. Един път пратих електронния вариант, но все не ми оставаше време да пусна хартиения носител. Утре ви го пускам. Искрено се надявам да ме приемете  Hug

# 202
Добре дошла си  Hug

# 203
Момичета, много отдавна се каня да пратя заявление за членство в Сдружението...

Ани, много се радвам да те видя тук!!!  Hug

# 204
А моето заявление дали е пристигнало  newsm78

# 205
май още не, защото Не Съм щеше да пише.

Ти не се тревожи, ще дойде  Peace

# 206
Момичета, за всички, чиито заявления още не са при нас и имате възможност да дойдете на празника на 30 март www.snbm.org да кажа, че ще имаме разпечатани празни заявления на хартия, които ще можете за попълните на място.

# 207
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Пристигна заявлението на Ива Янкулова.  Peace

# 208
Нямам възможност да изчета всичко. Ще попълня заявление в неделя  Hug дано ме удобрите.
Само после дали ще мога да си плащам членския внос направо на Томасе   bouquet

# 209
Millena, много се радвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт